Barça Igazolások 2007-08
hat en Villat csak akkor vennem meg,ha nemadnanak annyira dragan,mert ha dragan adjak,akkor erdemesebb lenne inkabb Benzema. No de ha Eto´o marad akkor nemkene senki 

-
- Barça C
csak akkor lenne szükségünk villara ha a kameruni fene gyereket eládják ezek a majmok it gondoltam pl laportára szarházi real margit éljen a barca na peace
Nagyon kár,h régen meg még most sincs olyan törvény,h nemlehetne fiatal játékosokat atigazolni más klubbokba,mert ha ugy veszuk,mostanra már Pique meg Fabregas is alapemberek lennének és erősebb lenne a csapat ilyen fiatal sztárokkal
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van, persze erre nem lehet alapozni nyilván, de meg kell próbálni, hátha... Ha meg valaki menni akar, akkor meg kell kérni az árát és mást hozni a helyére. Ha mondjuk Benzemát, Nasrit hozzuk ide, akiknek a tojáshéj rajta van még a fenekükön, akkor azok max 4-5 év és lépnek jó eséllyel, de kivételek mindig van, ahogy te is mondtad.visca el barca írta:persze, persze kivétel mindig is volt, van és lesz is. de erre nem lehet építeni hogy van 4 db 20 éves szupertehetségünk, aztán ők 10 évig fogják ontani a gólokat barca mezme (pedig szép lenne:D)Csak a Barca! írta:Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
én többnyire a realitás talaján maradok, s így mondom azt, hogy akármennyire fáj, messi és bojan sem valószínű, hogy a barcából fognak visszavonulni...
Pedig én azt szeretném, hogy innen vonuljon vissza mind Bojan, mind Messi. Az ő esetükben amúgy én látok rá jó esélyt, hogy így lesz. Ahogy te is írtad, a saját nevelések lojálisabbak az anyaklubbal és mondjuk Messi azért elég sokat köszönhet a klubnak és szerintem ezt ő is jól tudja.
Jól beszélsz,.....en is utálom a Reált de Villa-ra nem gondolom hogy szükség lennebarcalonapeti írta:benzemát a barcába és alvest keitát meg villát mielöt nem késö mert elhálászák ellölünk barcás vagyok és nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek
-
- Barça C
benzemát a barcába és alvest keitát meg villát mielöt nem késö mert elhálászák ellölünk barcás vagyok és nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek
Már megint okos emberek a fórumon. Nem baj vitassuk meg, h ki a szánalmas, mert szerintem- és erről szól a hsz-a Barca tökölése miatt nem tud versenyre kelni, a Reaál-Inter-Cselszkíj stb.-velmusti írta:en a szanalmast arra ertettem h az aki ezt leirta meg komolyan is gondolta... En ien hueseget sose alitanek! (tudom en is canna potlasara wettek!)
Drenthét tavaly itt a forumozók többsége már Barca mezben látta, aztán jött Margit és elvitte. Sokat nem játszott, de biztos kellett nektek.
Saviolát mindenképp meg kellett vennetek, hisz ő is alapemberré vált, fontos igazolás volt, sokat játszott, sok gólt vágott.

Ha az ilyen jellegű igazolások nem taktikai okból(is) mennek végbe, akkor miért? Jó érzés töcskölni a pénzt? A Barca meg skótoskodik, az a másik véglet.
Mondjuk a tavalyi igazolásaink mind alapemberek lettek, nemtom érzed e a különbséget?
Jah, és ha ilyen ilyen okos kis buksid(tok) van, akkor használjátok is, és esetleg érdemben is szóljatok hozzá a hsz-em azon vetületéhez, mely-és tudom ez fájdalmas-, de a Barcelonával foglalkozik, ugyanis ez itt egy szurkolói oldal igazolási topikja.
Ja, és nemtom már megint mi ez a stílus...azért van egy olyan érzésem, h szemtől szembe nem lenne ilyen nagy az arcocska.
Na ki a szánalmas?

U.i.: Még nem késő, h megtanuljatok írni. Én nagyon drukkolok!

