dévid villa írta: ↑2021.03.01. 14:40:47
A Dúró Dóra által kihirdetett programban olyan elemek szerepelnek, mint
- 1.a képviselők mentelmi jogának eltörlése,
- 2. a szavazati jog írni-olvasni való tudáshoz kötése,
- 3. a szegregált oktatás,
- 4.az uniós tagságról tartott népszavazás,
-5. „az iskolai homoszexuális propaganda” betiltása,
6.- a trianoni békeszerződés hatályon kívül helyezése.
utólag bepontoztam, így könnyebb véleményeznem.
1. jó ezt mindenki beígéri, aztán nem lesz semmi. alapvetően támogatom.
2. ez se rossz, de ehhez ki kellene lépni az unióból kb, nem hiszem, hogy 21. században ezt megengedné valaki. ennél fontosabb lenne, hogy meg kellene akadályozni pl hogy ukránokat buszoztassanak be, és egy lakcímre 40-50 ember legyen bejelentve, hogy szavazhassanak.
3. ezt támogatom, de ugyanaz mint az előző pont. de egyébként kellene, látva mondjuk anyum iskoláját, mi megy ott.
4. ezt is mindig elmondja, lehet erről népszavazni, de azt meg Toroczkainak kellene felfogni, hogyha kilépünk, az visszaveti hirtelen a gazdaságot, fizetéseket, kimennek munkaadó cégek, stb. Nem Anglia vagyunk.
5. ezt nem tudom hova tenni, amióta tanár vagyok nem találkoztam ilyennel, hogy homoszexuális propagandát tol valamilyen tanár. tankönyvekben sincs ilyen.
6. nevetséges. 100 év el telt, meg kell (!!!) trianonról emlékezni, támogatni kell a külhoni magyarokat (btw, mindenkit, angliai magyarokat is pl.), de ezen már kár rugózni ilyen szinten.
Ez a véleményem, ezekkel a pontokkal se győzött meg a Mi Hazánk, hogy oda szavazzak jövőre.
Pláne amíg ilyen képmutató, álságos Novák Elődök fémjelzik.
Azt is meg kellene értenie Toroczkainak, hogy ami működik helyi szinten, mondjuk Ásotthalmon egy 4ezres kisközségben, az nem működik országos szinten. Mindig ha valamit mond, azt az Ásotthalmon történtekkel indokolja, vagy védi meg. EGyszerűen ez nem így működik, hogy ha kis helyen működik, akkor országosan is működnek ezek.
Helye van Toroczkainak a politikai palettán, de sose lesz tényező, legalábbis sose fog kormány közelbe jutni ezzel a rétegpolitikával. EGy 5-8%ot megelőlegezek nekik, de lehet sokat mondtam.