Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messinho19
Jugador del Barça

2008.05.08. 16:32:49

DaveN írta:áááá.....
ez a meccs volt a mélypontja a teljes szezonnak....
védelem=0
támadás=0
azt vártam az el clasicotól h egy jó meccs egy szoros győzelemmel és megmutatják h van becsületük és nem érdemes még őket temetni. erre mi lett?..... semmmmmi
a realnak gratulálok tényleg jól játszottak és akár többel is nyerhettek volna. félek h ez csak egyre jobb lesz és akkor tényleg nem lehet őket megállítani...
én most rijkaard helyébe nem nagyon mernék kiállni a szurkolók elé... bár ez nem csak az ő hibája a játékosok tehettek volna a győzelemért de nem tették... szegény rijkaardot nagyon sajnálom, imádtam!
mind1. 1 új szezon, új edző, új játékosok, meglátjuk ez mire lesz elég. remélem sokra
HAJRÁ BARCA!!
az új edző már most hülyeségeket beszél de azért reménykedjünk :lol: :wink:
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.08. 16:30:09

áááá.....
ez a meccs volt a mélypontja a teljes szezonnak....
védelem=0
támadás=0
azt vártam az el clasicotól h egy jó meccs egy szoros győzelemmel és megmutatják h van becsületük és nem érdemes még őket temetni. erre mi lett?..... semmmmmi
a realnak gratulálok tényleg jól játszottak és akár többel is nyerhettek volna. félek h ez csak egyre jobb lesz és akkor tényleg nem lehet őket megállítani...
én most rijkaard helyébe nem nagyon mernék kiállni a szurkolók elé... bár ez nem csak az ő hibája a játékosok tehettek volna a győzelemért de nem tették... szegény rijkaardot nagyon sajnálom, imádtam!
mind1. 1 új szezon, új edző, új játékosok, meglátjuk ez mire lesz elég. remélem sokra
HAJRÁ BARCA!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.08. 15:58:07

Gratulálok a Madridnak, igazi csapat volt tegnap.
Rossz volt nézni ezt a Barcelonát. Motiválatlan társaság. Beleszartunk az egészbe, a védelem úgy rohangált, mint kb. mi ma délután. Az itteni cikk címe teljesen jellemzi az egészet. Úgy éreztem, mintha minket jobban érdekelne a dolog, mint bármelyik játékost, aki a pályán volt gránátvörös-kékben. Bevallom, én győzelemre számítottam most, - vagy legalább döntetlenre - mert úgy gondoltam, hogy legalább egy kicsi becsület van bennük, és odateszik magukat a srácok. Legalább a szurkolókért. Kár volt ilyen hitben ringatni magamat...

Mindegy, felesleges erre szót fecsérelni, jövőre talán lehet esélyünk. Viszont a Madrid egyre jobb lesz, mi pedig egyre mélyebben vagyunk a gödörben.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.08. 15:51:50

Csak a Barca! írta:VVnek hívják és a Barcaban játszik. :idea: Nem kell nála jobb, ha van előtte egy normális védelem.
Ez így van. VV nagy kapus, tegnap mondjuk elég béna volt...bár így is volt 3-4 nagy védése.De a védelem a lényeg.Iker a világ legjobb kapusai közé tartozik, de 2003-2004-ben mégis kapott 54 gólt...a védelmen múlik kb az egész.Ha azon áttör az ellenfél, a kapus teljesen kiszolgáltatott helyzetben van szinte esélye sincs.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.08. 12:16:01

Ez hihetetlen! Trauma kész káosz! Ez óriási szégyen! De hálaistennek vége!komolyan mondom azt hittem kapunk vagy 10-et ! Ajj Ronaldinho ugyérzem pótolhatatlan lesz! A Madrid megha igyjátszik Bl-t fog nyerni , egyre szebben játszik a MAdrid megitélésem szerint! Bár nem tudom egy Marcelo szintű játékos mit keres náluk is! :oops: :lol:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Seth
Barça C

2008.05.08. 10:28:16

A tegnapi meccs után az Rijkaard és Laporta helyében lemondtam volna! Ilyen egy lelketlen játékot! Helyzetek szinte nulla! Hol volt a Barca-szív???
Egy ilyen rangadón nem ezt vártam volna! A védelem becsődölt, mintha most játszottak volna először, a középpályáról és a támadókról ne is beszéljünk.
Jövőre itt nagyon nagy változásokra van szükség!
Különben nemtom mi lesz. Remélem azért, hogy ez a mélypont és nincs lejjebb. (csak bl-selejtezős helyen végezni????!!!)

