Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.04.26. 15:22:31

MichaaBee írta:Deco azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcában maradni szerződése végéig!!!
Viszont azt is mondta, hogy ez csak akkor lehetséges, ha számítanak rá.
Tőlem maradhat,egy jó formában lévő Deconál nehéz lenne jobbat találni!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.26. 15:01:13

Deco azt nyilatkozta, hogy szeretne a Barcában maradni szerződése végéig!!!
Viszont azt is mondta, hogy ez csak akkor lehetséges, ha számítanak rá.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.26. 11:32:16

A mostani kpnk nem elég. Jó lenne ha maradna Deco, és belemenne, hogy simán meg lenne rá az esélye, hogy a padon kezdjen, vagy hogy ha a másik irányítónak jobban megy, akkor ő elviselné a padot. Számomra csak Decora bízni még egy évig a karmesteri szerepet túl sok buktatót jelent. Nem azza van a gond, hogy 31 éves, hanem azzal, hogy túl lassú, túl sérülékeny, az viszont nagyon rosszul viseli, ha vmi nem úgy van, ahogy ő akarja. Én biztos, hogy hoznék egy magas szintű irányítót (nem csak egy Guddy szintű cserének jó lesz játékost, mert attól nem leszünk előrébb), és játszon a jobb. Csak Deco sztem abban a percben menne is el.....
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.26. 11:18:59

Lionel85 írta:A Manchester elleni teljesítménye azt mutatta, hogy igenis van helye a csapatban és meg tud lenni Iniestával együtt, ha Ini a bal oldalon játszik. Henry meg nem a legjobb pótlása Eto'ónak, mert amikor Eto'o sérült volt, akkor momentuma sem volt a franciának. Nem ő kell ide, hanem egy olyan góléhes támadó, mint Eto'o.
Szerintem is viszonylag jól irányított, ebben a rendszerben ez is egy variáns Inivel a balján.

Viszont:

Henry nem konkurenciája kéne legyen Eto'o -nak, hanem az ékpárja, de amilyen orbitális nagy faß ez a Rijkaard ezt már biztos nem fogom ebben az idényben látni, talán majd egy új edzővel.
baas11
Entrenador del Barça

2008.04.25. 22:05:18

barca0417 írta:amúgy észrevettem, érdekes dolog, de mintha Deco a bl-ben mindig jobb lenne, mint a bajnokságban, nemcsak most, hanem mióta itt játszik. Valaki írta lejjebb, hogy Iniesta és Xavi hasonlóan játszanak, míg Deco egy kicsit más....ezzel nagyon egyetértek, mert a két saját nevelésünk, midegyik jó játékos, de ha Deco játszik valmelyik helyett, mindig egy kis plusz színt visz a játékba, amire se Xavi, se Iniesta nem képes. ők a labdatartás nagy mesterei, meg jó passzaik vannak, de Decot kicsit "többnek" látom...talán csak a lassúságát lehet neki felróni, meg keveset, és nem olyan jól lő kapura.
Pontosan erre gondoltam én is , illetve hogy Xavi és Iniesta inkább jól Helyettesítik mint Kiegészítik egymást ellentétben Deco-val és igy valóban színesebb a buli...Egyébként én nem adnám el a nyáron főleg(mert 30 éves???) ugy h eladjuk azt majd veszünk valaki mást aki vagy tud a Barcában focizni vagy nem?(pl.Gudi esete)! Xavi+Deco+Iniesta+Toure -ők tudnak Barcelona szinten játszani nagy érték ,pazar kpja !Akkor inkább Gudi és Edmilson helyett vennék valakit (nem sorolom), és ha jobb mint Deco vagy a többiek ővé a pálya .....vagy rotáció stb...
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.04.25. 21:22:20

