Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogy nem mindegy mindenkinek egy karrierje van, mindenkinek joga van a boldogságra egyenlőségre sikeres karrierre.mindorokke_barca írta:orulok barca99 h elmagyaraztad nekik h mi a szitu...kezdtem azt gondolni h nem voltam vilagos h mire gondolok... de te megertetted.. igy latom megsem velem volt a baj... rohadtul nem mind1 h vkit kinevel egy csapat v utolag vesz meg...
Na mindegy pont azért mondom hogy erkölcsi kérdés. Szerintem Eto karrierje már akkor is szép lesz ha innentől kezdve nem nyerne semmit, de ő tudja, ez olyan dolog ami megosztja az embereket. Az meg hogy kameruni nem sok mindent jelent, világbajnokságot nem nyerhet tény de még lehet néhányszor afrika legjobbja. A nemzeti vállogatotjával is sikereket érhet el. sa ha úgy fognánk fel, hogy kinek van több sikeres mint sikertelen éve, akkor szinte senkinek sem kellene a klubjánál maradnia. Az meg hogy valakizsoldos vagy saját nevelés ilyen szempontból annyira sokat nem számít. A saját nevelésű játékosok is joggal tarthatnak igényt még több dicsőségre címre, mégis lemondannak erről klubjuk miatt. Puyolt tisztelni tudom ezért, hisz neki is csak egy karrierje van...chi omega írta:mindenkinek csak egy karriere van. eto'o kameruni. ha azt látja, hogy a klub rossz irányba tart, ő pedig 28 éves lesz, mégis miért kéne maradnia? 2 sikeres év 3 sikertelennel szembeállítva az nem olyan jó mérleg ám.aronba írta:Hm elgondolkodtató. De mégis azért erkölcsi norma is van valahol. Eto 2 év alatt mindent megnyert a Barcával. Mondhat bárki bármit más csapattal erre nem lett volna képes - még a Reállal sem, figyelembe véve hogy ott mi ment 2004-2006 között. S ezért mondom hogy egy pici alázat, tisztelet szorulhatott volna belé. 1 évig nem nyert semmit, talán idén sem, talán jövőre sem és? 3 esetleges sikertelen év után a csodálatos két évet úgy kellene megköszönni, hogy elmegy?
Persze biztos sokan megértik, de ez már nem sport csak erkölcsi kérdés...
mindenkinek csak egy karriere van. eto'o kameruni. ha azt látja, hogy a klub rossz irányba tart, ő pedig 28 éves lesz, mégis miért kéne maradnia? 2 sikeres év 3 sikertelennel szembeállítva az nem olyan jó mérleg ám.aronba írta:Hm elgondolkodtató. De mégis azért erkölcsi norma is van valahol. Eto 2 év alatt mindent megnyert a Barcával. Mondhat bárki bármit más csapattal erre nem lett volna képes - még a Reállal sem, figyelembe véve hogy ott mi ment 2004-2006 között. S ezért mondom hogy egy pici alázat, tisztelet szorulhatott volna belé. 1 évig nem nyert semmit, talán idén sem, talán jövőre sem és? 3 esetleges sikertelen év után a csodálatos két évet úgy kellene megköszönni, hogy elmegy?
Persze biztos sokan megértik, de ez már nem sport csak erkölcsi kérdés...
azt akartam ezzel mondani, hogy Puyol átélte azt a szerencsétlen korszakot amikor a csapat az égvilágon semmit sem nyert, mégsem nyilatkozott ugy hogy ha jövőre semmit sem nyerünk távozom....pedig ezt jópár éven keresztül mondhatta volna.Etooo meg első két évében nyert 2 bajnoki címet, 2 szuperkupát, 1 Bl-t most is ottvannak az elődöntőben, erre itt sír a szája...de látom elég nehéz a felfogó képességed hogy nem értetted ezzel mit akarok mondani...mindorokke_barca írta:igen... puyol osbarcas... eto'o meg 2004 ota jatszik nalunk... vagyis akkor mit is akartal mondani ezzel?
