Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tőlem maradhat,egy jó formában lévő Deconál nehéz lenne jobbat találni!MichaaBee írta:Deco azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcában maradni szerződése végéig!!!
Viszont azt is mondta, hogy ez csak akkor lehetséges, ha számítanak rá.
Szerintem is viszonylag jól irányított, ebben a rendszerben ez is egy variáns Inivel a balján.Lionel85 írta:A Manchester elleni teljesítménye azt mutatta, hogy igenis van helye a csapatban és meg tud lenni Iniestával együtt, ha Ini a bal oldalon játszik. Henry meg nem a legjobb pótlása Eto'ónak, mert amikor Eto'o sérült volt, akkor momentuma sem volt a franciának. Nem ő kell ide, hanem egy olyan góléhes támadó, mint Eto'o.
Pontosan erre gondoltam én is , illetve hogy Xavi és Iniesta inkább jól Helyettesítik mint Kiegészítik egymást ellentétben Deco-val és igy valóban színesebb a buli...Egyébként én nem adnám el a nyáron főleg(mert 30 éves???) ugy h eladjuk azt majd veszünk valaki mást aki vagy tud a Barcában focizni vagy nem?(pl.Gudi esete)! Xavi+Deco+Iniesta+Toure -ők tudnak Barcelona szinten játszani nagy érték ,pazar kpja !Akkor inkább Gudi és Edmilson helyett vennék valakit (nem sorolom), és ha jobb mint Deco vagy a többiek ővé a pálya .....vagy rotáció stb...barca0417 írta:amúgy észrevettem, érdekes dolog, de mintha Deco a bl-ben mindig jobb lenne, mint a bajnokságban, nemcsak most, hanem mióta itt játszik. Valaki írta lejjebb, hogy Iniesta és Xavi hasonlóan játszanak, míg Deco egy kicsit más....ezzel nagyon egyetértek, mert a két saját nevelésünk, midegyik jó játékos, de ha Deco játszik valmelyik helyett, mindig egy kis plusz színt visz a játékba, amire se Xavi, se Iniesta nem képes. ők a labdatartás nagy mesterei, meg jó passzaik vannak, de Decot kicsit "többnek" látom...talán csak a lassúságát lehet neki felróni, meg keveset, és nem olyan jól lő kapura.
Rijkaardnak nincs helye, nem Deconak!csoszi írta:Igazatok van!! Én nem akarom leírni sem Deco-t sem Henry-t, de szerintem Deco-nak már nincs helye a csapatban!! Már csak azért sem mert Raijkaard inkább Iniesta-t játszatja!! És egy olyan kaliberű játékos mint Deco, szerintem nem kéne a padot koptatnia!! Mind ez igaz Henry-ra is, de inkább tartanám meg őt mint Deco-t!! Azért is inkább mert Eto'o is igen-igen sérülékeny játékos és kell valaki aki helyetesítse!! Bojan-t és Dos Santos-t még túl fiatalnak és tapasztalatlannak tartom még ehhez a feladathoz!! Majd 2 év múlva vagy talán majd már jövőre!!
Henry-t nem szabad megítélni az ebben az idényben nyújtott produkciójáért!DECOmagico írta:csoszi!!
ez most olyan mint mikor Henryt hoztuk ő is bepunnyadt (remélem nem bántok meg senkit)
Azért mert a verderben jól játszik Diego még nem biztos hogy A Barcában is jól fog
Szerintem az hogy Deco most játszott az ''jelkép'' értékő volt hogy nem fogják eladni, Ronaldinho ra ez nem igaz.MichaaBee írta:sztem Deco-t nem szabad eladni!
Igen, nem játszott olyan nagyon jól, de hosszú idő után elősször játszott egy BL elődöntőn egy MU ellen, ahhoz képest nem rossz. A visszavágón szükség lehet rá.Rivaldo11 írta:Szerintem Deco a hosszú kihagyásához képest jó teljesítményt nyújtott. Remélem több sérülés már nem hátráltatja, ez esetben sokat lendít majd a csapaton.
Ez igaz de ettől még mindig ő a Barca egyik legjobb játékosa,ami abból látszik hogy mennyit tud lendíteni a csapat szekerén,még sérülés után is!albicelesteX írta:csak már deco sem fiatal és szerintem már nem is a legjobb a posztján!
Szerintem R10 példát vehetne róla! Még 30 évesen is tud klasszis teljesítményt nyújtani, és nemcsakhogy a csapat használra lenni, hanem egyenesen irányitani a csapatot!baas11 írta:Deco-rol nekem mindig egy B kategóriás Ronaldinho jut eszembe ,ami azért nem rossz (bár én lennék ilyen)tekintve h R10 a bolygó legjobb játékosa szerintem !
Csak az hibázik, aki játszik is! Szerintem bőven több jó megoldása volt, mint rossz... Arról meg nem tehet, hogy sematikussá, ötlettelené vált a Barca játéka, mióta nem játszik. A váratlan megoldásokra (kiugratási kísérletekre) többszőr nem számoltak a többiek... Máskérdés, hogy mikor zsúgát adott, azt sikeresen elrontották...Rivaldinho írta:Hát lehet, hogy megszóltok páran de szerintem Deco hihetetlenül gyengén játszott tegnap ahogy Milito is.. Meglátásom szerint.
Deconak rengeteg eladott labdája volt, nagyon sok elkésett belépője, és ezek mellett kevés a néhány jó pasz. Több kontratámadásunknál is elvesztette a labdát. Nagyon lomha volt, nem tetszett, de ez szubjektív.
Militonak is sok a kapitális hibája, rengeteg a teljesen felesleges szabálytalansága a középpályán, amikor fellép az emberrel, kövezzetek meg, de én így láttam tegnap, de amúgy a szezonban sokakkal ellentétben azért stabilan 'működik'.
És ahogy a csapat tagjai nyilatkoztak, hogy nem volt oylan rossz a játék stbstb. sztem csak azért van mert oltják a tüzet, nem akarnak még nagyobb népszerűtlenséget kiváltani a szurkolókból. Mert igaz, hogy az elmúlt hetekhez képest fejlődött a játék, viszont az hogy szépen adogattuk a labdát a kp-n nem jelent semmit, mert annyira meddők voltunk az egész meccsen mint steril macska párzáskor. Sztem, és a sok passzos játék tetszett, a tanácstalanság ellenben nem.
Ennyi a véleményem a tegnapról, és picit borulátóan látom a visszavágót, lehet, hogy egyedül vagyok.
Jöhet a kövezés!