Nem is tudom melyik a nagyobb szégyen: a 4-1, vagy az, hogy selejtezőt kell játszani a Bl-ért!
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.08. 10:17:28

Hát engem nagyon elkeserített a tegnapi meccs és a Barca hozzáállása, de tényleg ez jellemezte az egész szezont....mást nem tehetünk, csak gratulálunk a madridnak az eredményhez...remélem új időszámítás kezdődik Guardiolaval!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
10
Barça B

2008.05.08. 10:06:28

Real_Madrid_Campeones írta:
Madridba ma tapsolni fogunk, meccs után a reál fog nekünk tapsolni a 0:3 után!
legyen inkább 0-4 és akkor bejön a tippmixem
Remélem azért a sorfal után is megtiszteljük pár góllal a bajnokot.
hivhatjuk ezt az estét bajnok verésnek..
=D> Szemezgettem egy kicsit a hszekből. Lehet nem kellett volna ennyire elrugaszkodni a valóság talajától? :roll: Na mindegy. Azért bármennyire is furán hangzik én nem örülök annak, hogy a Barca idén ennyire vergődik, mert én egy hajtós, izgalmas, és szoros meccset vártam. Kicsit csalódtam, de legalább kellemesebb a csalódás egy 4:1-es végeredménnyel. :twisted:

De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h ennek mánem volt tétje, meg h nagy dolog övék a bajnoki cím.
De ez nem így van!!! óriási a presztízsértéke még iylenkor is a találkozónak és hidjétek el egy barca győzelem borsott törne a madridi orrok alá
És most akkor a Barca drukkerek mire is hivatkoznak? :roll:
nem kell hivatkozni semmire ki kell mondani:NAGYON NAGY SZÉGYEN EZ A CSAPAT!!!NEM LÁTTAM EDDIG A MECSEKEN A CSALODOTT ARCOKAT DE TEGNAP LÁTTAM SZENVEDETT MINDENKI ÉS LÁTSZOTT HOGY A SIRÁS KERÜLGETI ŐKET!!!
Dave87
Capitá del Barça

2008.05.08. 10:01:26

Nem sokat vártam a csapattól tegnap. Tudtam, h nem fogunk parádézva nyerni, de reméltem a tisztes helytállást.
Szó szerint lemosott minket a Madrid. A mérkőzés tökéletesen jellemezte az idei Barcelonát...ez van.
Rengeteget veszítettünk pl. a kreativitás és csapategység terén.
Nem azzal van a baj, h játszott-e Deco, Sylvinho vagy Iniesta. A csapat morálisan van padlón. Teljesen felesleges a hiányzókról beszélni, hiszen akik a pályán voltak, semmivel nem rosszabb játékosok, mint akik a Realban szerepeltek.
Én elhiszem, h Rijkaard mindent megtesz, de az ő képességei kevésnek bizonyultak ennél a klubnál.
Mikorka Kálmán
Barça B