Igen, az sztem sem volt tool sportszerű tőle...akár milyen "mérges" a Realra azért azok a szavak amik anno a bajnokavatásnál elhagyták a száját elég gyerekes...bár gondolom a sok barcás meg gondolta magában ezaz Etoo jol beszélsz és ordították vele azt az "emlékezetes" mondatotaronba írta:Másrészt az emlékezetes mondata óta nem kedvelem. Ez szubjektív tudom. s azt is hogy hatszor bocsánatot kért miatta. Valahogy nem tudok neki megbocsájtani, s gondolom nem én vagyok neki az egyedüli Madridista.
savanyú a szőlő? Ugyan mire? Itt nem a mallorcai idényei volt a kérdés. Meg hogy hányat lőtt a Madridnak. Nistelrooy lehet hogy egy kicsit rosszabb csatár de most Eto viselkedése a téma. Ilyen játékosra aki a bajban nem tudja tartani a száját a Madridban semmi szükség. A góljai különösen nem hatnak meg felőem negyvenet is lőhet egy évben ha nem megy a cspata vele sokra mit ér? Viszont nem piszkálásként de fontos meccseken becsődöl. Itt volt a szombati meccs. Nem egy helyzetet puskázott el, amiket máskor belő. Segíthetne ő is a csapatán, hogy nyerjen valamit de nem szájalással hanem gólokkal.Mihu írta:aronba ha jól tudom akkor Te madridista vagy. Ez a savanyú a szőlő esete. Azért a Mallorcában mikor az egyik idényben 2 meccsen 5-öt hintett nektek az nem volt gyengeAzokban az időkben is 15-20 gólok környékén rúgdosott. Szeretnétek ti most is ha Ő nálatok játszana. Szerintem a vezetőség is néha a fejét fogja hogy hagyták elengedni. Ha Nistelrooy tavaly 20 fölött termelt, akkor elfogultság nélkül kijelenthetem hogy Eto'o 30 fölött lett volna.
szerintem meg a világ legjobb csatárai között van. olyan csatár nincs akinél nincsenek hiányosságok. a három legjobb csatár szerintem Henry(jó formában), Eto'o és Drogba. azok akik gólerősek is, de képesek egy-az egyben megverni, kicselezni a védőket, és a csapatjátékban is részt vesznek. Messit, meg a hasonló posztú támadókat most nem számítom ide.Barcaman14 írta:eto'o az a csatár aki képes egy villanással eldönteni egy meccset! nem sorolm a világ legjobb csatárai közé mert vannak hiányosságok! de az egyik leggólerősebb az biztos!!!! OHH jeee
Vigyázz mert kimegyek és megnézlek és elújságolom a fórumon hogy mit meg nem tettél szeretett csapatodértTitinho írta:Phúúú...őszintén én még ebbe bele sem gondoltam...HA megnyernénk a BL-t akkor én szerintem 3 napig pucéron, gránátvörös-kékre festett pics..val ugrálnék az új bevásárlóközpontunk előtt a főtéren!!!gergo9 írta:Más:Azért arra kíváncsi lennék milyen hangulatban zárnánk az évet ha megnyernénk a BL-t!!!![]()
Amúgy komolyra fordítva a szót, tényleg megőrülnék örömömben, ha idén BL-t nyernénk! Áhh...de szép is lenne...![]()
Phúúú...őszintén én még ebbe bele sem gondoltam...HA megnyernénk a BL-t akkor én szerintem 3 napig pucéron, gránátvörös-kékre festett pics..val ugrálnék az új bevásárlóközpontunk előtt a főtéren!!!gergo9 írta:Más:Azért arra kíváncsi lennék milyen hangulatban zárnánk az évet ha megnyernénk a BL-t!!!
Van Nistelrooy és Eto'o között óriási a külömbség! Eto'o nagyon jól tud cselezni, holland barátunk sem utolsó, de ha 3 védön kell áthámoznia magát, akkor megremeg a lába. Most sorolhatnám, hogy még miben jobb Eto'o, de nincs kedvem.Mihu írta:Ha Nistelrooy tavaly 20 fölött termelt, akkor elfogultság nélkül kijelenthetem hogy Eto'o 30 fölött lett volna.