Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az új edző már most hülyeségeket beszél de azért reménykedjünkDaveN írta:áááá.....
ez a meccs volt a mélypontja a teljes szezonnak....
védelem=0
támadás=0
azt vártam az el clasicotól h egy jó meccs egy szoros győzelemmel és megmutatják h van becsületük és nem érdemes még őket temetni. erre mi lett?..... semmmmmi
a realnak gratulálok tényleg jól játszottak és akár többel is nyerhettek volna. félek h ez csak egyre jobb lesz és akkor tényleg nem lehet őket megállítani...
én most rijkaard helyébe nem nagyon mernék kiállni a szurkolók elé... bár ez nem csak az ő hibája a játékosok tehettek volna a győzelemért de nem tették... szegény rijkaardot nagyon sajnálom, imádtam!
mind1. 1 új szezon, új edző, új játékosok, meglátjuk ez mire lesz elég. remélem sokra
HAJRÁ BARCA!!
Ez így van. VV nagy kapus, tegnap mondjuk elég béna volt...bár így is volt 3-4 nagy védése.De a védelem a lényeg.Iker a világ legjobb kapusai közé tartozik, de 2003-2004-ben mégis kapott 54 gólt...a védelmen múlik kb az egész.Ha azon áttör az ellenfél, a kapus teljesen kiszolgáltatott helyzetben van szinte esélye sincs.Csak a Barca! írta:VVnek hívják és a Barcaban játszik.Nem kell nála jobb, ha van előtte egy normális védelem.
nem kell hivatkozni semmire ki kell mondani:NAGYON NAGY SZÉGYEN EZ A CSAPAT!!!NEM LÁTTAM EDDIG A MECSEKEN A CSALODOTT ARCOKAT DE TEGNAP LÁTTAM SZENVEDETT MINDENKI ÉS LÁTSZOTT HOGY A SIRÁS KERÜLGETI ŐKET!!!Real_Madrid_Campeones írta:Madridba ma tapsolni fogunk, meccs után a reál fog nekünk tapsolni a 0:3 után!legyen inkább 0-4 és akkor bejön a tippmixemRemélem azért a sorfal után is megtiszteljük pár góllal a bajnokot.hivhatjuk ezt az estét bajnok verésnek..Szemezgettem egy kicsit a hszekből. Lehet nem kellett volna ennyire elrugaszkodni a valóság talajától?
Na mindegy. Azért bármennyire is furán hangzik én nem örülök annak, hogy a Barca idén ennyire vergődik, mert én egy hajtós, izgalmas, és szoros meccset vártam. Kicsit csalódtam, de legalább kellemesebb a csalódás egy 4:1-es végeredménnyel.
![]()
És most akkor a Barca drukkerek mire is hivatkoznak?De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h ennek mánem volt tétje, meg h nagy dolog övék a bajnoki cím.
De ez nem így van!!! óriási a presztízsértéke még iylenkor is a találkozónak és hidjétek el egy barca győzelem borsott törne a madridi orrok alá
Azt sosem tudjuk meg,h mi lett volna ha nincs a sorfal dolog,de mivel erre -az amúgy szép- gesztusra fel lehetett készülni,igazából ezeket a profi focistákat ez nem zavarhatta meg.Nem tudom mi történhetett az elmúlt 3 napban,de mintha a vasárnapi valencia meccset látnám (mivel épp most nézem felvételről),csak épp fordítva.Tegnap mi voltunk a valencia...Az ellenfél csapata felszabadultan játszva,korai gólokkal eldöntötte a meccset,innét kezdve csak a különbség volt kérdés.A mieink pedig teljesen indiszponáltan,motiválatlanul,terített betli "játékot produkálva" szenvedtük végig a 90 percet.Minő meglepetés,megint LEO volt az,aki csinált is vmit.(Na jó,meg Titi azért szépen betekerte)csoszi írta:Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!! Persze ez nem von le semmit abból, hogy a Madrid ne nyert volna megérdemelten, hiszen jobban játszottak!! Mint Barca szurkoló fáj hogy ilyet kell mondanom, de sajnos ez az igazság!!:S:S Mindenesetre gratulálok a Madrid-nak a bajnoki címhez, de remélem ez jövőre máshogy lesz egy ÚJ csapattal Barcelona-ban!!
Kívántsian várom már hogy kik jönnek és kik mennek!!
Ezt Te sem gondolod komolyan, ugye? Profi játékosokról beszélünk, akiket ez nem zavarhat meg! Ráadásul ezt az egész sorfal ügyet csak sajtó és a szurkolók fújták fel, hisz ettől semmivel sem lett kisebb a Barcelona, mint klub vagy bármelyik játékos, sőt!csoszi írta:Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!
Nézd, szerintem a játékosok annyira nem találták megalázónak, csak a madridi, meg a katalán sajtó fújta fel úgy, hogy ez megalázó legyen, biztos, hogy nem örvendtek a barcelonai játékosok, de nekik ezzel semmi bajuk nem volt, látszott is a kézfogásoknál még a sorfal idején. Miért is lenne hisz a két csapatból sokan csapattársak a nemzeti vállogatottakban, távolról sincs akkora ellentét a játékosok között mint a szurkolótáborok között.csoszi írta:Én úgy érzem nem kellett volna ennyire megalázni a Barcelona-t ezzel a tisztelgéssel, hiszen mint látjuk, döntő befolyása volt a mérkőzés kimenetelében!! Úgy gondolom, ha ez az egész bevonulos, tisztelgős marhaság nem lett volna, jobban játszott volna a Barca!! Persze ez nem von le semmit abból, hogy a Madrid ne nyert volna megérdemelten, hiszen jobban játszottak!! Mint Barca szurkoló fáj hogy ilyet kell mondanom, de sajnos ez az igazság!!:S:S Mindenesetre gratulálok a Madrid-nak a bajnoki címhez, de remélem ez jövőre máshogy lesz egy ÚJ csapattal Barcelona-ban!!
Kívántsian várom már hogy kik jönnek és kik mennek!!
Ha hiszed ha nem, joggal remélhettük akár nagyobb gólkülömbségü Barca sikert. Hiszen elözö meccsen is kitömtük az ellenfél kapuját, azelött az MU ellen idegenben nagyon jól játszottunk -olyan játékkal Real-t lazán megvernénk- volt egy bajnoki, kikaptunk azt most ne nézzük, full tartalék csapat volt, aztán megint MU hazai pályán jól játszottunk...Real_Madrid_Campeones írta:Szemezgettem egy kicsit a hszekből. Lehet nem kellett volna ennyire elrugaszkodni a valóság talajától?
Na mindegy. Azért bármennyire is furán hangzik én nem örülök annak, hogy a Barca idén ennyire vergődik, mert én egy hajtós, izgalmas, és szoros meccset vártam. Kicsit csalódtam, de legalább kellemesebb a csalódás egy 4:1-es végeredménnyel.
![]()
Madridba ma tapsolni fogunk, meccs után a reál fog nekünk tapsolni a 0:3 után!
legyen inkább 0-4 és akkor bejön a tippmixem
Remélem azért a sorfal után is megtiszteljük pár góllal a bajnokot.
hivhatjuk ezt az estét bajnok verésnek..
És most akkor a Barca drukkerek mire is hivatkoznak?De ha nyerünk is a paraszt madridiak arra hivatkoznának h ennek mánem volt tétje, meg h nagy dolog övék a bajnoki cím.
De ez nem így van!!! óriási a presztízsértéke még iylenkor is a találkozónak és hidjétek el egy barca győzelem borsott törne a madridi orrok alá