2008.05.08. 09:54:20

Próbáltam összeszedni a gondolataimat a csapattal kapcsolatban.
Ez a helyzet ez tulajdonképpen tavaly kezdődött, amikor kiengedtük a kezünkből a bajnokságot. Laportáéknak már akkor le kellett volna reagálniuk az "eseményeket". Az a bajnokság a "mienk" volt. Ezt, teljesen megérdemelten nyerte meg a Real. Le a kalappal előttük. Honnan álltak fel? Volt egy - papíron - világverő csapatuk. Sehova nem jutottak. Lett egy "dolgos" és hajtós csapatuk, és ellenfelük sincs a Spanyol bajnokságban. Nekünk is volt egy világverő csapatunk. Mindent megnyert. Ezekután igazoltunk, hogy mégjobbak legyünk. Ha csak a BL győztes csapatot hasonlítom össze, a maival (ne a teljesítményüket, hanem az adottságaikat, a kvalitásukat!):
Valdes '05 - Valdes '08: Mostanra jobb kapus lett.
Belletti - Zambrotta: Nem egy kategória.
Marquez '06 - Milito: Ez kb. egál.
Puyol '06 - Puyol '08: Mára neki is érettebbnek kéne lennie.
Gio - Abidal. Itt is Ericet jobbnak érzem.
Xavi '06 - Xavi '08: Mint Puyol esetében. De ő tényleg jobb is lett.
Edmilson - Touré: nem egy kategória. Csapatunk idei legjobbja.
Deco '06 - Iniesta '08: Itt Decot jobbnak tartom az öszevetésben.
Giuly - Messi: Ezt ne is boncolgassuk.
Eto'o '06 - Eto'o '08: Itt is kb. egál. Bár a sérülés beleszólt.
Ronaldinho '06 - Ronaldinho '08: Nem tudok mit írni... #-o ](*,)
És akkor még az idei csapatba vegyük bele Bojant és Henryt. A '06-osba pedig Larssont.
Szóval hogy is van? Tulajdonképpen minden poszton jobbak vagyunk - papíron... - mint akkor és lófütyi van?
Kinek a hibája ez? Egy biztos:
Rijkaard '06 - Rijkaard '08: Hát jobb edző nem lett... [-X :mrgreen:
Iszonyatosan vártam az idei évet. Nem is tudom mikor vártam így utoljára...? A csalódás nem is jó kifejezés. Üres vagyok belül és tényleg a csodát várom szegény Peptől! [-o<
Ja nekem az idei szezon véget ért. Még ha a TV-ben adnak is minket.
Sorry a long story-ért.
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.05.08. 09:51:06

Azért rendes dolog a Madridtól, hogy adtak nekünk egy becsület gólt, és helyette nem lőttel még vagy 3at
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.05.08. 08:52:03

gyuri7 írta:Én lehet ,hogy nem is ennek a Barcelónai csapatnak a meccsét láttam vasárnap a Nuo Camp-ban?
hát nem ezt láttuk... mert ott etoo,iniesta,deco,sylvinho is ott volt
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.08. 08:46:57

Amit tegnap láttunk az tényleg feltette a koronát az idei teljesítményre!Sajnálom azért Riijkaard edzőt is!Rossz volt nézni a szenvedését!Mert szerintem sem normális ha egy csapat csak egy játékstílust tud játszani, de azért ezt JÁTSZANI kellett volna!Szóval szerintem nem ő a hibás!A sztárocskák igen lélektelenül ÁLLTAK a pályán!Már aki ott volt...Mert a legmenőbbek ott sem voltak!No de mind1!Remélem új időszámítás kezdődik a nyártól!Mert másban nem lehet bízni...
Visca el Barca!!!
Bercy
Entrenador del Barça

2008.05.08. 08:35:34

Grat a Madridnak a tegnapi győzelemért és a bajnoki címért.
A meccs végeredményét tekintve kb ennyi különbség volt a két csapat közt az egész szezon alatt.
Ha a Barca 22 emberrel állt volna ki akkor sem tudta volna megverni a Realt.
miihii
KHAL