A Manchester elleni teljesítménye azt mutatta, hogy igenis van helye a csapatban és meg tud lenni Iniestával együtt, ha Ini a bal oldalon játszik. Henry meg nem a legjobb pótlása Eto'ónak, mert amikor Eto'o sérült volt, akkor momentuma sem volt a franciának. Nem ő kell ide, hanem egy olyan góléhes támadó, mint Eto'o.
Kép
Kép
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.25. 19:52:00

csoszi írta:Igazatok van!! Én nem akarom leírni sem Deco-t sem Henry-t, de szerintem Deco-nak már nincs helye a csapatban!! Már csak azért sem mert Raijkaard inkább Iniesta-t játszatja!! És egy olyan kaliberű játékos mint Deco, szerintem nem kéne a padot koptatnia!! Mind ez igaz Henry-ra is, de inkább tartanám meg őt mint Deco-t!! Azért is inkább mert Eto'o is igen-igen sérülékeny játékos és kell valaki aki helyetesítse!! Bojan-t és Dos Santos-t még túl fiatalnak és tapasztalatlannak tartom még ehhez a feladathoz!! Majd 2 év múlva vagy talán majd már jövőre!!
Rijkaardnak nincs helye, nem Deconak!
Még mindig tudja mozgatni a csapatot, míg jelenleg nincs más a csapatban, aki képes lenne rá....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.25. 17:45:07

Manapság már egy 30-31 éves játékos nem kell nekünk, mert túl idős?
Most ezt nem csak Deco-ra mondom, hanem pl. Henry-ra meg Puyolra is (rájuk szoktak még "panaszkodni").
Egy 30 éves futballista simán lenyom még 3-4 évet akár a csúcson, nem kell eladni. Kell egy ilyen kreatív játékos a középpályára, mint Deco.
Bele fog lendülni, szerintem ne hasonlitsuk teljesen Ronaldinho-hoz.
Egyébként a MU ellen sokat számított, h ott volt a pályán, mindjárt a pálya első harmadában folyt a játék és a labdatartás (mint azt korábban le is írtátok).
csoszi
Barça C

2008.04.25. 17:44:18

Igazatok van!! Én nem akarom leírni sem Deco-t sem Henry-t, de szerintem Deco-nak már nincs helye a csapatban!! Már csak azért sem mert Raijkaard inkább Iniesta-t játszatja!! És egy olyan kaliberű játékos mint Deco, szerintem nem kéne a padot koptatnia!! Mind ez igaz Henry-ra is, de inkább tartanám meg őt mint Deco-t!! Azért is inkább mert Eto'o is igen-igen sérülékeny játékos és kell valaki aki helyetesítse!! Bojan-t és Dos Santos-t még túl fiatalnak és tapasztalatlannak tartom még ehhez a feladathoz!! Majd 2 év múlva vagy talán majd már jövőre!!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.25. 17:29:31

DECOmagico írta:csoszi!!

ez most olyan mint mikor Henryt hoztuk ő is bepunnyadt (remélem nem bántok meg senkit)
Azért mert a verderben jól játszik Diego még nem biztos hogy A Barcában is jól fog
Henry-t nem szabad megítélni az ebben az idényben nyújtott produkciójáért!
Az egész csapat rossz volt, most kiemelhetnénk szinte mindenkit. Mostani MU meccsen jól játszott a csapat, Henry is egyböl remekelt. Nem szabad leirni!
DECOmagico
Barça C

2008.04.25. 17:21:41

Ezt jó volt olvasgatni már mint hogy mindenki szereti még a Deco-t és szerintem is jól játszott egyre jobb és jobb lesz remélem és valaki írta lejebb hogy a BL-ben jobb szerintem is felszadadultabb és ha elkapja a fonalat lefoghatatlan játékok

Bocsi hogy ide írom de Eb-Portugália félelmetes lesz C. Ronaldo Quaresma Nani Deco Maniche Simao Carvalho Moutinho Ricardo ejej felkell kötni a gatyeszt az ellenségnek :P

csoszi!!

ez most olyan mint mikor Henryt hoztuk ő is bepunnyadt (remélem nem bántok meg senkit)
Azért mert a verderben jól játszik Diego még nem biztos hogy A Barcában is jól fog

