2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem diego-t nagyon nehéz lenne megfizetni, de am nem rossz ötlet. lucho sztem kicsdit olcsóbb és ő is nagyon jóbarca0417 írta:igen, már sokszor felmerült itt, sokan örülnénk neki, de a vezetőségnél még nem merült fel, és félő, hogy nem is fog. pedig jó lenne. de Lucho is.barcafabian írta:Diego nem rossz ötlet. Deco helyett jöhetne.
Mér jönne ingyen???Meghoszabította a szerződését!!!madmax87 írta:utána meg ugyis ingyen jön majd a kis lahm.
TÖKÉLETES LENNE LÁTTAM PÁR PSV MECCSET ROHATT TEHETSÉGES A GYEREK . GYORS TECHNIKÁS LABDÁINAK SZEME VAN SZABÁLOYSAN MÉG NEM NAGYON LÁTTAM H MEGÁLITOTTÁK OVLNArobag írta:Pep egy PSV-s gyereket nézeget a goal.com szerint.. ha jól értelmeztem.
Afellay, 22 éves, Van Basten beválogatta a keretbe.
attól még hogy látsz egy ilyen cikket még ne legyél benne biztos...
Én örülnék neki, akkor Fabregas jöhetne hozzánk.gekkodan írta:Állítólag az Arsenal pár lépésre van Nasri leigazolásától. Aztán megint akkorát robbant vele Wenger mint az állat.... És nem mi.
Croni maradjon csak ott, ahol van. Én azon csodálkozom, hogy eddig nem törték el a lábát angliában. Hihetetlenül rizikós cseleket csinál, nagyon sérülésveszélyes. Egyszer valaki keményen odalép egy ilyen csel közben és vége, bokaszalag szakadás. Egyrészt megszerezhetetlen, másrészt szerintem túl önző. Nem leszólni akarlak, csak ez a véleményemfcjoc írta:na most megint felmerült valami croni-val kapcsolatba. hát gyermekeim bárki bármit mond.. ő lenne az igazi igazolás.. és jó lenne hogy ha nem csak azt néznétek hogy mien nagyképű.. amikor a pályán a csapatmunkábol kiveszi a részét, hihetetlen dolgokra képes..
Üdv!nap60690 írta:először üdvözletem mindekinek,
olvasgattam amit írtatok, hogy kit ki helyére kéne cserélni-illetve megvenni, szerintem a felállás úgy kéne hogy kinézzen, hogy:
Eto'o-Bojan
Schweinsteiger-esetleges Kaka;Iniesta;Xavi;Fabregas;Deco-Messi
Touré;Puyol(mivel az utóbbi időben eléggé támadólag is fellépet)
Milito-Piquet(azt hiszem így hívják);Puyol-Dani Alves
Frey;Valdes;vagy talán a kis Schmeichel(bár már rég láttam védeni....)
kiváncsi vagyok ilyenhez mit szóltok.....
nah jó éjszakát!
Nem veszünk kapust, jusson már el a tudatotokig.madmax87 írta:Ja és kapuskérdés....Vagy Kameni vagy Frey ennyi!!! Valdes meg mehet a tarcsiba;)