Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.05. 20:00:03

messinho19 írta:
norbert55 írta:Ti ehez mit szólnátok

Megy-jön

Zambi-Alves
Thuram-Garay
Oleguer-Castro
Edmilson-Márquez játszhat a posztján
Deco-Van der Vaart
Ronnie-Silva
Gudy-Thiago
Ezqu-Assulin

Sztetek?
vandervaart helyett - Lampard vagy Nasri
Edmilson és Marki is mehet felölem.... Albiol és Essien kéne sztem a helyükrre

Csak ebből Essien és Lampard is elég valószínűtlen.
Nasrinak is örülnék.Albiol helyett pedig inkább Coloccini.
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.05. 19:58:02

norbert55 írta:Ti ehez mit szólnátok

Megy-jön

Zambi-Alves
Thuram-Garay
Oleguer-Castro
Deco-Van der Vaart
Ronnie-Silva
Gudy-Thiago
Ezqu-Assulin

Sztetek?
vandervaart helyett - Lampard vagy Nasri
Edmilson és Marki is mehet felölem.... Albiol és Essien kéne sztem a helyükrre
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.05. 19:53:03

Ti ehez mit szólnátok

Megy-jön

Zambi-Alves
Thuram-Garay
Oleguer-Castro
Deco-Van der Vaart
Ronnie-Silva
Gudy-Thiago
Ezqu-Assulin

Sztetek?
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.05. 19:39:58

vagy akár igy:

-----------------------------------Valdés/Jorquera

----------------------Puyol/Albiol--------------Garay/Milito
--------Dani Alvés/Essien-----------------------------Abidal/Sylvinho

-----------Essien/Xavi-----------Touré/Essien---------Silva/Iniesta
----------------------------------Lampard/Silva

--------------------Messi/Giovani-------------Eto'o/Benzema/Bojan

de ez csak ako lehet ha Mourinho az edzö.... mer az hozza magával a fél Chelsea-t :D
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.05. 19:29:58

norbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?

Olyan játékos kéne mint Belletti.

Hasznos és olcsó is.
én Coloccinit az biztos, bevethető a szélen, és középen is. most meg Milito sérülése miatt különösen kéne, és szerintem bőven megszerezhető, adunk ért pénzt meg Oleguert aztán kész...(?)
de Garay is kéne, mert nálunk mindig kell azzal számolni hogy két játékos is lesérülhet egyszerre.
Kell a bő keret, nézzétek meg a Chelsea-t, a MU-t, és a liverpoolt, ott is a bő keret miatt tudtak két fronton is menetelni. igaz, a Liverpoolnak nem ment annyira a bajnokságban, de akkor is.
Kép
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.05. 19:19:46

depth írta: Az irányító poszt kicsit kakukktojás számomra, nem tudnék olyan nevet mondani, aki biztos beválik. Sok játékos neve felmerült már.
Fabregas - kicsit hátrébbjátszik, túl drága lenne, nem vesszük vissza.
Van Der Vaart - szerintem egyáltalán nem illene bele a Barca játékstílusába.
Maradt Diego, Lucho Gonzales és Nasri. Lucho Gonzalest bevallom nem láttam sokszor játszani, Diego meg menjen a Madridba, ha ez az álma. Ezért, én e három játékos közül, Nasriban látom azt a potenciált, h feltud nőni a feladathoz. Rengeteget kell még fejlődnie, de szerény vélemény szerint ez a csapat a megfelelő környezet lenne számára. Ha nem fejlődik olyan mértékben, akkor lehet ezt variálni. Például megnézném Messit vagy akár Iniestát is egy klasszikus irányító poszton.
én nem nézném meg :o föleg Init nem
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.05. 19:17:57

R10 tuti hogy 40 felett lesz eladva
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.05. 19:12:25

lucas88 írta:„Mindig voltak kétségeink, hogy Ronaldinho hasznos lehet-e számunkra. Most úgy gondolom, hogy nincs rá szükségünk” - jelentette ki igen határozottan Silvio Berlusconi elnök vasárnap, akihez csatlakozott nyilatkozatával Galliani alelnök is.

