2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
és akkor mivan C.ronaldo 1 játékos és 11 embernek kell alkotni valamit mert a barca ellen ronaldo mit csinált nagyképűen mellé rúgta a büntetőt és ennyi...lucas88 írta:Ronaldo: "A legjobb csapatban vagyok a legjobb játékosok mellett. Ez az ideális klub" - válaszolt a Real Madrid körüli pletykákra a portugál zseni.
ENNYI,(remélhetőleg) 1 gonddal kevesebb.Bár mondani bármit lehet...
Nem azon kell kattogni, hogy mi az amivel a másik rendelkezik, hanem azzal, hogy mi van nekünk. Ha mentálisan és képességekben felkészült játékosokkal vágunk neki a szezonnak, akkor nagyon kevés ellenfelünk lesz. De a sikerek első szabálya, hogy a saját házunk körül tegyünk rendet.lucas88 írta:Ronaldo: "A legjobb csapatban vagyok a legjobb játékosok mellett. Ez az ideális klub" - válaszolt a Real Madrid körüli pletykákra a portugál zseni.
ENNYI,(remélhetőleg) 1 gonddal kevesebb.Bár mondani bármit lehet...
azt,hogy most linkelték be kb harmadjára, és annyit nem ér,hogy reagáljak rá...hülyeség az egész...Gaba írta:Srácok, ehhez mit szóltok?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180108
Sztem elég sok baromság van benne...
Hoppá!! A legfontosabb embert kihagytam BOCSI!!!!Zehii írta:Messi hol van?Fluwy írta:Hihetetlen mik történnek a csapatnál... (Deco,Roni..) ..Kár, de előre kell nézni és én azért bizakodó vagyok mert egy Új ezdő lesz és van egy jó alapunk! Valdes,Puyol,Milito,Abidal,Iniesta,Xavi,Yaya,Bojan,Henry van még egy használható Sylvinho,Gio. Most kell összeszednie magát a vezetőségnek és Pepnek és jó igazolásokkal egy ütöképes gárdát összerakni. Alvesbe bizok, meg még egy nagy irányító igazolás kell valamint tehetségek fel nem fedezett fiatalok.(Én például Belletti-t se ismertem elötte és sztem nagyon passzolt) Igazolásokba azért jók vagyunk csak bánni kéne az emberekkel és jók leszünk. A lényeg h egységes legyen a csapat és ne logjanak ki az ien sztárok mint most Deco Roni vagy Eto'o.Kül Eto'o nem kilogo sztár csak csupa szív ember mindent a szívére vesz és szókimondó kül ha távazni akarna akk ahogy ismerjük a nyilatkozatait biztos kijelentette volna szal nem rajta múlik és remélmeh marad
Hát igen, ez nekem is feltűnt.Victor_Valdes írta:Sylvinho most hosszanított....
A szezon felénél a KSben leírták az első 6-7 leggazdagabb klubbot a Barca a 3. helyen volt... (A Reál volt az 1. a Mu meg a második) Ez alapján biztos nhogy van pénz .... Főleg hogy év végén néhány "sztár" megy abból is jön be a pénz...
Messi hol van?Fluwy írta:Hihetetlen mik történnek a csapatnál... (Deco,Roni..) ..Kár, de előre kell nézni és én azért bizakodó vagyok mert egy Új ezdő lesz és van egy jó alapunk! Valdes,Puyol,Milito,Abidal,Iniesta,Xavi,Yaya,Bojan,Henry van még egy használható Sylvinho,Gio. Most kell összeszednie magát a vezetőségnek és Pepnek és jó igazolásokkal egy ütöképes gárdát összerakni. Alvesbe bizok, meg még egy nagy irányító igazolás kell valamint tehetségek fel nem fedezett fiatalok.(Én például Belletti-t se ismertem elötte és sztem nagyon passzolt) Igazolásokba azért jók vagyunk csak bánni kéne az emberekkel és jók leszünk. A lényeg h egységes legyen a csapat és ne logjanak ki az ien sztárok mint most Deco Roni vagy Eto'o.
És nem véletlenül. Lehet őt utálni, de a Seria A-ban megint kimagaslóan a legjobb támadó volt, vállán vitte fel Del Pieroval a Juvét az első osztályba és most is kegyetlen érdemei vannak a 3. helyben. Én sem kedvelem, de elismerem, hogy hatalmas csatár. De pont azért, mert a bundabotráy idején is azon kevesek egyike volt, aki ment a B osztályba hűségesen, most amikor elérték a BL-t, tuti, hogy nem fog eljönni.Perrero írta:3 éve mindig szoba kerülnorbert55 írta:Már a SPORT-on is megjelent ez a Trezeguet-es dolog.Nekem nem tetszik ez a lehetőség.
Ez egy baromság. Ismét valaki nagyot akart mondani. Lehet, hogy Dinho áron alul menne el, de Eto'o-ért bármikor letesznek több milliót.