Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De mert Ledesma ott jáccik ahol Albertini és ha eladjuk akkor kell heléyre egy játékos! Egyébként Gallast nem szabadna kiengedni a kezünkből, mert jövőre, ő és Puyol, ott középen nem enged át senkitCooltiszo írta:Az biztos hogy nem hosszabbítunk vele, de a 2 ügynek semmi köze egymáshoz sztem.
A második eset nem fog megtörténni, ebben biztos lehetsz!!Sacchi írta:Olvasgattam a híreket és egy-két dolgot kiegészítenék:
Robinho Europába akar jönni, az elnök akarja hogy maradjon a Vb-ig. 2.: Szerintem az Adrianos hírnek semmi alapja sincsen => meg van oldva az 5 Eu-n kívüli játékos gondja.
Jah és mielőtt elküldtök a fenébecsak mondom, hogy szerintem ha bajnok lesz a Barca akkor megérdemli! Ha nem akkor pedig...
Hala Madrid!
Boixos írta:az abramovics egyébként egy éve a bobo vieriért is oda akarta tenni a kilót, amikor tizenvalamennyiért nem akartak vele szóbaállni. de végülis elálltak a bolttól.
Szerintem én is!Charlie írta:Chelsea100.000.000eurós ajánlat Adrianoért.
Simán eladnám ennyiért.
C.
Így van!Akkor jöjjön hozzánk, jobb helye lenne nálunk mint madridban.Boixos írta:nem mintha az inter különösebb érzelmeket váltana ki belőlem, de nagyon rosszul esne, ha az adrianót elvinnék a gyökerekhez. az igaz, h egy inter-féle örökvesztes csapatban sem lehet leányálom bugizni, de akkor minek jönne spanyolországba, egy másik lúzer brigádhoz?
Robinho nem megy oda mer a Vb-ig mindenképp maradni szeretne(remélem télleg marad)!balboa7 írta:Most olvastam a Hírstarton, hogy a reklámnál már kész tényként közlik Adriano és Robinho érkezését! AS írta úgyhogy valoszínű még csak pletyka. De kérdem hogy hogyan játszhat 5 EU-n kívüli egy csapatba(carlos, dagi, sámuel,robinho,adriano), mert sztem sehogy!
szerintem az Arsenal már Riquelmért és egy kis pénzért odaadná!én személy szerint örülnék neki nagyon csak hát kizárt!LG írta:Es akkor mi cseréltuk volna Vieráért! Huhhh!...micsoda kozéppályánk lett volna...áttorhetetlenMihu írta:Davids is inkább maradt volna nálunk.![]()
Es akkor mi cseréltuk volna Vieráért! Huhhh!...micsoda kozéppályánk lett volna...áttorhetetlenMihu írta:Davids is inkább maradt volna nálunk.
NSO írta:Bejelentkezett Vieiráért az Inter
NSO, 2005-03-28 16:48
Az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Internazionale a hírek szerint tárgyalásokat kezdeményezett az angol Arsenallal Patrick Vieira (képünkön) megszerzéséről.
A francia középpályás idén ugyan nem nyújt annyira kiemelkedőt, mint a korábbi években, ez azonban inkább csak növeli iránta a keresletet. Az érdeklődés már tavaly sem volt kicsi: akkor az Ágyúsok alig bírták elhessegetni a Real Madridot Vieira környékéről.
Az Arsenal most a hírek szerint az érdeklődés hatására 23 millió eurós árat szabott meg a 29 éves játékosért, ez azonban nem látszik eltántorítani az Intert. Mivel azonban a londoniaktól idény végén szinte biztosan távozik a brazil Edu, és ezzel mindenképp gyengül a középpálya, nem valószínű, hogy a piros-fehérek még csapatkapitányukat is elengednék.
Vieria egyébiránt már szerepelt Olaszországban, azonban nem sok sikerrel: az 1995/96-os szezonban mindössze két meccs jutott neki az AC Milanban, ezután vette meg az Arsenal.