Használd a SZERKESZT gombot!
S.
csoszi
Barça C

2008.04.25. 17:17:11

A helyzet az hogy Deco egy kiváló játékos a maga módján, de én is egyet értek azzal a kijelentéssel hogy kiöregedett ebből a fiatalításra törekvő Barcából!! Szerintem jobb lenne ha elmenne Barcelona-ból!! Neki is jobb lenne, hiszen már alig kap játéklehetőséget Raijkaard-tól egyébként meg egyre többet sérült!! Sajnálni fogom ha elmegy, de nagyon remélem hogy majd tudja valaki pótolni!! Például Diego!!:-)
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.25. 16:57:56

amúgy észrevettem, érdekes dolog, de mintha Deco a bl-ben mindig jobb lenne, mint a bajnokságban, nemcsak most, hanem mióta itt játszik. Valaki írta lejjebb, hogy Iniesta és Xavi hasonlóan játszanak, míg Deco egy kicsit más....ezzel nagyon egyetértek, mert a két saját nevelésünk, midegyik jó játékos, de ha Deco játszik valmelyik helyett, mindig egy kis plusz színt visz a játékba, amire se Xavi, se Iniesta nem képes. ők a labdatartás nagy mesterei, meg jó passzaik vannak, de Decot kicsit "többnek" látom...talán csak a lassúságát lehet neki felróni, meg keveset, és nem olyan jól lő kapura.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.25. 16:49:50

MichaaBee írta:sztem Deco-t nem szabad eladni!
Szerintem az hogy Deco most játszott az ''jelkép'' értékő volt hogy nem fogják eladni, Ronaldinho ra ez nem igaz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.25. 16:16:22

Rivaldo11 írta:Szerintem Deco a hosszú kihagyásához képest jó teljesítményt nyújtott. Remélem több sérülés már nem hátráltatja, ez esetben sokat lendít majd a csapaton.
Igen, nem játszott olyan nagyon jól, de hosszú idő után elősször játszott egy BL elődöntőn egy MU ellen, ahhoz képest nem rossz. A visszavágón szükség lehet rá.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.04.25. 14:51:00

sztem Deco-t nem szabad eladni!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.25. 14:43:27

Szerintem Deco a hosszú kihagyásához képest jó teljesítményt nyújtott. Remélem több sérülés már nem hátráltatja, ez esetben sokat lendít majd a csapaton.
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2008.04.25. 14:25:43

albicelesteX írta:csak már deco sem fiatal és szerintem már nem is a legjobb a posztján!
Ez igaz de ettől még mindig ő a Barca egyik legjobb játékosa,ami abból látszik hogy mennyit tud lendíteni a csapat szekerén,még sérülés után is!
Az indításai,passzai nagyszerűek,ahogy gyorsítja,vagy lassitja a játékot ha kell,és a lövései sem rosszak! Ha egy picit robbanékonyabb lenne,ami szerintem jönni fog,ha jobb fizikai állapotba kerül,akkor még midig egy világklasszis a posztján! Szerintem hiba lenne megválni tőle,mert ugyan van hasonló kaliberű játékos Európában,de nem biztos hogy meg is tudjuk szerezni!
albicelesteX
A Vadász

2008.04.25. 11:02:29

csak már deco sem fiatal és szerintem már nem is a legjobb a posztján!
Kép
harcilepke
Jugador del Barça

2008.04.25. 10:26:47

"B" kategóriás R10... eznaon teccik
legalábbis ha látványosságot tekintjük alapnak... abban r10 verhetetlen volt... most már azé Céronaldo látványosabb, gólerősebb asszem...
szegény ronnie ha látná a 2-3 évvel ezelötti videóit akkor elsírná magát miket csinált a meccseken valaha régen a mostaniakhoz képest

