Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen...hamár az Arsenal nem lehet bajnok legyen inkább a MU mint a csíra Chelseaozsimiki írta:Már kb 2-3 hónapja beirtam,h csak nehogy az legyen,mint tavaly németben...ott is egy Stuttgart nyert,pedig végig Werder-Schalke harc volt..na de remélem M.U. megnyeri hátralévő két meccsét,és behúzza
Már kb 2-3 hónapja beirtam,h csak nehogy az legyen,mint tavaly németben...ott is egy Stuttgart nyert,pedig végig Werder-Schalke harc volt..na de remélem M.U. megnyeri hátralévő két meccsét,és behúzzafir3bird írta:Ezzel az egésszel az a baj hogy a Chelsea a nevető harmadika szezon legnagyobb részében inkább az Arsenal meg a MU versengett erre az utolsó fordulókban még a Chelsea is bajnok lehet
Ez hülyeség - már megbocsáss. Az elején gyengélkedtek, de tavasszal végig ott vannak/voltak a MU és az Arsenal mellett. Én pedig biztos voltam az Arsenal kipukkadásában - vissza lehet lapozni e topic-ban. Fiatal, rutintalan, tapasztalatlan gárda, igazi vezéregyéniség nélkül. 1-2 éven belül bajnokok lehetnek, ha összeérnek. Grant pedig nem is olyan analfabéta, mint amilyennek sokan gondolták. Mikor kirúgták Mourinhót, mindenki biztosra vette, hogy a Chelsea összeesik. Nem így lett, és még bajnok is lehet. De, ne legyen, mert én a MU-nak szurkolok - ott. Kedden ezer százalékkal, és minden rezdülésemmel azért, hogy az angolok kiessenek, és a Barca jusson a moszkvai BL-döntőbe.fir3bird írta:Ezzel az egésszel az a baj hogy a Chelsea a nevető harmadika szezon legnagyobb részében inkább az Arsenal meg a MU versengett erre az utolsó fordulókban még a Chelsea is bajnok lehet
1. Manchester United 36 25 6 5 74-21 +53 81Fernando írta:Tudtok mondani egy AKTUÁLIS PL állást? (tabellát)
Ha láttátok volna a meccset akkor tudnátok már régen a meccs előtt Ferguson feladta a meccset ez látszott a kezdőből is. Se Ronaldo se Scholes se Tevez se Evra se senki. És látszott azér a játékerejük is 4percet pörgettek meg igazán a Dinamo azt se tudta hogy mentegessen a gólvonalról!!!! Teljesen biztos vagyok benne ha teljes kerettel teljes erővel játszanak akkor a Cselszki 1000% hogy nem nyer. Tudja SAF hogy a BL+PL egyszerre nem lehet megnyerni taktikázás nélkül. Tavaly is beleszaladtak egy adok kapokba a bl elődöntő előtt aztán a fél keret lesérült +fáradtság meg is lett az eredménye. Gyakorlatilag még egy ponttal vezetnek mert a gólkülönbségük is sokkal jobb. Tehát VEZETIK a PL-t. Két meccset kell hozniuk nem túl combos csapatok ellen!!! Ez gyakorlatilag semmi. És a BL-ben is előnyben vannak.LG írta:ÁMENSlither írta:Király kikapott a MU. Bárki legyen bajnok csak ők ne. Bukjanak mindkét fronton és az a nagyracsapt nagyot fog égni.![]()
Remélem ettől a vereségtől most megzuhannak, és ezt mi ki is használjuk. Attól még jobban megzuhannának, és a bajnokság is elmenne
Pool jóval közelebb van,hogy ne nyerjen semmit seSlither írta:Király kikapott a MU. Bárki legyen bajnok csak ők ne. Bukjanak mindkét fronton és az a nagyra tartott csapat nagyot fog égni.
ÁMENSlither írta:Király kikapott a MU. Bárki legyen bajnok csak ők ne. Bukjanak mindkét fronton és az a nagyracsapt nagyot fog égni.
76.:2-2Benga írta:62. perc Birmingham-Pool 2-0