én deco és valdes között marquezt véltem felfedezni...klement7 írta:Szerintem Toure bújt el Frenkie mögött, Sylvinho van Deco és Valdes között és Rafa hiányzik...

én deco és valdes között marquezt véltem felfedezni...klement7 írta:Szerintem Toure bújt el Frenkie mögött, Sylvinho van Deco és Valdes között és Rafa hiányzik...
toure szerintem gudhjonsen mögött van kivétel ha ő nem thuram...lehet h az utóbbi van ott mert a valóságban is elég magas...:S és frank mögött a másik...de akkor meg sylvinho nem tom hol van :Slionelmessi19 írta:Thuram hátul félig takarásban.. de Tourét sehol nem látomhome írta:nem tom megkülönböztetni touret és thuramot...melyik melyik? :S
Jorquera most nincs a kerettel..![]()
Thuram hátul félig takarásban.. de Tourét sehol nem látomhome írta:nem tom megkülönböztetni touret és thuramot...melyik melyik? :S
Neeskens ottvan dos Santos mögött. A legjobboldalira gondolok.lionelmessi19 írta:Neeskens...Los Banditos írta:Ki az az ipse ott a jobb oldalon? Elösször Gudjohnsenre tippeltem, de ő ottvan Frank mellett.![]()
téllegSyl elbújt
Neeskens...Los Banditos írta:Ki az az ipse ott a jobb oldalon? Elösször Gudjohnsenre tippeltem, de ő ottvan Frank mellett.
És az utolsó mondatból kimaradt a NEM.Aprieto írta:Üdv!
A "Valdés és Bojan sem utazik majd az EB-re" c. gyorshírben:
"...így a láim-kór..."
Az Lyme-kór.