Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
salvatore
Barça B

2008.05.23. 12:19:59

hat en Villat csak akkor vennem meg,ha nemadnanak annyira dragan,mert ha dragan adjak,akkor erdemesebb lenne inkabb Benzema. No de ha Eto´o marad akkor nemkene senki :)
barcalonapeti
Barça C

2008.05.23. 12:13:00

csak akkor lenne szükségünk villara ha a kameruni fene gyereket eládják ezek a majmok it gondoltam pl laportára szarházi real margit éljen a barca na peace
salvatore
Barça B

2008.05.23. 12:11:20

Nagyon kár,h régen meg még most sincs olyan törvény,h nemlehetne fiatal játékosokat atigazolni más klubbokba,mert ha ugy veszuk,mostanra már Pique meg Fabregas is alapemberek lennének és erősebb lenne a csapat ilyen fiatal sztárokkal
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.23. 12:02:01

visca el barca írta:
Csak a Barca! írta:Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
persze, persze kivétel mindig is volt, van és lesz is. de erre nem lehet építeni hogy van 4 db 20 éves szupertehetségünk, aztán ők 10 évig fogják ontani a gólokat barca mezme (pedig szép lenne:D)

én többnyire a realitás talaján maradok, s így mondom azt, hogy akármennyire fáj, messi és bojan sem valószínű, hogy a barcából fognak visszavonulni...
Igazad van, persze erre nem lehet alapozni nyilván, de meg kell próbálni, hátha... Ha meg valaki menni akar, akkor meg kell kérni az árát és mást hozni a helyére. Ha mondjuk Benzemát, Nasrit hozzuk ide, akiknek a tojáshéj rajta van még a fenekükön, akkor azok max 4-5 év és lépnek jó eséllyel, de kivételek mindig van, ahogy te is mondtad.

Pedig én azt szeretném, hogy innen vonuljon vissza mind Bojan, mind Messi. Az ő esetükben amúgy én látok rá jó esélyt, hogy így lesz. Ahogy te is írtad, a saját nevelések lojálisabbak az anyaklubbal és mondjuk Messi azért elég sokat köszönhet a klubnak és szerintem ezt ő is jól tudja.
salvatore
Barça B

2008.05.23. 12:01:49

barcalonapeti írta:benzemát a barcába és alvest keitát meg villát mielöt nem késö mert elhálászák ellölünk barcás vagyok és nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek
Jól beszélsz,.....en is utálom a Reált de Villa-ra nem gondolom hogy szükség lenne
barcalonapeti
Barça C

2008.05.23. 11:57:31

benzemát a barcába és alvest keitát meg villát mielöt nem késö mert elhálászák ellölünk barcás vagyok és nem szégyen utálni fogom a reált amig csak élek
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.23. 11:50:36

musti írta:en a szanalmast arra ertettem h az aki ezt leirta meg komolyan is gondolta... En ien hueseget sose alitanek! (tudom en is canna potlasara wettek!)
Már megint okos emberek a fórumon. Nem baj vitassuk meg, h ki a szánalmas, mert szerintem- és erről szól a hsz-a Barca tökölése miatt nem tud versenyre kelni, a Reaál-Inter-Cselszkíj stb.-vel

Drenthét tavaly itt a forumozók többsége már Barca mezben látta, aztán jött Margit és elvitte. Sokat nem játszott, de biztos kellett nektek.

Saviolát mindenképp meg kellett vennetek, hisz ő is alapemberré vált, fontos igazolás volt, sokat játszott, sok gólt vágott. :D

Ha az ilyen jellegű igazolások nem taktikai okból(is) mennek végbe, akkor miért? Jó érzés töcskölni a pénzt? A Barca meg skótoskodik, az a másik véglet.

Mondjuk a tavalyi igazolásaink mind alapemberek lettek, nemtom érzed e a különbséget?

Jah, és ha ilyen ilyen okos kis buksid(tok) van, akkor használjátok is, és esetleg érdemben is szóljatok hozzá a hsz-em azon vetületéhez, mely-és tudom ez fájdalmas-, de a Barcelonával foglalkozik, ugyanis ez itt egy szurkolói oldal igazolási topikja.

Ja, és nemtom már megint mi ez a stílus...azért van egy olyan érzésem, h szemtől szembe nem lenne ilyen nagy az arcocska.

