Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát anyagilag bírná fedezni a klub sztárigazolásokat az biztos(Txiki mai nyilatkozatát nézve valószínű nagy bevásálás lesz),de azért én legalább is másképp nézek egy Puyol-ra,Xavi-ra,Ini-re,Messi-re,Bojan-ra és sorolhatnám,mint Guddy-ra, és itt nem a képességekre gondoltam. Különben is fafejű Platini tényleg lehet egyszer behozza azt a szabályt,ami múltkor terítéken volt az UEFA bizottsága előtt.Itt a kötelező utánpótlás korúak első csapatba való beépítését és valamint jelen esetben spanyol játékosokat értem. Csak Eto'o maradjon.tomatae írta:Egyetértek, ugyan nem féltem a klubot pénzügyileg, de költséghatékonyabb és kézenfekvőbb a fiatalok beépítése, és szerintem ott, ahol ilyen kölykök nevelkednek, nincs nagy hiba. Ezért is gondolom, hogy a támadó szekcióba nem kell ember, csak Eto'o maradjon.hau30 írta:Lehet hogy leszóltok,de mégis saját erőforrásból építkezne a Barca,nem költene száz millió eurókat,de lehet hogy nem lenne pár évig full sikeres a team.
Egyetértek, ugyan nem féltem a klubot pénzügyileg, de költséghatékonyabb és kézenfekvőbb a fiatalok beépítése, és szerintem ott, ahol ilyen kölykök nevelkednek, nincs nagy hiba. Ezért is gondolom, hogy a támadó szekcióba nem kell ember, csak Eto'o maradjon.hau30 írta:Lehet hogy leszóltok,de mégis saját erőforrásból építkezne a Barca,nem költene száz millió eurókat,de lehet hogy nem lenne pár évig full sikeres a team.
off:ez oszt egy jól meg szerkesztett mondat volt ecsémMR.Barca írta:Ronny ne menj el a Milanba a Barcánál váltál világsztárrá,ha elmész isten veled
Berbatov tényleg nagy isten, de ő sem olcsó. 20 millió font aminimum érte.hau30 írta:
Tottenhamnél láttam ilyen szerep körben Berbatovot és csúcs szinten tolta. Szerintem ő megfelelő lenne és nem kéne mélyre nyúlni a pénztárcába sem.
Szerintem Frey jobb kapus mint VV, kevesebbet bakizik, de ez az én magán véleményem, ezen nem veszünk összenoname írta: És most a lényeg:Barcamessi felállásaira:
Kapusról sztem nem érdemes álmodozni:Valdesnél max 2-3 jobb kapus van:Buffon,Casillas,Cech
Freyel sztem egy szint:mindketten képesek a védhetetlent kivédeni, de máskor nagy lepkékre képesek!
Ebben egyetértek, de ha Piqué bizonyít azalatt a fél év alatt amíg Milito nem épül fel, akkor elképzelhető hogy megragad a kezdőben, hiszen azért Milito nem nyújtott túlságosan meggyőző teljesítményt idén. Annak örülnék a legjobban ha lenne 3 jó formában lévő középsővédünk, és aztán játszon mindig a jobbik, vagy az amelyikre nagyobb szükség vannoname írta: Pique csak addig lehet kezdő, amíg Milito sérült, utána az lesz kezdő, aki épp jobb formában van.Sőt, megkockáztatom h Puyol se lesz már olyan stabil kezdő mint eddig, hiszen lesz lehetőség rotációra!
noname írta: Sztem a 2 kpnek egy kombinációja lesz, vagyis(abból indulok ki h jön Keita és Moutinho-persze lehet h utóbbi helyett más lesz):
-------Toure------
--Xavi/Ini---------
------------Moutinho
Nehezebb meccseken pedig
-----Toure---------
----------Keita(kicsit feltolt vkp, de még nem osztogató)
-----Moutinho/Ini(ebben az esetben kicsit hátrább)
noname írta: Giovanni nem lesz kezdő, Messi pedig nem lesz csatár, ezek is biztosak!
Nagyon ésszerűn megírtad. Az én véleményem annyiban különbözik,hogy nem kell fiatal irányító. Már pedig azért nem mert ez a Thiago Allcantara gyerek a "B" csapatnál istenadta tehetség és szerintem pont ezen a poszton nyomja. Két éven belül a gyerekért Európa top klubjai fognak versenyezni. Ide egy kicsit tapasztaltabb pengés játékos kell aki zseniális megoldásokra képes,emellett párhuzamosan beépíteni a csapatba a kis srácot.Tottenhamnél láttam ilyen szerep körben Berbatovot és csúcs szinten tolta. Szerintem ő megfelelő lenne és nem kéne mélyre nyúlni a pénztárcába sem.barcamessi írta:...
Essien, Coloccini, Alves, Albiol, Silva, Benzema?messinho19 írta:talán igy:
________________Valdés/Neuer
________Puyol/Albiol_______Coloccini/Milito
Alves/Essien_________________Abidal/Sylvinho
__________________Essien/Touré
____Essien/Xavi_________________Silva/Iniesta
_____Messi/Gio____Benzema/Villa_____Henry/Bojan
Ez egyszerű. Amikor ugye támad az ellenfél, általában 2 csatárral teszik ezt. a Dani Alves, Puyol,Abidal hármasból kettő embert fog, egy pedig felhűzódik a középpálya szélére, míg a Touré-Keita párosból az egyik visszalép a védelembe segíteni ha kell, a másik pedig adott esetben még mindig be tud segíteni a középpályás védekezésben!Gyuri003 írta: szerintem az alsó felállás naon ütőképes lenne csak 1 gond van vele az hogy ki fogja lezárni a széleket a küzéppályán
én meg a nyelvtantanárod..MR.Barca írta:Mi bajod van én még ujj vok itt.
De valóban az, a csapat gyengepontja, soha nem láttam még hajtani! Igazoljuk a helyére Cannavarot, végülis ő olyan menő... vagy tegyük be a kezdőbe Oleguert, és ha már ott van megkaphatja a csapatkapitányi szallagot..Superpippo írta:ne haragudjatok!lehet nem leszek népszerü..de senki nem lája hogy Puyol milyen gyenge????
szerintem az alsó felállás naon ütőképes lenne csak 1 gond van vele az hogy ki fogja lezárni a széleket a küzéppályánbarcamessi írta:Vagy egy másik változat:
---------------------------------Frey---------------------------------
-------Dani Alves-------------Puyol-----------------Abidal---------
---------------------Touré-------------------Keita-------------------
-------------------------------Iniesta/Xavi--------------------------
---------------------------------Moutinho---------------------------
-------------Messi---------------Henry-------------Eto'o------------
Bocsi ha kicsit hosszú lett