Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom fogalmad sincs, miért is kapta Heinze azt a bizonyos sárgát, amit eltöröltek.csababarca írta:Nah mit mondtam,Heinze sárgáját törölték így játszhat ellenünk...
vicces hogy egy klub így a kezében tartja az országos labdarúgó szövetséget spanyolországban...éljen az egyenlő elbírálás...
Most már értem. Szerintem meg ez a madridista srác beteg. Orvoshoz kellene fordulnia.Lionel Messi Fan írta:nem tudom felvett msnre vmi madridista gyerek és elkezdi ha én még egyszer az euro-barcás fórumon "ugatni" merek a haverjának aki nagyon beteg ráadásul akkor így meg úgy rá[auto_cenzúra]
Ezt most kifejtenéd érthetően?Lionel Messi Fan írta:ez azért vicces idejön egy Madridista fikázza a fórumba a Barcát és megvéded a csapatod és másnap felvesz msnre és számonkér hogy hogy merek beugatni a haverja a gyereknek aki előtt véded a csapatot
Hát igen. Vannak az egyenlők, meg az egyenlőbbbek, meg a legegyenlőbb. Primus inter pares...Pedig Francisco Franco y Bahamonde már 33 éve halott, de a szelleme még ma is belengi a b a s z k majom vezette szövetséget.csababarca írta:Nah mit mondtam,Heinze sárgáját törölték így játszhat ellenünk...
vicces hogy egy klub így a kezében tartja az országos labdarúgó szövetséget spanyolországban...éljen az egyenlő elbírálás...
Szerintem az az óminózus taps R10nek,a saját csapatuk ellen IS szólt,teszem azt, 1-1 nél úgy,h a bajnokság is nagyon szoros,és a Real is villog,szerintem nem tapsolják meg. Ezzel úgymond két legyet ütöttek, részben elismerték R10 nagyságát,részben meg fehér kendőkért se kellett zsebbe nyúlni.miihii írta:Ez teljesen igaz.Döbbenetes sportemberi magatartásról tettek tanúbizonyságot a madridisták akkor,amikor megtapsolták R10et.Le voltam dermedve teljesen,amikor ez történt.Ennél korrektebb dolog talán még nem történt a labdarúgásban,tekintve a 2 csapat előéletét...Kölcsönkenyér visszajár alapon,simán fel kell sorakozni előttük,szép gesztus ez,és jár nekik is a korrekt bánásmód,legyünk úriemberek.Aztán meg szépen elkenjük a szájukat,h azért ne örüljenek már annyiraLG írta:Nekem teszik, h sorfalat állunk majd, tisztelgünk a bajnoknak. Ettől semmivel sem lesznek kevesebbek a játékosok, sőtSzóval senki se megalázkodásnak vegye föl, mert ez nem az. Ez a hülyébb Barcásoknak, és Madridistáknak szól, mert az értelmeseknek ezt nem kell magyarázni. Ugyanugy szép gesztus volt megtapsolni Ronaldinhot a Bernabeuban. Akkor sokat nőtt a szememben a madridi közönség. Ha vki elismeri, h jobb a rivális, még nem lesz kisebb ember
![]()
.És utána meg minden erővel azon dolgozni,h jövőre a BARCELONA-nak álljon sorfalat vmelyik ellenfél...
Sokan mondták hogy azért ilyen sok a sérülés mert nem volt elég kemény az alapozás. Lehet hogy Milito térde is bírta volna megfelelő alapozás mellett...khtomka írta: Messi más eset, neki izomszakadása volt, ami a robbanékonysággal, a gyors megindulásokkal van összefüggésben. Viszont ha a keresztszalag meg van egy kicsit nyúlva, akkor intenzív terhelésnél, egy rossz mozdulat és szakad. A meniscus sérülések 80 %-a, alapozásnál vagy az idény végén jelentkeznek, amikor fáradtak az izmok, amik átveszik a térd stabilizálását a problémás keresztszalag helyett.
Köszönjük, de a miénk meg van kötve.albicelesteX írta:Én is gratulálok a Bajnoknak!!!Jövőre kössék fel a gatyát!!!
Ez teljesen igaz.Döbbenetes sportemberi magatartásról tettek tanúbizonyságot a madridisták akkor,amikor megtapsolták R10et.Le voltam dermedve teljesen,amikor ez történt.Ennél korrektebb dolog talán még nem történt a labdarúgásban,tekintve a 2 csapat előéletét...Kölcsönkenyér visszajár alapon,simán fel kell sorakozni előttük,szép gesztus ez,és jár nekik is a korrekt bánásmód,legyünk úriemberek.Aztán meg szépen elkenjük a szájukat,h azért ne örüljenek már annyiraLG írta:Nekem teszik, h sorfalat állunk majd, tisztelgünk a bajnoknak. Ettől semmivel sem lesznek kevesebbek a játékosok, sőtSzóval senki se megalázkodásnak vegye föl, mert ez nem az. Ez a hülyébb Barcásoknak, és Madridistáknak szól, mert az értelmeseknek ezt nem kell magyarázni. Ugyanugy szép gesztus volt megtapsolni Ronaldinhot a Bernabeuban. Akkor sokat nőtt a szememben a madridi közönség. Ha vki elismeri, h jobb a rivális, még nem lesz kisebb ember
![]()
.
Messi más eset, neki izomszakadása volt, ami a robbanékonysággal, a gyors megindulásokkal van összefüggésben. Viszont ha a keresztszalag meg van egy kicsit nyúlva, akkor intenzív terhelésnél, egy rossz mozdulat és szakad. A meniscus sérülések 80 %-a, alapozásnál vagy az idény végén jelentkeznek, amikor fáradtak az izmok, amik átveszik a térd stabilizálását a problémás keresztszalag helyett.Csak a Barca! írta:Na ez azért nagy butaság volt, már ne is haragudj. Ezzel az erővel annak idején Messit se kellett volna leigazolnunk.khtomka írta:Úgy néz ki igazuk volt a Madrid orvosainak Milito térdével kapcsolatban.
Annak idején azt mondták nem bírja a sorozatterhelést. Zaragozában évi 35 meccset elbírt, a Barca-ban 50-et már nem.
Mielőbbi gyógyulást!
tényleg nem vagy nagyravágyóCsak a Barca! írta:Grat a Madridnak. Remélem jövőre azért már mi is villantunk valamit. Nem vagyok nagyra vágyó, de egy triplázás jó lenne.
Mégegyszer grat.![]()
![]()
Na ez azért nagy butaság volt, már ne is haragudj. Ezzel az erővel annak idején Messit se kellett volna leigazolnunk.khtomka írta:Úgy néz ki igazuk volt a Madrid orvosainak Milito térdével kapcsolatban.
Annak idején azt mondták nem bírja a sorozatterhelést. Zaragozában évi 35 meccset elbírt, a Barca-ban 50-et már nem.
Mielőbbi gyógyulást!