Na ki a szánalmas?
8)

U.i.: Még nem késő, h megtanuljatok írni. Én nagyon drukkolok! :lol:

Tisztelet!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.23. 11:41:12

Csak a Barca! írta:Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
persze, persze kivétel mindig is volt, van és lesz is. de erre nem lehet építeni hogy van 4 db 20 éves szupertehetségünk, aztán ők 10 évig fogják ontani a gólokat barca mezme (pedig szép lenne:D)

én többnyire a realitás talaján maradok, s így mondom azt, hogy akármennyire fáj, messi és bojan sem valószínű, hogy a barcából fognak visszavonulni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
salvatore
Barça B

2008.05.23. 11:36:20

Én szerintem ez lenne a legjobb felallas:
kapus: Valdez / Neuer (Schalke)
Hátvédek: Alves,Puyol,Chivu,Abidal
Középpalyasok: Xavi,Toure,Iniesta
Csatárok: Messi,Benzema,Henry

Cserék: Pinto,Pique,Coloccini,Gudjohnsen,Giovani,Eto´o,Bojan
fly20

2008.05.23. 11:31:52

Akkor bocs!!
Vedd úgy, hogy nem neked írtam. :P
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.05.23. 11:28:55

en a szanalmast arra ertettem h az aki ezt leirta meg komolyan is gondolta... En ien hueseget sose alitanek! (tudom en is canna potlasara wettek!)
fly20

2008.05.23. 11:24:09

A Real csak erre gyur... csak oan jatekosokat wesz akik nekik nem is kellene csak azert weszik meg h megwegyek a barca elol.. =)) szanalmas!
Mondj egy olyan játékost, akit azért vettünk meg, hogy ne a barcába játszon!!!
Ha Garay-ról ezt gondolod, akkor nem igazán vagy otthon a témában(és lehet, hogy te vagy szánalmas).
Cannavaro jövőre távozik Madridból egyértelmű, hogy a helyére érkezik Garay és teljesen logikus az 1éves kölcsönadás is. :wink:
musti
Barça C
Kapcsolat:

2008.05.23. 11:14:15

Real meg azt a taktikát alkalmazza, h direkt megveszi a Barca elől a számára nem annyira, de a Barci számára perspektívikus játékosokat.
A Real csak erre gyur... csak oan jatekosokat wesz akik nekik nem is kellene csak azert weszik meg h megwegyek a barca elol.. =)) szanalmas!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.23. 11:01:48

Olah Senores!

Csak halkan csatlakoznék azon véleményekhez, mely szerint rossz úton haladnak az idei igazolásaink.

Miért van az,h a Madrid meg tudja venni, azt aki szimpi, a Barca meg emellett nagyon impi?

Miért nem lépnek a felelős személyek, gyorsabban?

Miért nem lehet "titkosabban" kezelni az igazolási ügyeinket?

Szerintem Txiki néha nagyon letyma. Megy a tökölés meg a szájalás ezerrel, csak épp érdemi dolgok nincsenek.

A kérdésekekkel kapcsolatban, melyeket feltettem:

Az általános kép a következő: A Barci kinéz magának egy játékost. A játékos mondjuk x euró, de a Laportáék inkább elkezdenek licitálni(ez még nem baj). A baj az, h addi-addig licitálgatnak, míg jön a Real-Inter-Czelszkíj, és megveszi x-ért, vagy X-pár euróért.

És ez nem pénz kérdése szerintem.

Konkrét igazolásokról: Alves-még eltökölhetik
Collocini-ezt is
Keita-ő érte is bejelentkezetek már mások is asszem.
Piqué-ok ő megvan
Garay-ezt tudjuk, tavaly ezt játszottuk Drenthével, Chivuval(oszt egyik sem alapember).
Ez nagyon gyenge egyenleg!
A gennyes Real meg azt a taktikát alkalmazza, h direkt megveszi a Barca elől a számára nem annyira, de a Barci számára perspektívikus játékosokat. Remélem azért 1-2 héten belül már vissza vonhatom a tökölés-es gondolatmenetet, de sajnos ez szerintem nagyon jellmző a Barcára.

