Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
hát sztem sok gol tuti nem lesz max egy vagy két gol mint barcelonába...Aprieto írta:Remélem megmutatják a srácok. Csakazértis.
Mondjuk egyoldalú gálázás baromira nem várható semelyik félről sem, de egy szoros sokgólos meccs annál inkábbRemélem mi jövünk ki belőle jobban.
Nyerjen az aki jobban megérdemli![]()
![]()
ui.: Thuramot biztos hogy nem állítanám be. Jó az öreg a háznál, csak mire megfordul Robben már meg is ünnepelte a gólját.
Én is bízok benneGomezinho írta:A Classicot mifogjuk megnyerni egy sima 0 : 2 vel Bojan meg Messi góljaival! Érzem , tudom , reménykedem !
FCB - Getafe 1-0.Adam04 írta:És a 36. fordulő eredménye mi volt a 06/07-es szezonban?Varga Tamás írta:Azért még mondja Zenón, hogy "ugyanabba a folyóba nem lehet kétszer belelépni".
2006-07-es szezon, 35. forduló: Atlético Madrid - FC Barcelona 0-6.
2007-08-as idény, 35. forduló: FC Barcelona - Valencia CF 6-0.
A közös bennük? Egyik sem ért egy hajítófát sem.
És a 36. fordulő eredménye mi volt a 06/07-es szezonban?Varga Tamás írta:Azért még mondja Zenón, hogy "ugyanabba a folyóba nem lehet kétszer belelépni".
2006-07-es szezon, 35. forduló: Atlético Madrid - FC Barcelona 0-6.
2007-08-as idény, 35. forduló: FC Barcelona - Valencia CF 6-0.
A közös bennük? Egyik sem ért egy hajítófát sem.
Ezzel csak egy gond van, illetve kettő:Messi-#19 írta:Így állnék fel:
Zambrotta----Thuram--Puyol----Abidal
--------------------------------------------
------------------Márquez----------------
---------Xavi------------------Iniesta----
--------------------------------------------
--Messi---------Henry------------Eto'o--
Meg kell próbálni Henryt középen! Eto'o is jól nyomta a valencia ellen a szélen(legalábbis mikor ott futott fel pl Henry 1. góljánál).
Én azt mondom így lenne a legjobb. Meg kell próbálni így is!
és ha nem jön be akkor meccs közben helycsere.
Messi meg játtsza a "Play Station" játékost
bedöglött.... itt a jó link... full highlight:raúlgonzales89 írta:http://www.youtube.com/watch?v=8pUnwSsw93M itt meg lesheted a gólokat/helyzeteketKarashu írta:Kár hogy nem láttam a meccset, biztos jó lehetett! Azér egy 6-ost....Ott van a szeren! Mikor fogják ismételni a tv-be?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8pUnwSsw93M itt meg lesheted a gólokat/helyzeteketKarashu írta:Kár hogy nem láttam a meccset, biztos jó lehetett! Azér egy 6-ost....Ott van a szeren! Mikor fogják ismételni a tv-be?
![]()
Jaj figyelj már. Miből gondolod hogy direkt volt? És ha jól emlékszem vissza akkor a Valenciától kezdték a rúgdosást...Messit rendesen faragták, + még mindenkiben benne volt a sértődés. Viszont Eto'o sárgája szerintem vitatható volt, hátha a vezetőség megfellebbezi mingkettőt, és akkor talán valamelyiküket láthatjuk még a Real ellen.aynas írta:szép győzelem, de sokra nem megyünk vele. sztem deco és eto'o direkt gyűjtöte be az 5. sárgáját. márha tényleg az 5. mert meccs közbe nem írták ki, hogy a köv meccsen nem játszhatnak.
magyarázza el nekem valaki hogy 3-0 4-0 nál miért kell rúgdosódni utolsó paraszt módjára. ha nem játszhatnak az el classicon emiatt, én tuti megbüntetném őket. Jah és ha rajtam múlna, akkor jövőre Mourinhoval.