Tisztelet!
- visca el barca
- Presidente del Barça
persze, persze kivétel mindig is volt, van és lesz is. de erre nem lehet építeni hogy van 4 db 20 éves szupertehetségünk, aztán ők 10 évig fogják ontani a gólokat barca mezme (pedig szép lenne:D)Csak a Barca! írta:Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
én többnyire a realitás talaján maradok, s így mondom azt, hogy akármennyire fáj, messi és bojan sem valószínű, hogy a barcából fognak visszavonulni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én szerintem ez lenne a legjobb felallas:
kapus: Valdez / Neuer (Schalke)
Hátvédek: Alves,Puyol,Chivu,Abidal
Középpalyasok: Xavi,Toure,Iniesta
Csatárok: Messi,Benzema,Henry
Cserék: Pinto,Pique,Coloccini,Gudjohnsen,Giovani,Eto´o,Bojan
kapus: Valdez / Neuer (Schalke)
Hátvédek: Alves,Puyol,Chivu,Abidal
Középpalyasok: Xavi,Toure,Iniesta
Csatárok: Messi,Benzema,Henry
Cserék: Pinto,Pique,Coloccini,Gudjohnsen,Giovani,Eto´o,Bojan
en a szanalmast arra ertettem h az aki ezt leirta meg komolyan is gondolta... En ien hueseget sose alitanek! (tudom en is canna potlasara wettek!)
Mondj egy olyan játékost, akit azért vettünk meg, hogy ne a barcába játszon!!!A Real csak erre gyur... csak oan jatekosokat wesz akik nekik nem is kellene csak azert weszik meg h megwegyek a barca elol.. =)) szanalmas!
Ha Garay-ról ezt gondolod, akkor nem igazán vagy otthon a témában(és lehet, hogy te vagy szánalmas).
Cannavaro jövőre távozik Madridból egyértelmű, hogy a helyére érkezik Garay és teljesen logikus az 1éves kölcsönadás is.