Uhhh,azé ez mekkora pofon má R10nek! :D
Pedig olyan szépen szerelmet vallott berlusconinak :P Mondjuk lehet,h csak lejjebb akarják vinni az árát,de azé ez kemény :lol:
Azért ennek a cikknek a valóságtartalmát erősen megkérdőjelezem. Ha meg tényleg ezt is nyilatkozta, akkor meg csak azért, hogy lenyomják az árát. Nem félek én attól, hogy nem fognak minket a nyáron komoly ajánlatokkal ostromolni érte.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.05. 19:07:57

depth írta:Nemcsodálom, h a Milan elállt a vásárlástól. Mostanában nem úgy viselkedik, ahogy egy profi futballistának kellene.
Hát igen. Mondjuk lehet ha annyi pénzt kerestem volna már mint ő, akkor én is marnék bele a fociba és csak az életnek élnék. Csak akkor ez úgy lenne korrekt, ha ezt ki is jelentené és visszavonulna. Ha meg nem erről van szó, akkor tessék összeszednie magát és bebizonyítani, hogy nem így van és még mindig szereti a focit és tud és akar is magas szinten játszani.
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.05. 19:03:49

Hasznos és olcsó is.
Gonzalo Castro (Leverkusen)
depth
Capitá del Barça

2008.05.05. 19:01:49

pityi írta:Azért ez már több mint ciki,kell nem kell ,kell nem kell!Senki se érti már ezt az egész ügyet.A milan is csak addig volt vevő mig az árát meg nem tudták.Gondolom ők se adták volna olcsóbban ha az ővék lett volna.
Nemcsodálom, h a Milan elállt a vásárlástól. Mostanában nem úgy viselkedik, ahogy egy profi futballistának kellene.
pityi
Jugador del Barça

2008.05.05. 18:17:10

Azért ez már több mint ciki,kell nem kell ,kell nem kell!Senki se érti már ezt az egész ügyet.A milan is csak addig volt vevő mig az árát meg nem tudták.Gondolom ők se adták volna olcsóbban ha az ővék lett volna.
depth
Capitá del Barça

2008.05.05. 18:13:39

Valdes

Alves - Puyol - Milito - Abidal

Xavi - Touré

Messi - Nasri - Kalou

Eto'o

Jorquera
Garay, Marquez, Sylvinho, Lahm
Iniesta, Keita
Bojan, Henry, Giovanni

Nah, akkor röviden. Valdes posztja nálam biztos.
Értelemszerűen Garay és Marquez lenne a 3. illetve a 4. számú középhátvéd, ha sérülés hullám van és eltiltások, akkor Abidal behúzódhat szélről, mert ő szeret balközépen is lenni. Alvest, ha megtudjuk szerezni akkor talán a világ legjobb jobbhátvédje lesz nálunk, cseréje Lahm akit olcsón meglehet szerezni, mindkettő oldalon bevethető és nem hosszabbított a Bayernel eddig. Baloldalt Abidal helye biztosnak tűnik, én bízok benne, szezon elején remekelt. Cseréje lehet akár Lahm, akár Sylvinho is.

Középen Touré helye biztos, ezzel szerintem senki se vitatkozik. Mivel egy egész szezont csak nem bír teljesen végigjátszani és sérült is mindig, ezért hoznám Keitát, aki tökéletes lenne kiegészítőembernek. Marquez is bevethető ezen a poszton. Mellette kicsit elörébb, középső középpályásként kezdhetne Xavi, ő még mindig tanári. Iniesta is bevethető ezen a poszton, rotálhatják egymást stb.

A Jobb szélső poszt szintén nem kérdőjel, Messi kirobbanthatatlan. Ha Messi nem lenne akkor az ifjú titán Bojan is bebírja játszani ezt a helyet, láttuk már számtalan alkalommal. Szerintem benne jövőre se fogunk csalódni.

Az irányító poszt kicsit kakukktojás számomra, nem tudnék olyan nevet mondani, aki biztos beválik. Sok játékos neve felmerült már.
Fabregas - kicsit hátrébbjátszik, túl drága lenne, nem vesszük vissza.
Van Der Vaart - szerintem egyáltalán nem illene bele a Barca játékstílusába.
Maradt Diego, Lucho Gonzales és Nasri. Lucho Gonzalest bevallom nem láttam sokszor játszani, Diego meg menjen a Madridba, ha ez az álma. Ezért, én e három játékos közül, Nasriban látom azt a potenciált, h feltud nőni a feladathoz. Rengeteget kell még fejlődnie, de szerény vélemény szerint ez a csapat a megfelelő környezet lenne számára. Ha nem fejlődik olyan mértékben, akkor lehet ezt variálni. Például megnézném Messit vagy akár Iniestát is egy klasszikus irányító poszton.

