Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 00:18:40

mindorokke_barca írta:orulok barca99 h elmagyaraztad nekik h mi a szitu...kezdtem azt gondolni h nem voltam vilagos h mire gondolok... de te megertetted.. igy latom megsem velem volt a baj... rohadtul nem mind1 h vkit kinevel egy csapat v utolag vesz meg...
Dehogy nem mindegy mindenkinek egy karrierje van, mindenkinek joga van a boldogságra egyenlőségre sikeres karrierre.
Másrészt a klubhű játékosokat mindig s mindenütt megbcsülték, még a riválisoknál is.
számomra nem magyarázott meg semmit.
Ez kb olyan mint a divatszurkolás, ha 3 évig nem nyerne a Barca semmit átmennél a MU-nak szurkolni mert nekik nagyon megy.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 00:14:19

chi omega írta:
aronba írta:Hm elgondolkodtató. De mégis azért erkölcsi norma is van valahol. Eto 2 év alatt mindent megnyert a Barcával. Mondhat bárki bármit más csapattal erre nem lett volna képes - még a Reállal sem, figyelembe véve hogy ott mi ment 2004-2006 között. S ezért mondom hogy egy pici alázat, tisztelet szorulhatott volna belé. 1 évig nem nyert semmit, talán idén sem, talán jövőre sem és? 3 esetleges sikertelen év után a csodálatos két évet úgy kellene megköszönni, hogy elmegy?
Persze biztos sokan megértik, de ez már nem sport csak erkölcsi kérdés...
mindenkinek csak egy karriere van. eto'o kameruni. ha azt látja, hogy a klub rossz irányba tart, ő pedig 28 éves lesz, mégis miért kéne maradnia? 2 sikeres év 3 sikertelennel szembeállítva az nem olyan jó mérleg ám.
Na mindegy pont azért mondom hogy erkölcsi kérdés. Szerintem Eto karrierje már akkor is szép lesz ha innentől kezdve nem nyerne semmit, de ő tudja, ez olyan dolog ami megosztja az embereket. Az meg hogy kameruni nem sok mindent jelent, világbajnokságot nem nyerhet tény de még lehet néhányszor afrika legjobbja. A nemzeti vállogatotjával is sikereket érhet el. sa ha úgy fognánk fel, hogy kinek van több sikeres mint sikertelen éve, akkor szinte senkinek sem kellene a klubjánál maradnia. Az meg hogy valakizsoldos vagy saját nevelés ilyen szempontból annyira sokat nem számít. A saját nevelésű játékosok is joggal tarthatnak igényt még több dicsőségre címre, mégis lemondannak erről klubjuk miatt. Puyolt tisztelni tudom ezért, hisz neki is csak egy karrierje van...
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.22. 00:09:29

orulok barca99 h elmagyaraztad nekik h mi a szitu...kezdtem azt gondolni h nem voltam vilagos h mire gondolok... de te megertetted.. igy latom megsem velem volt a baj... rohadtul nem mind1 h vkit kinevel egy csapat v utolag vesz meg...
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.22. 00:04:18

aronba írta:Hm elgondolkodtató. De mégis azért erkölcsi norma is van valahol. Eto 2 év alatt mindent megnyert a Barcával. Mondhat bárki bármit más csapattal erre nem lett volna képes - még a Reállal sem, figyelembe véve hogy ott mi ment 2004-2006 között. S ezért mondom hogy egy pici alázat, tisztelet szorulhatott volna belé. 1 évig nem nyert semmit, talán idén sem, talán jövőre sem és? 3 esetleges sikertelen év után a csodálatos két évet úgy kellene megköszönni, hogy elmegy?
mindenkinek csak egy karriere van. eto'o kameruni. ha azt látja, hogy a klub rossz irányba tart, ő pedig 28 éves lesz, mégis miért kéne maradnia? 2 sikeres év 3 sikertelennel szembeállítva az nem olyan jó mérleg ám.
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.22. 00:02:19