2008.05.08. 08:11:39

csoszi írta:Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!! Persze ez nem von le semmit abból, hogy a Madrid ne nyert volna megérdemelten, hiszen jobban játszottak!! Mint Barca szurkoló fáj hogy ilyet kell mondanom, de sajnos ez az igazság!!:S:S Mindenesetre gratulálok a Madrid-nak a bajnoki címhez, de remélem ez jövőre máshogy lesz egy ÚJ csapattal Barcelona-ban!!
Kívántsian várom már hogy kik jönnek és kik mennek!!
Azt sosem tudjuk meg,h mi lett volna ha nincs a sorfal dolog,de mivel erre -az amúgy szép- gesztusra fel lehetett készülni,igazából ezeket a profi focistákat ez nem zavarhatta meg.Nem tudom mi történhetett az elmúlt 3 napban,de mintha a vasárnapi valencia meccset látnám (mivel épp most nézem felvételről),csak épp fordítva.Tegnap mi voltunk a valencia...Az ellenfél csapata felszabadultan játszva,korai gólokkal eldöntötte a meccset,innét kezdve csak a különbség volt kérdés.A mieink pedig teljesen indiszponáltan,motiválatlanul,terített betli "játékot produkálva" szenvedtük végig a 90 percet.Minő meglepetés,megint LEO volt az,aki csinált is vmit.(Na jó,meg Titi azért szépen betekerte)
Meggyőződésem,h akkora különbség nem volt a két csapat között a szezonban,mint ami a számok tükrében kijön (2 vereség,1:5ös gólarány;17 pont különbség a tabellán),de a real jobban összpontosított,amikor kellett,mi meg ....
Innen nagyon nehéz lesz felállni,látva ezt a mélyrepülést.Fel van adva a lecke Pepnek és Laportáéknak,na meg persze a játékosoknak.De töretlenül hiszek benne,h a nyáron gatyába rázzuk magunkat és a következő szezonban helyrehozzuk az idén igencsak megtépázott renomét...
VISCA EL BARCA!!!
gyuri7
Barça C

2008.05.08. 08:06:35

Én lehet ,hogy nem is ennek a Barcelónai csapatnak a meccsét láttam vasárnap a Nuo Camp-ban?
ZS10
Jugador d'estrella

2008.05.08. 07:44:43

Őszintén, a Barca katasztrófálisan játszott az egész bajnokságban, a reál elleni meccs pedig csak hab volt a tortán. Bár nem tudom ki hogy van vele, de nekem a tavalyi bajnoki kudarc (Azonos potszám a reállal, úgy hogy egyszer sem vezették pontelőnnyel a tabellát, ráadásul még a gólkülönbségünk is hatszor jobb volt!!!!! :shock: ) jobban fájt!

Erre a meccsre nem vonatkozik, de Puhl Sanyi mondta egyszer:
"Ha a bíró a bernabeu-ból aranyórával a kezén távozik, akkor egy góllal nyert a reál" - ez a múltra nagyon igaz!
Fejo
Jugador del Barça

2008.05.08. 07:40:26

csoszi írta:Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!
Ezt Te sem gondolod komolyan, ugye? Profi játékosokról beszélünk, akiket ez nem zavarhat meg! Ráadásul ezt az egész sorfal ügyet csak sajtó és a szurkolók fújták fel, hisz ettől semmivel sem lett kisebb a Barcelona, mint klub vagy bármelyik játékos, sőt!
A Barca tegnapi kilátástalan játékának okait nem a sorfalban kell keresni, régebben "törött" el valami.
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.08. 07:35:45

csoszi írta:Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!! Persze ez nem von le semmit abból, hogy a Madrid ne nyert volna megérdemelten, hiszen jobban játszottak!! Mint Barca szurkoló fáj hogy ilyet kell mondanom, de sajnos ez az igazság!!:S:S Mindenesetre gratulálok a Madrid-nak a bajnoki címhez, de remélem ez jövőre máshogy lesz egy ÚJ csapattal Barcelona-ban!!
Nézd, szerintem a játékosok annyira nem találták megalázónak, csak a madridi, meg a katalán sajtó fújta fel úgy, hogy ez megalázó legyen, biztos, hogy nem örvendtek a barcelonai játékosok, de nekik ezzel semmi bajuk nem volt, látszott is a kézfogásoknál még a sorfal idején. Miért is lenne hisz a két csapatból sokan csapattársak a nemzeti vállogatottakban, távolról sincs akkora ellentét a játékosok között mint a szurkolótáborok között.
Amúgy sorfallal, vagy nélküle, de elve látszott a Barcán hogy nem ég teljes harci tűzben. Ha meg tényleg megalázónak érezték volna a sorfalat a pálya ideális terep lett volna a visszavágásra, a Madridnak sokkal nagyobb égés lett volna, ha friss bajnokként kikap az ősi riválistól. De mivel a sorfalat a jelek szerint senki nem tartotta a játékosok közül megalázónak nem is akartak miért visszavágni.
csoszi
Barça C

2008.05.08. 07:21:57

Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!! Persze ez nem von le semmit abból, hogy a Madrid ne nyert volna megérdemelten, hiszen jobban játszottak!! Mint Barca szurkoló fáj hogy ilyet kell mondanom, de sajnos ez az igazság!!:S:S Mindenesetre gratulálok a Madrid-nak a bajnoki címhez, de remélem ez jövőre máshogy lesz egy ÚJ csapattal Barcelona-ban!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.08. 07:02:24

Istenem...

