Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A végén elhozzuk a fél a SevillátZozzy 5 írta:A SPORT szerint a Sevilla védekező kp-ja, Keita is a Barca célkeresztjében...
igaz de zambrottánál még rossz formában is jobbLG írta:Pedig nem egy szint a 2 játékos. Én idén minden Arsenal meccset láttam, és Ebué a csapat leggyengébb láncszeme. Nem hiába cseréli le a Wenger majdnem mindig. Sagna viszont nagyon jól játszik jobbhátvédként.
Akkor a többiek nagyon vigyázzanak a pénztárcájukra.Rio Buscape írta: Cserepad: Xavi, silvynho, Bojan, Marquez, Yakubu, Thuram
A fent említett játékosok zsebbenyúlosak
yakubuuuu???Rio Buscape írta:Az én jövőévi Barcám
Alves Puyol Milito Abidal
Iniesta Touré
Messi Diego
Etoo Aguero
Cserepad: Xavi, silvynho, Bojan, Marquez, Yakubu, Thuram,
Sajnos el kell mennie Dinhonak ez már tuti, sajnálom, de már neki itt nincs jövője
A fent említett játékosok zsebbenyúlosak, de viszont megérik a pénzüket
Az alternatívák: Alves helyett esetleg Ebué, Diego helyett esetleg Malouda, vagy Sylva, Aguero helyett Villa, vagy Adebayor!
Tudom nem egyszerű igazolások, de a Barcának semmi sem lehetetlen.
Ezekkel a játékosokkal jó ksi gárdánk lenne
Ha már mindenképpen elakarják küldeni Riijkardot, amit nem szeretnék, akkor jöjjön helyette Lippi, senki más
norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva+B csapatos tehetségek
Ti ezen mit javítanátok?
Most írtam a Ronnie topicba.(#3)Colos írta:A tv2 teletextje szerint Galliani azt mondta, hogy a Milan már tulajdonképpen megszerezte Sevcsenkót és Ronaldinhot. Az acmilan.hu-n is megjelent a hír.