A Real csak erre gyur... csak oan jatekosokat wesz akik nekik nem is kellene csak azert weszik meg h megwegyek a barca elol.. =)) szanalmas!Real meg azt a taktikát alkalmazza, h direkt megveszi a Barca elől a számára nem annyira, de a Barci számára perspektívikus játékosokat.
Olah Senores!
Csak halkan csatlakoznék azon véleményekhez, mely szerint rossz úton haladnak az idei igazolásaink.
Miért van az,h a Madrid meg tudja venni, azt aki szimpi, a Barca meg emellett nagyon impi?
Miért nem lépnek a felelős személyek, gyorsabban?
Miért nem lehet "titkosabban" kezelni az igazolási ügyeinket?
Szerintem Txiki néha nagyon letyma. Megy a tökölés meg a szájalás ezerrel, csak épp érdemi dolgok nincsenek.
A kérdésekekkel kapcsolatban, melyeket feltettem:
Az általános kép a következő: A Barci kinéz magának egy játékost. A játékos mondjuk x euró, de a Laportáék inkább elkezdenek licitálni(ez még nem baj). A baj az, h addi-addig licitálgatnak, míg jön a Real-Inter-Czelszkíj, és megveszi x-ért, vagy X-pár euróért.
És ez nem pénz kérdése szerintem.
Konkrét igazolásokról: Alves-még eltökölhetik
Collocini-ezt is
Keita-ő érte is bejelentkezetek már mások is asszem.
Piqué-ok ő megvan
Garay-ezt tudjuk, tavaly ezt játszottuk Drenthével, Chivuval(oszt egyik sem alapember).
Ez nagyon gyenge egyenleg!
A gennyes Real meg azt a taktikát alkalmazza, h direkt megveszi a Barca elől a számára nem annyira, de a Barci számára perspektívikus játékosokat. Remélem azért 1-2 héten belül már vissza vonhatom a tökölés-es gondolatmenetet, de sajnos ez szerintem nagyon jellmző a Barcára.
Materazzi? ccööö! Ez már megin valmi elmerozzant dolog.
Eto'o-t eladni? szintén. Inkább meg kellene tartani, és venni plusz egy fiatalabb tehetséget. Bafetimbi Gomis még nem lehet túl drága, 2 év múlva már nem tudja a Barca megfizetni. Teljesen jó fizkuma van a srácnak és 16-osról elvállalja. Nem rotyizik be. Nekem ő, vagy valaki hasonló koncepció mentén leigazolható tag lenne a jelöltem.
Irányító?: Nem hiszem, h ide Lucho elég lenne, bár én szeretem az argentín vonalat, de erre a posztra válogatott szint kell, ő most az argentínok irányítója? Ezzel összefüggésben elő kívánom még adni, azon agymenésemet, mely szerint Fabregas-Kaká szintű irányító nélkül nem leszünk meg sokáig, Nasrit meg Wenger elvitte, szóval...
Na, mindegy, bocsi, de kitört belőlem.
Csak halkan csatlakoznék azon véleményekhez, mely szerint rossz úton haladnak az idei igazolásaink.
Miért van az,h a Madrid meg tudja venni, azt aki szimpi, a Barca meg emellett nagyon impi?
Miért nem lépnek a felelős személyek, gyorsabban?
Miért nem lehet "titkosabban" kezelni az igazolási ügyeinket?
Szerintem Txiki néha nagyon letyma. Megy a tökölés meg a szájalás ezerrel, csak épp érdemi dolgok nincsenek.
A kérdésekekkel kapcsolatban, melyeket feltettem:
Az általános kép a következő: A Barci kinéz magának egy játékost. A játékos mondjuk x euró, de a Laportáék inkább elkezdenek licitálni(ez még nem baj). A baj az, h addi-addig licitálgatnak, míg jön a Real-Inter-Czelszkíj, és megveszi x-ért, vagy X-pár euróért.
És ez nem pénz kérdése szerintem.
Konkrét igazolásokról: Alves-még eltökölhetik
Collocini-ezt is
Keita-ő érte is bejelentkezetek már mások is asszem.
Piqué-ok ő megvan
Garay-ezt tudjuk, tavaly ezt játszottuk Drenthével, Chivuval(oszt egyik sem alapember).
Ez nagyon gyenge egyenleg!
A gennyes Real meg azt a taktikát alkalmazza, h direkt megveszi a Barca elől a számára nem annyira, de a Barci számára perspektívikus játékosokat. Remélem azért 1-2 héten belül már vissza vonhatom a tökölés-es gondolatmenetet, de sajnos ez szerintem nagyon jellmző a Barcára.
Materazzi? ccööö! Ez már megin valmi elmerozzant dolog.
Eto'o-t eladni? szintén. Inkább meg kellene tartani, és venni plusz egy fiatalabb tehetséget. Bafetimbi Gomis még nem lehet túl drága, 2 év múlva már nem tudja a Barca megfizetni. Teljesen jó fizkuma van a srácnak és 16-osról elvállalja. Nem rotyizik be. Nekem ő, vagy valaki hasonló koncepció mentén leigazolható tag lenne a jelöltem.
Irányító?: Nem hiszem, h ide Lucho elég lenne, bár én szeretem az argentín vonalat, de erre a posztra válogatott szint kell, ő most az argentínok irányítója? Ezzel összefüggésben elő kívánom még adni, azon agymenésemet, mely szerint Fabregas-Kaká szintű irányító nélkül nem leszünk meg sokáig, Nasrit meg Wenger elvitte, szóval...
Na, mindegy, bocsi, de kitört belőlem.