Bal szélső, Kalou. Tudom, h nem volt róla még szó, se itt, se a búlvárlapokban, de én benne látom azt a lehetőséget, h a mérleg nyelvét középre állítsa, ne legyen teljesen egyoldalú a Barcelona támadójátéka. Fiatal, agilis, remekül cselez és a góllövésben sem utolsó. Nemtudom, h a piaci értéke mennyi, de Silva mellett őt tudnám ezen a poszton elképzelni. Persze Kalou a No1. Cseréje lehet Giovanni vagy akár az univerzális Iniesta.

Középcsatár, természetesen Eto'o. Ha jövőre nem lesz annyit sérült, akkor egyértelműen esélyes arra, h a góllövőlista tetején végezzen. Henryt megtartanám, látom benne még az akarást, tud ő ennél jobbat. Balszélen és Eto'o cseréjeként is bevethető, jobb forma esetén persze kezdő. Ugyanígy Bojan is bevethető ezen a poszton, ha egy kicsit erősödik még akkor tökéletes lesz.

Elnézést, egy kicsit hosszú lett az elképzelésem, köszönöm annak aki elolvasta. Kritikát, véleményeket várok.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.05.05. 17:45:06

lucas88 írta:„Mindig voltak kétségeink, hogy Ronaldinho hasznos lehet-e számunkra. Most úgy gondolom, hogy nincs rá szükségünk” - jelentette ki igen határozottan Silvio Berlusconi elnök vasárnap, akihez csatlakozott nyilatkozatával Galliani alelnök is.

Pedig olyan szépen szerelmet vallott berlusconinak :P Mondjuk lehet,h csak lejjebb akarják vinni az árát,de azé ez kemény :lol:
a végén még ránk marad:D Azért mostmár komolyan jöhet egy rendes ajánlat érte...De megint csak azt tudom mondani h ezt az egész balhét magának köszönheti...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.05. 17:43:59

MichaaBee írta:most őszintén! egy Alvés típusú, felépítésű játékosnak minek csere? ha meg sírtok, hát ott van Puyol, arra 2 meccsre, amit Alvés kihagyna, ha hozzánk jönne!
Talán azért kellene neki 1 csere mert lesérül. :roll: :evil:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gerifcb
Barça C
Kapcsolat:

2008.05.05. 17:40:49

heh, aza lényeg hogy D. Alvés meg legyen...
lucas88
Barça B

2008.05.05. 17:39:20

„Mindig voltak kétségeink, hogy Ronaldinho hasznos lehet-e számunkra. Most úgy gondolom, hogy nincs rá szükségünk” - jelentette ki igen határozottan Silvio Berlusconi elnök vasárnap, akihez csatlakozott nyilatkozatával Galliani alelnök is.

Kép
A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.05.05. 17:19:46

most őszintén! egy Alvés típusú, felépítésű játékosnak minek csere? ha meg sírtok, hát ott van Puyol, arra 2 meccsre, amit Alvés kihagyna, ha hozzánk jönne!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.05. 17:13:11

kilibarca írta:

Hasznos és olcsó is.
rotációzni a kertbe szoktunk :D Egyébként Alvestől szerintem nagyon messze vagyunk szóval nem kell azon gondolkodni hogy ki lesz a cseréje :wink: Nagyon meglepődnék ha a Barcába kötne ki :roll:

Sztem meg ide igazol.És sztem Diogo nem lenne rossz jobbvédő pozícióban csereként.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.05.05. 17:10:46

Hasznos és olcsó is.
rotációzni a kertbe szoktunk :D Egyébként Alvestől szerintem nagyon messze vagyunk szóval nem kell azon gondolkodni hogy ki lesz a cseréje :wink: Nagyon meglepődnék ha a Barcába kötne ki :roll:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.05. 17:07:12

Varatrix írta:

Hasznos és olcsó is.
Lehet hogy félre értem :oops: . De azt mondod hogy igazoljuk vissza? Én egy embert sírok vissza és az Larsson ő király volt.
Nem.Csak hasonló játékost.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.05. 17:05:13

Hasznos és olcsó is.
Lehet hogy félre értem :oops: . De azt mondod hogy igazoljuk vissza? Én egy embert sírok vissza és az Larsson ő király volt.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.05. 17:00:21

Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?

Hasznos és olcsó is.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.05. 16:57:35

BArca L pool os vagyok szóval szerintem Gudy nak fekszik az angol foci én szivesen látnám Pool mezben de ez nem fog bekövetkezni...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.05. 16:50:27

norbert55 írta:Akkor Márquez miatt

Zambi,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Ezqu,Deco,Ronnie.

Össz 8 játékos.

Innen kinek van ellenvetése?
Én ég csak Barca C-s vagyok, de asszem ez korrekt! :)
Lezárt