Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tökéletesen igazad van.jelwaz írta:Na ne álszenteskedjen itt senki! Egy csomóan örülünk (igen köztük én is), hogy Eto'o anno bajnoki ünneplésen mondott, amit mondott, örülünk Figo és a disznófej esetének (igen, én is), örülünk Jimmy Jump EB döntő beli teljesítményének (igen, én is). Lehet, hogy nem köptük volna le Rijkaardot, de csináltunk volna mást. Én őszintén azt mondom, hogy Barca drukkernek lenni kutya nehéz. Azért a Barcához hasonló mélyrepülésre más európai topcsapat nem képes. A Milan nem jut be a BL-be, de megverte az Intert, a Realnak tavalyelőtt simán megvolt a második hely stb. De emlékszem még azokra az időkre (pedig kicsi voltam), amikor kieséstől kellett félni. Egyrészről ez egy nagyon hálátlan feladat, de így olyan mély érzések alakulnak ki bennem a Barca iránt, pedig nem is vagyok katalán. Akkor egy katalánból mit válthat ki, főleg ha behatóan tanulmányozzuk a klub történelmét. Én megértem ezeket az indulatokat, persze vissza lehetne fogni őket valamennyire, de ha egy szurkolótábornak ennyit jelent egy klub, és ilyen időkben is kiállnak mellette (pl. MU ellen a Nou Campban), akkor igenis joguk van kikérni maguknak, hogy palimadárnak nézzék őket. Köpés pedig nem volt...
antiimperialista írta: Ez volt az utolsó, amit a Te hsz-edre reagáltam rijkaarddal és a vigyorgó bohóccal kapcsolatban.
Katalónia Spanyolország 3 legfejletteb tartományának egyike. Barcelona ipari tevékenysége pedig sokkal szerteágazóbb, mint pl Madridé. Nem kötözködés, amúgy is ez most tök lényegtelen.antiimperialista írta:Xavinho!
... pedig, ha magukra maradnának, lenne ott gond rendesen... A turizmuson kívül nincs sok mindenük.
Pontosan barátom , teljesen igazad van!antiimperialista írta:Xavinho!
Igen, a katalán emberek ilyenek, sőt, még rosszabbak... Fene nagy bennük a nemzeti öntudat (ez eddig rendben is van), állandóan hangoztatják, hogy el akarnak szakadni Spanyolországtól, pedig, ha magukra maradnának, lenne ott gond rendesen... A turizmuson kívül nincs sok mindenük. Ráadásul elég buták is, arra nem képesek még az üdülőkörzetekben sem, hogy megtanuljanak angolul - pedig az alapvető...
Sokszor a játékosok bénázásáért és a lélektelen játékért is vállalta a felelősséget!!!antiimperialista írta: Az meg, hogy semmiért nem vállalta a felelősséget, nagyon idegesítő és szánalmas.
Én az olasz botrányokra gondoltam ... és azért egy emberi élet egy leköpésnél sztem nagyobb dolog,de te lehet,h nem hallottad az esetet ...Van Basten írta:Én még nem láttam olasz meccsen olyat, hogy leköpik az edzőt. Szerinted Ancelottit is le fogják a San Siróban?Xavinho írta:Azért ez tényleg elgondolkodtató... Ilyenek a katalán emberek?????(persze nem általános leírás,de akkor is)
Ezt nem hiszem el!
A nagyon utált real-ban csináltak ilyet? Náluk is volt gödör,de az ottaniak nem csináltak ilyet.
Ennél már csak az olasz szurkolók az aljadékabbak...
Ez a klub (és a paraszt szurkolók) mikor tanul már meg megköszönni valamit a távozó edzőnek, vagy játékosnak? Rijkaard nélkül nem lett volna soha BL győzelem!!!
szálljál már le egyszer végre r10-ről...Gomezinho írta:sajnos Van Bastennek igaza van! A katalán szurkolók a legszivtelenebbek! Undorító ahogy bánnak néhány emberrel! Ne is csodálkozzunk R10-en hogy hátra sem néz!
A győzelem nem osztott, nem szorzott volna. Engem speciel nem nagyon érdekelt ma, hogy milyen szakmai lépéseket húz meg Frank. Ez a meccs alkalmatlan arra, hogy elemezzük. Hogy hogyan kellett volna nézni, nem tudom, de én biztosan nem vártam volna ettől a meccstől semmi olyat, amit várhatnék egy olyan Barcától, amelynek még van sansza vmit nyerni...erre céloztam. Az pedig, hogy sajnáljuk... Itt az emberi dolgok miatt sajnáljuk Rijkaardot. Gondolom ezt felesleges kifejteni.antiimperialista írta:Mégis hogyan kellett volna néznem???Rivaldo11 írta:3.Kit érdekelnek a mai meccs cseréi? Ezt már nem szakmai szemmel kellett volna nézni.
"Meg is lepődtem volna,ha nem írsz vmi ilyesmit. Nem elég,hogy így búcsúzik,de azért még egy kis kritika nem árt sohasem."ozsimiki írta:Nem reagáltam sértő mód,sőt semmi csúnyát sem írtam,de azt nem értem,h szerinted miért ne lehetne sajnálni olyan szurkolóknak,akik nem útálták őt x éve,mint teszed azt te. Ha azt megértem,h téged hidegen hagy,h saját csapata alázza meg őt,akkor te miért nem érted meg azokat,akiknek jelentett annyit az itteni viselkedése,és szerepe,hogy igenis sajnálja ,h ez az ember ilyen körülmények között búcsúzik tőlünk. ?!
Én még nem láttam olasz meccsen olyat, hogy leköpik az edzőt. Szerinted Ancelottit is le fogják a San Siróban?Xavinho írta:Azért ez tényleg elgondolkodtató... Ilyenek a katalán emberek?????(persze nem általános leírás,de akkor is)
Ezt nem hiszem el!
A nagyon utált real-ban csináltak ilyet? Náluk is volt gödör,de az ottaniak nem csináltak ilyet.
Ennél már csak az olasz szurkolók az aljadékabbak...
Mégis hogyan kellett volna néznem???Rivaldo11 írta:3.Kit érdekelnek a mai meccs cseréi? Ezt már nem szakmai szemmel kellett volna nézni.
Nem reagáltam sértő mód,sőt semmi csúnyát sem írtam,de azt nem értem,h szerinted miért ne lehetne sajnálni olyan szurkolóknak,akik nem útálták őt x éve,mint teszed azt te. Ha azt megértem,h téged hidegen hagy,h saját csapata alázza meg őt,akkor te miért nem érted meg azokat,akiknek jelentett annyit az itteni viselkedése,és szerepe,hogy igenis sajnálja ,h ez az ember ilyen körülmények között búcsúzik tőlünk. ?!antiimperialista írta:Nem így búcsúzott volna, ha nem követ el ekkora hibát. Ennyi.
Ismersz, nem tudom, miért kell így reagálnod a rijkaardot minősítő hsz-eimre. Semmi értelme személyeskedni, hagyd figyelmen kívül, amit róla és a vigyorgó bohócról írok.