Jajjdeszívesen látnám Cech-t a Barca kapujában. nopersze nem 50 miskáértTitinho írta:Na akkor nézzük a legfrissebb híreket, pletykákat:
El MundoDeportivo
A másik spanyol lap szerint a Chelsea-től nyáron sorra távozhatnak a sztárjátékosok. Közöttük van: Petr Cech, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Frank Lampard, Didier Drogba.
Ők azok akik távozhatnak, de konkrétan nem merült fel egyik neve sem a Barcával kapcsolatban, csak megemlítik, hogy a Barca is figyelni fogja az eseményeket a Chelsea körül. Egyébként Cech szívesen jönne, csak eszméletlen drága lenne. Abramovics 48 millió €-ban állapította meg az árát.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.visca el barca írta:te is tudod, jól, hogy ha megveszünk egy 20 éves szupertehetséget, azt 30 éves koráig lehetetlen itt tartatni. A saját nevelést talán (Puyol, VV, Xavi, Iniesta), de a többit sztem lehetetlen..LG írta:Nem akartam Etoo topicját tovább offolni...
szerintem meg az, hogy Nálad Touré és Eto'o padozikRio Buscape írta:Szánalmas amit a Barca művel mostanság...
Rio Buscape írta: Kezdő:
Kapus: Valdes
Védők: Alves, Puyol, Milito, Abidal
Középpálya: Keita, Iniesta, Lucho
Csatárok: Messi, Villa, Silva
Etoo-t rotációba játszatná Villával, mindketten tudnak a szélen is játszani, akár a bal akár a jobb szélen is...
CSerék: Jorquera, Piqué, Coloccini, Xavi, Touré, Sylvinho, Etoo, Bojan,
Ha Etoo mégis elmenne, amit naon nem szeretnék, akkor Villa mellé szívesen látnám Palacio-t
- visca el barca
- Presidente del Barça
te is tudod, jól, hogy ha megveszünk egy 20 éves szupertehetséget, azt 30 éves koráig lehetetlen itt tartatni. A saját nevelést talán (Puyol, VV, Xavi, Iniesta), de a többit sztem lehetetlen..LG írta:Nem akartam Etoo topicját tovább offolni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.05.23. 10:13:12-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- noname
- Llegenda del Barça
Azért a rancia bajnokság naon gólszegény, szóal egyáltalán nem gyenge az a tizenakárhány gól!
a lista ne rossz, de sztem ki lesz az még egészítve egy Moutinhoval meg Huntelaarral.
a lista ne rossz, de sztem ki lesz az még egészítve egy Moutinhoval meg Huntelaarral.

A Fifa egy szégyen
- xbalix
- Jugador d'estrella
Benzema nem hinném h jönne, túl drága. Amúgy meg egy bajnokcsapatban többet is róghatott vna főleg a francia bajnokságban... Az Adebayor- Berbatov kettősből meg sztem csak 1 fog jönni de csak akkor ha Eto'o elmegy.
- Titinho
- Director del Fútbol
Na akkor nézzük a legfrissebb híreket, pletykákat:
SPORT.es
A katalán lap információi szerint a klub eldöntötte, hogy kik a legfőbb kiszemeltek az átigazolási piacon . 10 nevet említettek, amiből legalább 7-et szeretnének is végrehajtani:
Daniel Alvés, Piqué, Coloccini, Keita, Hleb, David Silva, Malouda, Adebayor, Berbatov, Benzema.
Ebből a listából nekem igazából egy vérbeli irányító hiányzik, ha már Deco elmegy, akkor kivel pótoljuk???
Továbbá megemlítik, hogy a klub 85 millió €-t remél az eladásokból. Ebből természetesen Eto'o vinné a legnagyobb százalékot.
El MundoDeportivo
A másik spanyol lap szerint a Chelsea-től nyáron sorra távozhatnak a sztárjátékosok. Közöttük van: Petr Cech, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Frank Lampard, Didier Drogba.
Ők azok akik távozhatnak, de konkrétan nem merült fel egyik neve sem a Barcával kapcsolatban, csak megemlítik, hogy a Barca is figyelni fogja az eseményeket a Chelsea körül. Egyébként Cech szívesen jönne, csak eszméletlen drága lenne. Abramovics 48 millió €-ban állapította meg az árát.
Valamint Oleguer fejezi még ki, hogy ő szívesen maradna a Barcában, Keita és Piqué leigazolásához pedig már csak formaságok kellenek. Úgy néz ki ők lesznek az első igazolások. Piqué egyébként ma utazik Barcelonába.
Hát...ismét kaptunk egy kis csemegét, a SPORT listáját remélem még kiegészítik egy Rafael van der Vaart vagy Lucho González vagy Joao Moutinho nevével.
SPORT.es
A katalán lap információi szerint a klub eldöntötte, hogy kik a legfőbb kiszemeltek az átigazolási piacon . 10 nevet említettek, amiből legalább 7-et szeretnének is végrehajtani:
Daniel Alvés, Piqué, Coloccini, Keita, Hleb, David Silva, Malouda, Adebayor, Berbatov, Benzema.
Ebből a listából nekem igazából egy vérbeli irányító hiányzik, ha már Deco elmegy, akkor kivel pótoljuk???