Hm elgondolkodtató. De mégis azért erkölcsi norma is van valahol. Eto 2 év alatt mindent megnyert a Barcával. Mondhat bárki bármit más csapattal erre nem lett volna képes - még a Reállal sem, figyelembe véve hogy ott mi ment 2004-2006 között. S ezért mondom hogy egy pici alázat, tisztelet szorulhatott volna belé. 1 évig nem nyert semmit, talán idén sem, talán jövőre sem és? 3 esetleges sikertelen év után a csodálatos két évet úgy kellene megköszönni, hogy elmegy?
Másrészt ott van Raul, akinek családja nagy Atletico Madrid szurkoló s ő is ott rugdoszta a lasztit fiatal korában, tehát bármennyire is Szent Tehén, mégsem mondható 100%-ig Madrid nevelésnek. Azt is mondhatnánk, hogy a legnagyobb ellenféltől jött mégis megkedvelte új csapatát - naná itt játszotta első bajnokiját - s nem lépett le a nagy szerebcsétlenkedés éveiben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.04.22. 00:07:11-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.21. 23:53:20

De nem értem, hogy egy saját nevelést miért kellene összehasonlítani egy zsoldossal... :roll:

Akik itt nevelkedtek, annak természetes a Barça4Life... Akik jönnek, meg címeket nyerni jönnek egy nagy csapathoz...
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.21. 23:39:31

A mondadónak szerintem az volt a lényege, hogy Puyolba egy picit több alázat és klubghűség szorult, mint Etoba. Persze hogy minden játékosnak fontosak a címek, mindenki szeretné a pályfutása során elégedetten sorolni, hogy x-szeres bajnok, meg x-szeres Bl győztes, adott esetben világbajnok, vagy kontinensbajnok volt.
Mégis a játékosok egyik része, szerintem ide tartozik Puyol, Maldini, Raul kitart a csapata mellett, s nem igazolgat el csak azért hogy még több címet szerezzen.
Másik részük, viszont a címeket a klubjuknál fontosabbnak tartja ide tartozik Eto is.
Bocs fir3bird veled egyidőben kezdtem a válaszba, nem akartam helyetted válaszolni teljesen egyetértek veled.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 23:37:49

mindorokke_barca írta:igen... puyol osbarcas... eto'o meg 2004 ota jatszik nalunk... vagyis akkor mit is akartal mondani ezzel?
azt akartam ezzel mondani, hogy Puyol átélte azt a szerencsétlen korszakot amikor a csapat az égvilágon semmit sem nyert, mégsem nyilatkozott ugy hogy ha jövőre semmit sem nyerünk távozom....pedig ezt jópár éven keresztül mondhatta volna.Etooo meg első két évében nyert 2 bajnoki címet, 2 szuperkupát, 1 Bl-t most is ottvannak az elődöntőben, erre itt sír a szája...de látom elég nehéz a felfogó képességed hogy nem értetted ezzel mit akarok mondani...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.21. 23:34:38

Na! Eto'o-t nem bántani! Best playa eva! :lol: Xboxon is egy meccsen 30 gólt lőtt egy meccsen :lol:
Szal ha Messi PS játékos akkor ő meg Xbox :lol: Én amugy is szeretem a szókimondó embereket! Megmondta a Madridnak is hogy mivan, oszt szevasz tavasz. Bocsánatot se azért kért mert annyira megbánta. Az meg aztán őt nem fogja befolyásolni a MU ellen, hogy ezt most kimondta, hogy elmegy. Ő nyerni akar, 3 év kupa nélkül meg azért tényleg elég rossz lenne. Nem fenyegetőzött ő, mint Deco, hanem megmondta hogy mivan. Ez nem jelenti azt, hogy nem akar a Barcában játszani, vagy nyerni, ponthogy nagyon is akar. Meg is mutatja ezt meccsről meccsre. Eto'o rulez!

Nameg persze FROCA BARCA!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.21. 23:31:41

igen... puyol osbarcas... eto'o meg 2004 ota jatszik nalunk... vagyis akkor mit is akartal mondani ezzel?
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.21. 23:25:01

