Lampiao írta:Hát ez az egész Alves ügy túl van dramatizálva... Elhiszem, hogy jó játékos, de azért Giovannit nem adnám érte... Sőt!!!! 30 misit sem.... Mit tud? Gyors és jól lövi a szabadrúgásokat.... Messi ott van gyors embernek és akkor már vegyük meg Lahm-ot mert ő se lassú és még technikás is.... Ráadásul a szabadrúgásokra ott van Deco, Xavi, Maquez.... Szerintem...
Ez igaz, de én Alves-t többre tartom, mint Lahm-ot. Ezzel nem én vagyok egyedül, amint az árkülömbség is mutatja.
Deco, Xavi, MaRquez (R nem véletlen van nagy betüvel

) Tényleg jo szabadrugás lövők, de ebböl a trioból csak az egyik embernek biztos a helye... Ö Xavi lenne, mert ugye tudjuk, hogy Deco-nak és Marqueznek is nagy az esélyük, hogy a jövő évtöl másik csapatban folytatják.
Messi gyors igen, de szerintem nem elég egy gyors ember egy csapatba sem, mivel a foci (akárcsak sok sport) csapatjáték, egy Messi nem dönthet el egy mérközést, csak nagyon befolyásolhatja. Arrol pedig még nem is beszéltem, hogy igen sérülékeny a kis emberke.
A véleményem ettöl még nem változik, Alves nem a mienk...
nem tudok elképzelni egy angolt sem a Barcában.... Náluk egy szisztéma létezik: Beíveled, fejel, gól....Very HappyVery HappyVery Happy
Ez azért tulzás, megnézel egy Man Utd meccset akkor látványos, szép és nem utolsósorban pörgős játékot látsz, de akármilyen angol meccset megnézhetsz az elsö osztályban.
De most mondok egy példát: Beckham
A Madridba jol beilleszkedett, és nekem ö volt az egyik legszimpatikusabb játékos a Zidane/Ronaldo/Beckham/Figo/Raul (..) féle Madridban. A hajszálpontos beívelései és indításai nagyon jol jöttek a Madridnak, sok meccsüket ez döntötte el. Nézd csak meg a Barca-t is, Ronaldinho csucs formájában mennyi ladbát adott fel akár a félpályárol, és mennyi gol született belöle