Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Franket ismerve így is lesz, és én ennek kifejezetten örülök.mani96 írta:Szerintem nem kéne Messinek elsietni a vissza térést mert után még megint meg sérülhet szerintem a Huelva ellen játszon egy 15-20 percet már egy félidődt és akkor már jöhet egy meccs is akár
Saviola, nem a Barcának köszönhette, h egyaltán futballista lett belőle....MQuC írta:Saviola is ezt mondta. Sokminden megtörténhet... ha vele is kitolnak, mint a nyúllal, akkor minden megeshethorvimate9 írta: Szerintem Messi sokkal többet ér az éltalad felsoroltaznál.Mondjuk Messi szerintem akkor se menne el a Barcábl ha csődbe menne a klub.Mondjuk ennek kevés az esélye.
Saviola is ezt mondta. Sokminden megtörténhet... ha vele is kitolnak, mint a nyúllal, akkor minden megeshethorvimate9 írta: Szerintem Messi sokkal többet ér az éltalad felsoroltaznál.Mondjuk Messi szerintem akkor se menne el a Barcábl ha csődbe menne a klub.
ez elmondható ronaldóról is.balusz92 írta:norbert55 írta:Én azt mondom h Messi lehet nekünk ebben az évben a BL-ben a mi Kakánk.Tavaly ha úgyvesszük Kaká verte ki a MU-t az elődöntőből és ha bejütnánk a döntőbe nagy esély lenne a győzelemre.
igen csakhogy messi sokkal jobb mint kaká!!!!
Így igaz, Messi 1 az 1-ben sokkal több párharcot vállal fel, és sokkal többet meg is nyer. Nagyon-nagyon várom, hogy hazai pályán bejön csereként: Messi-Messi-Messi!gekkodan írta:Csak az a hihetetlen gyorsaság és húzogatás hiányzik, amit csak Messi tud ilyen szinten csinálniMessa írta:Nagyon hiányzik a csapatból, viszont lássuk be, Bojan jól pótolja, a gólokkal sincs hadilábon. Viszont kiszorítani nem fogja Messit.
norbert55 írta:Én azt mondom h Messi lehet nekünk ebben az évben a BL-ben a mi Kakánk.Tavaly ha úgyvesszük Kaká verte ki a MU-t az elődöntőből és ha bejütnánk a döntőbe nagy esély lenne a győzelemre.
Szerintem Messi sokkal többet ér az éltalad felsoroltaznál.Mondjuk Messi szerintem akkor se menne el a Barcábl ha csődbe menne a klub.csababarca írta:én max olyan áron engedném el messit a mu-ba,hogy: C Ronaldo,tevez,nani,anderson,evra,hargreaves csomag+300millió font....
ekkor talán,de csak talán megfontolnám....
Na ez az amitől nem félek.