Igen Eto megnyilvánulását még meg is érteném, biztos hogy nem bántak szépen annak idején Madridban. s még enyhén fogalmaztam, de akkor is mint Nagy játékos - ezt soha nem vontam kétségbe - számtalan gyerek példaképe. Ezért volt az is s mostani mondata is szerencsétlen. "Ha jövőre sem nyerünk semmit elmegyek!"-mondta. Hát honnan olyan biztos hogy idén nem nyer a Barca semmit? Tudtommal a meccs 0-0-ról indul, sehol sincs előre megírva hogy a Barca nem nyeri meg a MU elleni párharcot majd a döntőt. Lehet hogy savanyú a szölőnek tőnik, de én szívből kívánom hogy a Barca nyerje a Bl-t. Több okból is
1. Megmentené, vagy visszaszerezné a spanyol foci becsületét
2. Rengeteg Barcás barártom van már csak miattuk is.
3. Nem szeretem ha a médiumok agyonfavorizálnak egy csapatot mint jelen esetben a MU-t
4. Ha Calderon, Schuster a Barcának szurkolhat én miért nem?
Szóval hajrá, erre a remélhetőleg 3 BL meccsre felcsapok Barca szurkolónak.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 23:15:06

aronba írta:Másrészt az emlékezetes mondata óta nem kedvelem. Ez szubjektív tudom. s azt is hogy hatszor bocsánatot kért miatta. Valahogy nem tudok neki megbocsájtani, s gondolom nem én vagyok neki az egyedüli Madridista.
Igen, az sztem sem volt tool sportszerű tőle...akár milyen "mérges" a Realra azért azok a szavak amik anno a bajnokavatásnál elhagyták a száját elég gyerekes...bár gondolom a sok barcás meg gondolta magában ezaz Etoo jol beszélsz és ordították vele azt az "emlékezetes" mondatot
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.04.21. 23:05:52

erre nem tudok mit mondani,ha a bajban el akar menni egézségére....
Egy kis trtás lehetne benne de hát ez van,neki kell eldönteni, majd kiderül,hogy ő is megy a Milanba...
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.21. 23:04:20

Mihu írta:aronba ha jól tudom akkor Te madridista vagy. Ez a savanyú a szőlő esete. Azért a Mallorcában mikor az egyik idényben 2 meccsen 5-öt hintett nektek az nem volt gyenge :roll: Azokban az időkben is 15-20 gólok környékén rúgdosott. Szeretnétek ti most is ha Ő nálatok játszana. Szerintem a vezetőség is néha a fejét fogja hogy hagyták elengedni. Ha Nistelrooy tavaly 20 fölött termelt, akkor elfogultság nélkül kijelenthetem hogy Eto'o 30 fölött lett volna.
savanyú a szőlő? Ugyan mire? Itt nem a mallorcai idényei volt a kérdés. Meg hogy hányat lőtt a Madridnak. Nistelrooy lehet hogy egy kicsit rosszabb csatár de most Eto viselkedése a téma. Ilyen játékosra aki a bajban nem tudja tartani a száját a Madridban semmi szükség. A góljai különösen nem hatnak meg felőem negyvenet is lőhet egy évben ha nem megy a cspata vele sokra mit ér? Viszont nem piszkálásként de fontos meccseken becsődöl. Itt volt a szombati meccs. Nem egy helyzetet puskázott el, amiket máskor belő. Segíthetne ő is a csapatán, hogy nyerjen valamit de nem szájalással hanem gólokkal.
Másrészt az emlékezetes mondata óta nem kedvelem. Ez szubjektív tudom. s azt is hogy hatszor bocsánatot kért miatta. Valahogy nem tudok neki megbocsájtani, s gondolom nem én vagyok neki az egyedüli Madridista. Csak egy pici elégtétel számomra, hogy az egyéni címeket, sikereket a Barca felé emelei. Legalább tik is megtudjátok hogy valójában mielyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.04.21. 23:09:21-kor.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.04.21. 23:03:24

Meg csak annyit teszek hozza Eto nyilatkozatahoz, hogy ok legyen igaza viszont ezt nem egy BL elodonto elott kellene mondja hanem mondjuk holtszezonban.

Na de most a biztatas ideje van ugyhogy mindent bele szerdan meglehet meg iden is az a trofea! :)
Hajra Barca!!!
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 22:47:14

Az lehet hogy naiv vagyok, de érdekes, Puyol aki már ős Barcás 1x sem tett ilyen kijelentést, vagy még sorolhatnám azt a pár játékost...de mindegy
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.21. 22:19:47

firebird akkor eleg naiv vagy:).. amugy megsugok egy titkot.. minden jatekkosnak fontosak a cimek...
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.21. 22:10:05

Azért kicsit furcsa Etoo kijelentése...nem gondoltam volna hogy ilyen fontosak neki a címek.Azt hittem nála kb CSAK A BARCA elmélet van
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.21. 19:45:12