Továbbá megemlítik, hogy a klub 85 millió €-t remél az eladásokból. Ebből természetesen Eto'o vinné a legnagyobb százalékot.
El MundoDeportivo
Valamint Oleguer fejezi még ki, hogy ő szívesen maradna a Barcában, Keita és Piqué leigazolásához pedig már csak formaságok kellenek. Úgy néz ki ők lesznek az első igazolások. Piqué egyébként ma utazik Barcelonába.
Hát...ismét kaptunk egy kis csemegét, a SPORT listáját remélem még kiegészítik egy Rafael van der Vaart vagy Lucho González vagy Joao Moutinho nevével.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.05.23. 09:35:01-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Barça B
Szánalmas amit a Barca művel mostanság, hagyják kicsúszni a kezükből a tehetséges játékosokat, Garay és most pedig Coloccini is Madrid felé kacsingat, ezek a játékosok alig várják hogy megkeresse őket egy nagy klubb és máris kezes bárányokká vállnak....
Ha a Barca nem kezdi el a fontos igazolásokat a jövőhéten akkor könnyen hoppon maradhat.
Sztem az EB-ig meg kellene szereznünk, Alvest, Keitat, Silvat, és Villát, na meg persze Lucho-t
Tudom hogy erre kevés az esély, de az Eb után Silva és Villa ára akár megduplázódhat, mivel a Spanyoloknak igen nagy sanszuk van az EB győzelemre.
A padra lehetne az Eb-n felcsillanó tehetségeket igazolni, gondolok itt pl. Román, vagy orosz játékosra, akinek megtisztelő lenne a padozás, és csereként 200%-on égne
Távozók: Edmilson, Marquez, Zambrotta, Henry, Deco, Gudjohnsen, Dinho- Kölcsön Dos Santos
Érkezők: Alves, Keita, Silva, Lucho, Villa, Coloccini, Piqué,
Kezdő:
Etoo-t rotációba játszatná Villával, mindketten tudnak a szélen is játszani, akár a bal akár a jobb szélen is...
Ha Etoo mégis elmenne, amit naon nem szeretnék, akkor Villa mellé szívesen látnám Palacio-t
Ha a Barca nem kezdi el a fontos igazolásokat a jövőhéten akkor könnyen hoppon maradhat.
Sztem az EB-ig meg kellene szereznünk, Alvest, Keitat, Silvat, és Villát, na meg persze Lucho-t
Tudom hogy erre kevés az esély, de az Eb után Silva és Villa ára akár megduplázódhat, mivel a Spanyoloknak igen nagy sanszuk van az EB győzelemre.
A padra lehetne az Eb-n felcsillanó tehetségeket igazolni, gondolok itt pl. Román, vagy orosz játékosra, akinek megtisztelő lenne a padozás, és csereként 200%-on égne

Távozók: Edmilson, Marquez, Zambrotta, Henry, Deco, Gudjohnsen, Dinho- Kölcsön Dos Santos
Érkezők: Alves, Keita, Silva, Lucho, Villa, Coloccini, Piqué,
Kezdő:
- xbalix
- Jugador d'estrella
Faxom kivan! Mért nem tudtunk időben lépni a Garay ügyben?
10 milláért írt alá, mi 15öt adtunk volna érte... De mikor? Remélem Piqué télleg beválik, mert Coloccini hát nem tudom h kéne-e ide...
viszont valami védő kell még középre, ha csak kölcsönbe is, amígy Milito felépül.