Materazzi? ccööö! Ez már megin valmi elmerozzant dolog.
Eto'o-t eladni? szintén. Inkább meg kellene tartani, és venni plusz egy fiatalabb tehetséget. Bafetimbi Gomis még nem lehet túl drága, 2 év múlva már nem tudja a Barca megfizetni. Teljesen jó fizkuma van a srácnak és 16-osról elvállalja. Nem rotyizik be. Nekem ő, vagy valaki hasonló koncepció mentén leigazolható tag lenne a jelöltem.

Irányító?: Nem hiszem, h ide Lucho elég lenne, bár én szeretem az argentín vonalat, de erre a posztra válogatott szint kell, ő most az argentínok irányítója? Ezzel összefüggésben elő kívánom még adni, azon agymenésemet, mely szerint Fabregas-Kaká szintű irányító nélkül nem leszünk meg sokáig, Nasrit meg Wenger elvitte, szóval...

Na, mindegy, bocsi, de kitört belőlem. :oops:
bogen
Jugador del Barça

2008.05.23. 10:25:59

Titinho írta:Na akkor nézzük a legfrissebb híreket, pletykákat:

El MundoDeportivo

A másik spanyol lap szerint a Chelsea-től nyáron sorra távozhatnak a sztárjátékosok. Közöttük van: Petr Cech, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Frank Lampard, Didier Drogba.
Ők azok akik távozhatnak, de konkrétan nem merült fel egyik neve sem a Barcával kapcsolatban, csak megemlítik, hogy a Barca is figyelni fogja az eseményeket a Chelsea körül. Egyébként Cech szívesen jönne, csak eszméletlen drága lenne. Abramovics 48 millió €-ban állapította meg az árát.
Jajjdeszívesen látnám Cech-t a Barca kapujában. nopersze nem 50 miskáért 8)
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.23. 10:23:23

visca el barca írta:
LG írta:Nem akartam Etoo topicját tovább offolni...
te is tudod, jól, hogy ha megveszünk egy 20 éves szupertehetséget, azt 30 éves koráig lehetetlen itt tartatni. A saját nevelést talán (Puyol, VV, Xavi, Iniesta), de a többit sztem lehetetlen..
Nem olyan biztos az. A legjobb ellenpélda talán Del Pierro és a Juve "házassága". Pedig ő se házi nevelés.
bogen
Jugador del Barça

2008.05.23. 10:23:02

Rio Buscape írta:Szánalmas amit a Barca művel mostanság...
szerintem meg az, hogy Nálad Touré és Eto'o padozik
Rio Buscape írta: Kezdő:

Kapus: Valdes
Védők: Alves, Puyol, Milito, Abidal
Középpálya: Keita, Iniesta, Lucho
Csatárok: Messi, Villa, Silva

Etoo-t rotációba játszatná Villával, mindketten tudnak a szélen is játszani, akár a bal akár a jobb szélen is...
CSerék: Jorquera, Piqué, Coloccini, Xavi, Touré, Sylvinho, Etoo, Bojan,

Ha Etoo mégis elmenne, amit naon nem szeretnék, akkor Villa mellé szívesen látnám Palacio-t
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.23. 10:09:27

Jaaaj! Mikor felejtik már el Maloudát?????!!!!!!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.23. 10:09:07

LG írta:Nem akartam Etoo topicját tovább offolni...
te is tudod, jól, hogy ha megveszünk egy 20 éves szupertehetséget, azt 30 éves koráig lehetetlen itt tartatni. A saját nevelést talán (Puyol, VV, Xavi, Iniesta), de a többit sztem lehetetlen..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.05.23. 10:13:12-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2008.05.23. 09:54:35

Azért a rancia bajnokság naon gólszegény, szóal egyáltalán nem gyenge az a tizenakárhány gól!
a lista ne rossz, de sztem ki lesz az még egészítve egy Moutinhoval meg Huntelaarral. :wink:
A Fifa egy szégyen
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.23. 09:38:56

Benzema nem hinném h jönne, túl drága. Amúgy meg egy bajnokcsapatban többet is róghatott vna főleg a francia bajnokságban... Az Adebayor- Berbatov kettősből meg sztem csak 1 fog jönni de csak akkor ha Eto'o elmegy.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.23. 09:34:32