de Deco 5x hasznosabb(nem nem számoltam ki a statisztikákat, csak a hasamra csaptam) mindig meglátszik ha a pályán van. irányító nélkül a barca egy kalap [auto_cenzúra], ezt már megmutattuk az idén sajnos igen sokszor. kell valaki aki kiugrat, lejátszik egy embert és passzol etc. ha nem deco akkor valaki(tán diegot tudnám most mondani) xavi és iniesta se tudja ezt ugy jáccani ahogy igazán kéne. +a MU nem tudott labdát tartani, működött a letámadás és a labdavesztés utáni azonnali labdaszerzés( a Yaya gyerek is igazi 4est érdemel) is, ebben deco kulcsfontosságú asszem a 65-35 arány az most nem a milito-yaya-marquez-abidal-zambi-vv közt oszlott el hanem a xavi-deco-messi-zambi-xavi-iniesta-abidal- eto között:) akarom mondani az ellenfél térfelén végig nyomás alatt volt a kapu és a védelem ez a különbség
el lehet adni sztem a deco fiut, de kell a posztjára egy hasonló kvalitásokkal bíró spíler
még igy is hogy nemtom mikor jáccott utoljára ezelött, naon láccott hogy a pályán volt
szép volt én azt mondom:)
Csak a Barca
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.04.24. 20:34:32

Volt néhány hibája, de ezt a meccshiánynak tudom be, ettől függetlenül a jobbak között volt tegnap este, volt néhány szép csele, még mindig fontos láncszeme a középpályának!
Kép
Kép
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.24. 20:05:21

baas11 írta:Deco-rol nekem mindig egy B kategóriás Ronaldinho jut eszembe ,ami azért nem rossz (bár én lennék ilyen :) )tekintve h R10 a bolygó legjobb játékosa szerintem !
Szerintem R10 példát vehetne róla! Még 30 évesen is tud klasszis teljesítményt nyújtani, és nemcsakhogy a csapat használra lenni, hanem egyenesen irányitani a csapatot!

Le a kalappal elötte, igy tovább. :wink:
baas11
Entrenador del Barça

2008.04.24. 19:30:18

Deco-rol nekem mindig egy B kategóriás Ronaldinho jut eszembe ,ami azért nem rossz (bár én lennék ilyen :) )tekintve h R10 a bolygó legjobb játékosa szerintem !
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.24. 19:22:07

Rivaldinho írta:Hát lehet, hogy megszóltok páran de szerintem Deco hihetetlenül gyengén játszott tegnap ahogy Milito is.. Meglátásom szerint.
Deconak rengeteg eladott labdája volt, nagyon sok elkésett belépője, és ezek mellett kevés a néhány jó pasz. Több kontratámadásunknál is elvesztette a labdát. Nagyon lomha volt, nem tetszett, de ez szubjektív.
Militonak is sok a kapitális hibája, rengeteg a teljesen felesleges szabálytalansága a középpályán, amikor fellép az emberrel, kövezzetek meg, de én így láttam tegnap, de amúgy a szezonban sokakkal ellentétben azért stabilan 'működik'.
És ahogy a csapat tagjai nyilatkoztak, hogy nem volt oylan rossz a játék stbstb. sztem csak azért van mert oltják a tüzet, nem akarnak még nagyobb népszerűtlenséget kiváltani a szurkolókból. Mert igaz, hogy az elmúlt hetekhez képest fejlődött a játék, viszont az hogy szépen adogattuk a labdát a kp-n nem jelent semmit, mert annyira meddők voltunk az egész meccsen mint steril macska párzáskor. Sztem, és a sok passzos játék tetszett, a tanácstalanság ellenben nem.
Ennyi a véleményem a tegnapról, és picit borulátóan látom a visszavágót, lehet, hogy egyedül vagyok.
Jöhet a kövezés! :roll:
Csak az hibázik, aki játszik is! Szerintem bőven több jó megoldása volt, mint rossz... Arról meg nem tehet, hogy sematikussá, ötlettelené vált a Barca játéka, mióta nem játszik. A váratlan megoldásokra (kiugratási kísérletekre) többszőr nem számoltak a többiek... Máskérdés, hogy mikor zsúgát adott, azt sikeresen elrontották...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.24. 19:18:02

Riva!
Senki nem kövez itt senkit sem meg. Ez egy fórum, ahol szabad a kultúrált vélemény kifejtése. Te így látod, más - többek között én is - másként.
Milito a tizinél hülyeséget csinált, de ezen kívül kiválóan látta el a feladatát. Deco teljesítményével is elégedett vagyok, határozott, gyors és megbízható volt. És, Céronit jól felrúgta. :lol: A gól hiányzott, de MU-ban meglesz az is.
Bizakodó vagyok!
Kép
Lezárt