Barcaman14 írta:eto'o az a csatár aki képes egy villanással eldönteni egy meccset! nem sorolm a világ legjobb csatárai közé mert vannak hiányosságok! de az egyik leggólerősebb az biztos!!!! OHH jeee
szerintem meg a világ legjobb csatárai között van. olyan csatár nincs akinél nincsenek hiányosságok. a három legjobb csatár szerintem Henry(jó formában), Eto'o és Drogba. azok akik gólerősek is, de képesek egy-az egyben megverni, kicselezni a védőket, és a csapatjátékban is részt vesznek. Messit, meg a hasonló posztú támadókat most nem számítom ide.
Ronaldo(igazi) volt még ilyen fénykorában, pár éve.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.04.21. 19:08:58

eto'o az a csatár aki képes egy villanással eldönteni egy meccset! nem sorolm a világ legjobb csatárai közé mert vannak hiányosságok! de az egyik leggólerősebb az biztos!!!! OHH jeee
bojan19950212
Barça C

2008.04.21. 18:50:25

hamegnyerik a BL-t akkor kék vörösre festem a szobám
kiskirály
Mihu
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:25:05

Titinho írta:
gergo9 írta:Más:Azért arra kíváncsi lennék milyen hangulatban zárnánk az évet ha megnyernénk a BL-t!!!
Phúúú...őszintén én még ebbe bele sem gondoltam...HA megnyernénk a BL-t akkor én szerintem 3 napig pucéron, gránátvörös-kékre festett pics..val ugrálnék az új bevásárlóközpontunk előtt a főtéren!!! :lol:
Amúgy komolyra fordítva a szót, tényleg megőrülnék örömömben, ha idén BL-t nyernénk! Áhh...de szép is lenne... :wink:
Vigyázz mert kimegyek és megnézlek és elújságolom a fórumon hogy mit meg nem tettél szeretett csapatodért :lol: :lol: Benne lennél a Kelet-Matyiban is sztem :lol:
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:12:14

gergo9 írta:Más:Azért arra kíváncsi lennék milyen hangulatban zárnánk az évet ha megnyernénk a BL-t!!!
Phúúú...őszintén én még ebbe bele sem gondoltam...HA megnyernénk a BL-t akkor én szerintem 3 napig pucéron, gránátvörös-kékre festett pics..val ugrálnék az új bevásárlóközpontunk előtt a főtéren!!! :lol:
Amúgy komolyra fordítva a szót, tényleg megőrülnék örömömben, ha idén BL-t nyernénk! Áhh...de szép is lenne... :wink:

Eto'oról pedig mindig is tudtam, hogy egy őszinte ember és most sem hazudtolta meg önmagát. Ami a szívén az a száján...ettől függetlenül biztos szereti Ő a Barcát, ami meg is látszik a hozzáállásán, hogy kihajtja a szuflát magából minden meccsen. Nagyon nagyon sajnálnám őt is, ha elhagyna minket... :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:12:12

Mihu írta:Ha Nistelrooy tavaly 20 fölött termelt, akkor elfogultság nélkül kijelenthetem hogy Eto'o 30 fölött lett volna.
Van Nistelrooy és Eto'o között óriási a külömbség! Eto'o nagyon jól tud cselezni, holland barátunk sem utolsó, de ha 3 védön kell áthámoznia magát, akkor megremeg a lába. Most sorolhatnám, hogy még miben jobb Eto'o, de nincs kedvem. :twisted:
Nistelrooy egyedül fejelni tud jobban mint Samu szerintem.

(persze ezt ugy irom, hogy Barca-s vok, de attol szerintem még igaz)
Mihu
Director del Fútbol

2008.04.21. 16:01:53

aronba ha jól tudom akkor Te madridista vagy. Ez a savanyú a szőlő esete. Azért a Mallorcában mikor az egyik idényben 2 meccsen 5-öt hintett nektek az nem volt gyenge :roll: Azokban az időkben is 15-20 gólok környékén rúgdosott. Szeretnétek ti most is ha Ő nálatok játszana. Szerintem a vezetőség is néha a fejét fogja hogy hagyták elengedni. Ha Nistelrooy tavaly 20 fölött termelt, akkor elfogultság nélkül kijelenthetem hogy Eto'o 30 fölött lett volna.
Kép
Lezárt