2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is el tudom képzelni, mert ha esetleg az El Clasicóra eldől a bajnokság, akkor lehet, hogy Schuster kiküld egy B csapatot minden mindegy alapon (ezt most nem azért mondom, hogy csak azért nyernétek, az A csapat ellen is nyerhettek). Bár remélem nem teszi, már csak a presztízs miatt sem.Egyébként simán el tudom képzelni hogy sorfalat állunk, majd megcsapjuk őket a Bernabeuban.
Te miről beszélsz ember? Kritikán aluli? nemtom hol élsz te...nézz már rá a táblázatra legtöbb győzelem, legtöbb rúgott gól stb stb...Bár látni hogy kb 0 Real meccset láttál idén, voltak [auto_cenzúra] meccseink de azért [auto_cenzúra] nem kritikán alul "nyeri" (még meg sem nyertük) a Madrid a ligát!!!!gergo9 írta:Az idei évben a bajnokságot kritikán aluli teljesínénnyel nyeri a Madrid. De sikerült alulszárnyalnunk!!! A 2004-2005 és a 2005-2006-os Barca főleg simán nyerte volna 10-15 pontal a tavalyi meg az idei bajnokságot is. Plussz a Madrid tavaly is idén is úgy szállt el a BL-ből hogy az már tényleg röhejes volt. Mondjuk a Roma elleni kiesést saját maguknak köszönhették de végülis szerencséjük is volt mert ha továbbjutottak volna akkor az MU nagyon kitömte volna őket ahogy majd minket is kifog meglátásom szerint....
Nem kell túldramatizálni.... de égés lesz. Akár állunk, akár nem.[/quote]cruyff írta:
LOL! A sorfalat nem pengeségre "adják", hanem bajnoki címre...Los Banditos írta:Egyébként nem kell ez a sorfalos-dolog szerintem. Nem volt olyan penge a Madrid idén, hogy megérdemljék. Kupából, BL-ből már az elején kiestek, és a bajnokságba is nagyokat b@lf@szkodtak.
Mit kell itt ünnepelni? Majd ha matemetikailag is meglesz a bajnoki cím, akkor lehet ünnepelni, addig semmit. Halkan jegyzem meg, hogy a bajnoki cím ünneplésére nem biztos, hogy az Eurobarca a legjobb helyszín...aronba írta:ünnepelni lehet de csak méltóságteljesen!
Igaz, tényleg volt, aki nem jött át.danko94 írta:Mer hülye vagy a Barca most 2. szal csoportkörcampeonesmadrid írta:Jelenlegi állás szerint.
Augusztusban Debrecen-Barcelona BL selejtező 3.kör
Gratulálok!!!!!Egyébként meg nemtom amikor a barca lett kétszer egymásután bajnok(nem úgy mint most a margód h [auto_cenzúra] focival és pár pontal) akkor mi nem mentünk át ilyeneket írogatni h mekkora szarok vagytok stb stb...
Nem kell túldramatizálni.... de égés lesz. Akár állunk, akár nem.kovinho írta:A Madrid a bajnok. Mondjuk ezt már pár hete tudhatjuk.
Grat nekik, bár azért nem lehet annyira büszke erre a bajnoki címre a madridi csapat, de ők gyűjtik / gyűjtötték a legtöbb pontot, szóval megérdemelték. Mi meg minden ajándékot elcsesztünk.
Ezt a sorfalas dolgot meg miért kell túldramatizálni? Ha állunk, állunk, ha nem, akkor nem. Ennyi. Amit Csokesz mondott az tökéletesen vázolja a dolgot.
1, ne Szandrázz, mert rühellembattya írta: off: nem is tudtam, hogy Szandra kisasszonyéknál ekkora nagy szó ha egy nő és egy férfi smárol.. Én kérek elnézést..![]()
Énis így gondolom teljesen egyetértek veled!!!CS0ki írta:Nekem valaki azt magyarázza már meg, hogy mi olyan nagy dolog ebben a sorfalban?? Mi van, ha a Barca sorfalat áll a Bernabeuban? Rohadtul semmi.(max az, hogy azt jelenti megnyertük a bajnokságot) Mit kell ezzel foglalkozni? Nem kell térdre ereszkedniük meg megcsókolni a seggüket a játékosoknak. Most nem keresztben állnak fel a csapatok egymás mellett, hanem hosszában, kb ennyi a különbség. Engem abszoltú nem érdekel az egész, tőlem állhat sorfalat az utolsó meccsen a Madrid a Levanténak, megtisztelve ezzel az utolsó helyezettet...Mit kell ezen pörögni...
Bajnok a Madrid és ezúttal nem sajnálom tőlük.Raziel írta:11pont plusz...
Még szerencse, hogy nem a Fiorentínád fog sorfalat állni nekik, akkor nem is tudnád, hogy kinek tapsoljRaziel írta: nemis,de aztmondta itt a kommentátor a madrid meccsen hogyha,már matematikailag is bajnok a madrid akkor lesz sorfal az el classicon...és ha most nyernek,márpedig 0-1,akkor sztem lesz sorfal.