2008.05.23. 12:37:12
Visszaolvastam egy picit, hogy mi történt tegnap este óta. Néhány visszacsatolás:
1.Ez a Huntelaar-os sztori nyilvánvaló kacsa, a forrást meglátva nem is csodálom, de hangsúlyozom, hogy nekem nem lenne bajom, ha Eto'o maradna és egy Huntelaar érkezne a támadósorba, akkor azt hiszem rendben lennénk. Akkor kell nagyot dörrenteni, ha Eto'o távozik, így elég egy ballábas játékos R10 helyére és még egy támadó, aki bárhol, bármiko bevethető és képes padozni. Olyan fogás kell, mint Larsson volt és az ellenkezője annak, ami Gudjohnsen.
2. David Silva továbbra is azt gondolom, hogy érdemes az üzletre. Fiatal, jól cselez, gyors és egyértelműen benne van abban a pár játékosban, aki szóba jöhet, a legjobb ballábasok egyike, szerintem. Ismeri a spanyol bajnokságot, technikás és beleillene a csapatunkba.
3. A Madridnak szerintem meglesz Ronaldo. Ezt a BL döntő után láttam, a srác már tényleg megnyert mindent a ManUtd-vel, lesz egy aranylabdája és ha menni akar, akkor nem fognak 70-80 millát visszautasítani. Calderon állítólag a napokban készül egy pokoli nagy ajánlattal és Schuster azt mondta, hogy Ronaldo lesz Madrid-játékos. Miért fontos ez nekünk? Egy ekkora összeg leperkálása után legalább egy ellenfelet elveszítünk az átigazolási piacon, azért az ő pénztárcájuk sem feneketlen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!