A Madridnak grat, tegnap látszott, hogy mennyivel jobbak. Én eddig nem nagyon akartam ezt a tapsikolát, mert nem gondoltam annyival jobbnak őket. Tévedtem. Gyalázatos 11 ember katalán oldalon és csapatot alkotó 11 a másikon.

Végülis mind1, nem volt tétje, mindenki tudta hol tartunk. Ez csak egy újabb tördöfés...De nekünk így kerek a szezonunk, ez jellemezte végig a szezont hol jobban, hol nem annyira.

Taktikailag teljesen alulmaradtunk. Sajnos a sablonkényszerítőink már teljesen átláthatók.

Szóval, én elismerem a tudást. Jobbak vagytok, kétségtelen. Mindazonálltal nem szeretnék arcoskodást látni fehér oldalról sem, legalábbis felém nem. Mert amikor mi lemostuk Európát akkor egy Real drukkerhez nem mentem oda ovizni. Ezután elvárom ugyanezt. Köszönöm.

A szerkesztőknek pedig grat !! :)
Léfe
Entrenador del Barça

2008.05.08. 06:12:42

Szerintem is más a valóság és mást mutatnak a vágyak. Kapkodtam a fejem micsoda optimizmus volt a meccs elött. Nem is szóltam hozzá. Akár mekkora szurkoló valaki a tények mindig tények maradnak. Most lényegesen jobb a Reál.
Fecó
Danka00792
Director del Fútbol

2008.05.08. 05:34:42

Real_Madrid_Campeones írta:=D> Szemezgettem egy kicsit a hszekből. Lehet nem kellett volna ennyire elrugaszkodni a valóság talajától? :roll: Na mindegy. Azért bármennyire is furán hangzik én nem örülök annak, hogy a Barca idén ennyire vergődik, mert én egy hajtós, izgalmas, és szoros meccset vártam. Kicsit csalódtam, de legalább kellemesebb a csalódás egy 4:1-es végeredménnyel. :twisted:
Ha hiszed ha nem, joggal remélhettük akár nagyobb gólkülömbségü Barca sikert. Hiszen elözö meccsen is kitömtük az ellenfél kapuját, azelött az MU ellen idegenben nagyon jól játszottunk -olyan játékkal Real-t lazán megvernénk- volt egy bajnoki, kikaptunk azt most ne nézzük, full tartalék csapat volt, aztán megint MU hazai pályán jól játszottunk...
Real_Madrid_Campeones
Barça B

2008.05.08. 02:05:12

Madridba ma tapsolni fogunk, meccs után a reál fog nekünk tapsolni a 0:3 után!
legyen inkább 0-4 és akkor bejön a tippmixem
Remélem azért a sorfal után is megtiszteljük pár góllal a bajnokot.
hivhatjuk ezt az estét bajnok verésnek..
=D> Szemezgettem egy kicsit a hszekből. Lehet nem kellett volna ennyire elrugaszkodni a valóság talajától? :roll: Na mindegy. Azért bármennyire is furán hangzik én nem örülök annak, hogy a Barca idén ennyire vergődik, mert én egy hajtós, izgalmas, és szoros meccset vártam. Kicsit csalódtam, de legalább kellemesebb a csalódás egy 4:1-es végeredménnyel. :twisted:

De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h ennek mánem volt tétje, meg h nagy dolog övék a bajnoki cím.
De ez nem így van!!! óriási a presztízsértéke még iylenkor is a találkozónak és hidjétek el egy barca győzelem borsott törne a madridi orrok alá
És most akkor a Barca drukkerek mire is hivatkoznak? :roll:
"EL MEJOR EQUIPO DEL SIGLO XX!"
"A 20. század legjobb csapata!"
Campeones!
Lezárt