Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ne verjétek már a melleteket hogy ki hol volt , ez az egész vitaraúlgonzales89 írta:UI.:abszólut nem nyaltam bemagam...nagyobb barcás vagyok mint te...öreg én voltam már Camp nouban is!ja meg én nem azóta vagyok barcás mióta megláttam a haveromon egy mezet ami bejött....én már akkor is barcás voltam mikor te még bukásra álltál gyurmázásbólChris0527 írta:hát mér nem az hogy nem is vagy Barça-s de be akarod nyalni ide magad?..de én montam te tudod...am meg akit eccer már elkültek innen az elv nem regelhet ujra
(szerk.: nyugodtan Kikizzél, amugy se az a nickem)
Szegény, de sajnállak.Demonhunter írta:Nem hiszem el!!!
Akkor lesz a BL döntő amikor Párizsba megyek az osztállyal!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ![]()
Nekem is van 3 haver...Még nem beszéltem velük, de gondolom az arcuk óriási lesz...Még ha lenne okuk rá akkor azt mondom oké, de abszolút nem volt. Persze amikor kiesteka Bl csoportkörből elég csendesek voltak, aztán mostanában megint nagyon ég bennük a tűz...barca99 írta:Nem is az idegesít, hogy kiestünk, mert ez az idei után benne van. De a sok MU-fan, sok összehordott hülyesége...Persze tisztelet a kivételnek, ez nem általánosítás, de még alig lett vége a meccsnek, már olvasom a sok hülyeséget. Holnap megütök valakit.
raúlgonzales89 írta:UI.:abszólut nem nyaltam bemagam...nagyobb barcás vagyok mint te...öreg én voltam már Camp nouban is!ja meg én nem azóta vagyok barcás mióta megláttam a haveromon egy mezet ami bejött....én már akkor is barcás voltam mikor te még bukásra álltál gyurmázásból
UI.:abszólut nem nyaltam bemagam...nagyobb barcás vagyok mint te...öreg én voltam már Camp nouban is!ja meg én nem azóta vagyok barcás mióta megláttam a haveromon egy mezet ami bejött....én már akkor is barcás voltam mikor te még bukásra álltál gyurmázásbólChris0527 írta:hát mér nem az hogy nem is vagy Barça-s de be akarod nyalni ide magad?..de én montam te tudod...am meg akit eccer már elkültek innen az elv nem regelhet ujra
(szerk.: nyugodtan Kikizzél, amugy se az a nickem)
Csodálkozol?barca99 írta:Nem is az idegesít, hogy kiestünk, mert ez az idei után benne van. De a sok MU-fan, sok összehordott hülyesége...Persze tisztelet a kivételnek, ez nem általánosítás, de még alig lett vége a meccsnek, már olvasom a sok hülyeséget. Holnap megütök valakit.
Most hogy mondod, lehet, hogy náluk is pont akkor lesz.tenkl írta:áááááá!!! Most látom hogy az El Classico pont akkor lesz, amikor osztálykiránduláson vagyok!!!
![]()
pedig ezt nem hagyhatom ki!
mondjuk ha ott haverral megnézem, az jobb, de nem biztos hogy találnuk tv-t
az olasz volt a legjobb az egészbeOrdog írta:Meg az a melegszendvics olasz fószer a vonaton az alagútba... Szkúzi, szkúziRaulito írta:Vandersexxx club?![]()
nem tudni h van-e v lesz-e folytatása?![]()
![]()
![]()
A MU szurkolóknak van még nem 1 jelenetük a filmben, ott is nagyot alakítanak:DDD Nagyon jó színész a vezérszurkerük, így hírtelen nem is jut eszembe a neve. Angolul érdemes nézni egyébként, úgy jobban lejönnek a poénok!!
Vinnie Jones a neve.Ordog írta:
A MU szurkolóknak van még nem 1 jelenetük a filmben, ott is nagyot alakítanak:DDD Nagyon jó színész a vezérszurkerük, így hírtelen nem is jut eszembe a neve. Angolul érdemes nézni egyébként, úgy jobban lejönnek a poénok!!
Meg az a melegszendvics olasz fószer a vonaton az alagútba... Szkúzi, szkúziRaulito írta:Vandersexxx club?![]()
nem tudni h van-e v lesz-e folytatása?