Márquez nem hiszem h el fog menni. Colocciniről peg még nem csúsztunk le.
Titinho
Director del Fútbol

2008.05.23. 09:33:29

Na akkor nézzük a legfrissebb híreket, pletykákat:

SPORT.es

A katalán lap információi szerint a klub eldöntötte, hogy kik a legfőbb kiszemeltek az átigazolási piacon . 10 nevet említettek, amiből legalább 7-et szeretnének is végrehajtani:
Daniel Alvés, Piqué, Coloccini, Keita, Hleb, David Silva, Malouda, Adebayor, Berbatov, Benzema.
Ebből a listából nekem igazából egy vérbeli irányító hiányzik, ha már Deco elmegy, akkor kivel pótoljuk??? :?

Továbbá megemlítik, hogy a klub 85 millió €-t remél az eladásokból. Ebből természetesen Eto'o vinné a legnagyobb százalékot.

El MundoDeportivo

A másik spanyol lap szerint a Chelsea-től nyáron sorra távozhatnak a sztárjátékosok. Közöttük van: Petr Cech, Ricardo Carvalho, Michael Essien, Frank Lampard, Didier Drogba.
Ők azok akik távozhatnak, de konkrétan nem merült fel egyik neve sem a Barcával kapcsolatban, csak megemlítik, hogy a Barca is figyelni fogja az eseményeket a Chelsea körül. Egyébként Cech szívesen jönne, csak eszméletlen drága lenne. Abramovics 48 millió €-ban állapította meg az árát.

Valamint Oleguer fejezi még ki, hogy ő szívesen maradna a Barcában, Keita és Piqué leigazolásához pedig már csak formaságok kellenek. Úgy néz ki ők lesznek az első igazolások. Piqué egyébként ma utazik Barcelonába.

Hát...ismét kaptunk egy kis csemegét, a SPORT listáját remélem még kiegészítik egy Rafael van der Vaart vagy Lucho González vagy Joao Moutinho nevével. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.05.23. 09:35:01-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Rio Buscape
Barça B

2008.05.23. 09:30:32

Szánalmas amit a Barca művel mostanság, hagyják kicsúszni a kezükből a tehetséges játékosokat, Garay és most pedig Coloccini is Madrid felé kacsingat, ezek a játékosok alig várják hogy megkeresse őket egy nagy klubb és máris kezes bárányokká vállnak....

Ha a Barca nem kezdi el a fontos igazolásokat a jövőhéten akkor könnyen hoppon maradhat.
Sztem az EB-ig meg kellene szereznünk, Alvest, Keitat, Silvat, és Villát, na meg persze Lucho-t
Tudom hogy erre kevés az esély, de az Eb után Silva és Villa ára akár megduplázódhat, mivel a Spanyoloknak igen nagy sanszuk van az EB győzelemre.
A padra lehetne az Eb-n felcsillanó tehetségeket igazolni, gondolok itt pl. Román, vagy orosz játékosra, akinek megtisztelő lenne a padozás, és csereként 200%-on égne :D
Távozók: Edmilson, Marquez, Zambrotta, Henry, Deco, Gudjohnsen, Dinho- Kölcsön Dos Santos
Érkezők: Alves, Keita, Silva, Lucho, Villa, Coloccini, Piqué,

Kezdő:

Kapus: Valdes
Védők: Alves, Puyol, Milito, Abidal
Középpálya: Keita, Iniesta, Lucho
Csatárok: Messi, Villa, Silva

Etoo-t rotációba játszatná Villával, mindketten tudnak a szélen is játszani, akár a bal akár a jobb szélen is...
CSerék: Jorquera, Piqué, Coloccini, Xavi, Touré, Sylvinho, Etoo, Bojan,

Ha Etoo mégis elmenne, amit naon nem szeretnék, akkor Villa mellé szívesen látnám Palacio-t
xbalix
Jugador d'estrella

2008.05.23. 09:28:02

Faxom kivan! Mért nem tudtunk időben lépni a Garay ügyben? :? 10 milláért írt alá, mi 15öt adtunk volna érte... De mikor? Remélem Piqué télleg beválik, mert Coloccini hát nem tudom h kéne-e ide... :roll: viszont valami védő kell még középre, ha csak kölcsönbe is, amígy Milito felépül.
Lezárt