Akkor elnézést. Úgy látszik túl érzékeny vagyok az ilyenekre, hogy "kiszivárgott értesülés szerint", meg hogy "állítólag". Várom a további híreket. Jó munkát!lionelmessi19 írta:Nem a hivatalos oldal vagyunk, ergo sztem belefér, hogy teljesen biztos dolog még hivatalos bejelentés előtt így kerül fel.
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Andris
- Adminisztrátor
Nem a hivatalos oldal vagyunk, ergo sztem belefér, hogy teljesen biztos dolog még hivatalos bejelentés előtt így kerül fel. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Távol álljon tőlem a kötözködés, de a cikk címe (felkiáltó jellel a végén) nem igaz! Ma még nem! Lehet hogy igaz LESZ, de ha mégsem? Bocs Enrique, nem neked szól a kötözködésem, hanem a cikk címének és tartalmának összefüggéséről. Elég rég óta olvasom az Eurobarcát, úgyhogy ezért sem értem ezt a szalagcímet.lionelmessi19 írta:[
Ha rég olvasod már az eurobarcát, tudhatod hogy bulvár híreket nem közlünk, illetve csak úgy, hogyha kifejezetten érdekes, és akkor hozzátesszük hogy a hitelessége kétséges.
Ebben az esetben bőven elég bizonyossággal állítható ez az edzőváltás ahhoz, hogy ilyen cikk kerüljön ki.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Zoli, ez nem lehet, ez biztos.haze71 írta:Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...
- Andris
- Adminisztrátor
Ha rég olvasod már az eurobarcát, tudhatod hogy bulvár híreket nem közlünk, illetve csak úgy, hogyha kifejezetten érdekes, és akkor hozzátesszük hogy a hitelessége kétséges.haze71 írta:Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...
Ebben az esetben bőven elég bizonyossággal állítható ez az edzőváltás ahhoz, hogy ilyen cikk kerüljön ki.

Köszi, javítvaFernando írta:A Barça vezetősége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról
-a

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nem az a lényeg, hogy mindenki elolvassaMhaze71 írta:Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Fernando
- Llegenda del Barça
A Barça vezetősége a hírek szerint ma döntött a Rijkaard sorsáról
-a

-a

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szerintem ma még nem tény, hogy Guardiola lesz az edző jövőre. Ezt tény ként állítani badarság. Lehet, hogy így lesz, de ma még kérdőjel kellene a cikk címe elé. Ez olyan bulvárlapos dolog. A címre mindenki fölkapja a fejét, amiről a cikkben kiderül, hogy nem is úgy van, csak valaki szerint...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Munka ünnepe, ...
ma négy éve, hogy tagjai vagyunk az Európai Uniónak. Erre nagyobb örömmel emlékezek.

-
- Llegenda del Barça
raúlgonzales89 írta:hallod valaki segítsen már nekem! hogy a rákba lehet erre az oldalra a profilomra képet teni????akár mennyit teszek mindegyik rossz..,de ha azt is írja h megváltozott a profilom akkor se jeleníti meg a képet...pedig biztos h 10 kb alatti...viszont azt nem tom mi az a pixel...Valaki küldjön nekem egy olyan képet amin egy reál címer van áthúzzva!ja és legyen 10pixelnél őőő tudjátok![]()
remélem számíthatok rátok![]()
kanyonosvenye@hotmail.com ez az ímél címem

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
- raúlgonzales89
- Barça B
hallod valaki segítsen már nekem! hogy a rákba lehet erre az oldalra a profilomra képet teni????akár mennyit teszek mindegyik rossz..,de ha azt is írja h megváltozott a profilom akkor se jeleníti meg a képet...pedig biztos h 10 kb alatti...viszont azt nem tom mi az a pixel...Valaki küldjön nekem egy olyan képet amin egy reál címer van áthúzzva!ja és legyen 10pixelnél őőő tudjátok
remélem számíthatok rátok

remélem számíthatok rátok

Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
Nem, a BL-ben három sárga után jár egy meccs eltiltás, nekik kettő van.
-
- Capitá del Barça
Jobban mondva hírdetés.Csak annyit róla hogy nők vannak rajta.Lgealábbis néha.Remélem értedsenzu írta:milyen képek vannak?Demonhunter írta:Ugye tudjátok hogy jobb oldalon a hirdetésben milyen képek vannak?![]()
![]()

-
- Capitá del Barça
Ugye tudjátok hogy jobb oldalon a hirdetésben milyen képek vannak?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Dani!Drigo írta:ITT az eredeti. Többit kéretik máshol dumálni, köszönöm!
Köszönjük!
PS: többek között ezért hiányoztál a fórumról. Nekem feltétlenül!
Jó tanulást! Jó eredményeket! Kevés kellemetlen pillanatot a közelgő vizsgákon! Ja, és sok győzelmet Felsőörsön! A 10-0 gyönyörű volt, csak így tovább!

-
- Eurobarca Staff
ITT az eredeti. Többit kéretik máshol dumálni, köszönöm!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Az tuti ő mert sötétkék felsőben vanBoixos írta:a kínai csávó iniesta mellett valdes?
Lehet hogy tényleg ő Marquez de akkor Sylvinho hiányzik...home írta:én deco és valdes között marquezt véltem felfedezni...klement7 írta:Szerintem Toure bújt el Frenkie mögött, Sylvinho van Deco és Valdes között és Rafa hiányzik...ki tudja...

- home
- Jugador d'estrella
igaz..torrentkiller írta:De hát jorquerát inkább ki lehet hagyni mint R10t. Legalábbis sztem.home írta: jorquera sérült nem??? de hát ilyen szempontból ronaldinho is az...nah mindegy
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
De hát jorquerát inkább ki lehet hagyni mint R10t. Legalábbis sztem.home írta: jorquera sérült nem??? de hát ilyen szempontból ronaldinho is az...nah mindegy

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti