Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
messinho19 írta:vandervaart helyett - Lampard vagy Nasrinorbert55 írta:Ti ehez mit szólnátok
Megy-jön
Zambi-Alves
Thuram-Garay
Oleguer-Castro
Edmilson-Márquez játszhat a posztján
Deco-Van der Vaart
Ronnie-Silva
Gudy-Thiago
Ezqu-Assulin
Sztetek?
Edmilson és Marki is mehet felölem.... Albiol és Essien kéne sztem a helyükrre
vandervaart helyett - Lampard vagy Nasrinorbert55 írta:Ti ehez mit szólnátok
Megy-jön
Zambi-Alves
Thuram-Garay
Oleguer-Castro
Edmilson-Márquez játszhat a posztján
Deco-Van der Vaart
Ronnie-Silva
Gudy-Thiago
Ezqu-Assulin
Sztetek?
én Coloccinit az biztos, bevethető a szélen, és középen is. most meg Milito sérülése miatt különösen kéne, és szerintem bőven megszerezhető, adunk ért pénzt meg Oleguert aztán kész...(?)norbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Olyan játékos kéne mint Belletti.
Hasznos és olcsó is.
én nem nézném megdepth írta: Az irányító poszt kicsit kakukktojás számomra, nem tudnék olyan nevet mondani, aki biztos beválik. Sok játékos neve felmerült már.
Fabregas - kicsit hátrébbjátszik, túl drága lenne, nem vesszük vissza.
Van Der Vaart - szerintem egyáltalán nem illene bele a Barca játékstílusába.
Maradt Diego, Lucho Gonzales és Nasri. Lucho Gonzalest bevallom nem láttam sokszor játszani, Diego meg menjen a Madridba, ha ez az álma. Ezért, én e három játékos közül, Nasriban látom azt a potenciált, h feltud nőni a feladathoz. Rengeteget kell még fejlődnie, de szerény vélemény szerint ez a csapat a megfelelő környezet lenne számára. Ha nem fejlődik olyan mértékben, akkor lehet ezt variálni. Például megnézném Messit vagy akár Iniestát is egy klasszikus irányító poszton.
Azért ennek a cikknek a valóságtartalmát erősen megkérdőjelezem. Ha meg tényleg ezt is nyilatkozta, akkor meg csak azért, hogy lenyomják az árát. Nem félek én attól, hogy nem fognak minket a nyáron komoly ajánlatokkal ostromolni érte.lucas88 írta:„Mindig voltak kétségeink, hogy Ronaldinho hasznos lehet-e számunkra. Most úgy gondolom, hogy nincs rá szükségünk” - jelentette ki igen határozottan Silvio Berlusconi elnök vasárnap, akihez csatlakozott nyilatkozatával Galliani alelnök is.
Uhhh,azé ez mekkora pofon má R10nek!![]()
Pedig olyan szépen szerelmet vallott berlusconinakMondjuk lehet,h csak lejjebb akarják vinni az árát,de azé ez kemény
Hát igen. Mondjuk lehet ha annyi pénzt kerestem volna már mint ő, akkor én is marnék bele a fociba és csak az életnek élnék. Csak akkor ez úgy lenne korrekt, ha ezt ki is jelentené és visszavonulna. Ha meg nem erről van szó, akkor tessék összeszednie magát és bebizonyítani, hogy nem így van és még mindig szereti a focit és tud és akar is magas szinten játszani.depth írta:Nemcsodálom, h a Milan elállt a vásárlástól. Mostanában nem úgy viselkedik, ahogy egy profi futballistának kellene.
Gonzalo Castro (Leverkusen)norbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.
Nemcsodálom, h a Milan elállt a vásárlástól. Mostanában nem úgy viselkedik, ahogy egy profi futballistának kellene.pityi írta:Azért ez már több mint ciki,kell nem kell ,kell nem kell!Senki se érti már ezt az egész ügyet.A milan is csak addig volt vevő mig az árát meg nem tudták.Gondolom ők se adták volna olcsóbban ha az ővék lett volna.
a végén még ránk marad:D Azért mostmár komolyan jöhet egy rendes ajánlat érte...De megint csak azt tudom mondani h ezt az egész balhét magának köszönheti...lucas88 írta:„Mindig voltak kétségeink, hogy Ronaldinho hasznos lehet-e számunkra. Most úgy gondolom, hogy nincs rá szükségünk” - jelentette ki igen határozottan Silvio Berlusconi elnök vasárnap, akihez csatlakozott nyilatkozatával Galliani alelnök is.
Uhhh,azé ez mekkora pofon má R10nek!![]()
Pedig olyan szépen szerelmet vallott berlusconinakMondjuk lehet,h csak lejjebb akarják vinni az árát,de azé ez kemény
Talán azért kellene neki 1 csere mert lesérül.MichaaBee írta:most őszintén! egy Alvés típusú, felépítésű játékosnak minek csere? ha meg sírtok, hát ott van Puyol, arra 2 meccsre, amit Alvés kihagyna, ha hozzánk jönne!
kilibarca írta:rotációzni a kertbe szoktunknorbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.Egyébként Alvestől szerintem nagyon messze vagyunk szóval nem kell azon gondolkodni hogy ki lesz a cseréje
Nagyon meglepődnék ha a Barcába kötne ki
rotációzni a kertbe szoktunknorbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.
Nem.Csak hasonló játékost.Varatrix írta:Lehet hogy félre értemnorbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.. De azt mondod hogy igazoljuk vissza? Én egy embert sírok vissza és az Larsson ő király volt.
Lehet hogy félre értemnorbert55 írta:Ti kit igazolnátok Alves pótlására ha pl rotációzni kéne?
Hasznos és olcsó is.