2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem bőven elég lenne.Főleg ha megtartanánk Marquezt.D. Alves, Piqué nem elég.
A vezetőség is így gondolja, Caceres és Coloccini a legfőbb kiszemeltek.CFirpo3 írta:Ha már a védőknél tartunk...
Igazolni kéne még egy klasszis védőt 23-28 év között, olyan Kolo Touré, Vidics tipusút Puyol mellé, mert a szezon végén mindenki írta, hogy a védelmet nagyon meg kell erősíteni és D. Alves, Piqué nem elég.
Plusz egy megbízható, nem sérülékeny jobbhátvédcserét olcsón, mert, ha Alves lesérül akkor gondban leszünk.(tudom, hogy Puyol tud ott játszani, de mégsem az az igazi posztja)
Elnézésedet kérem, ha megbántottam érzéseidet, nem szándékosan tettem. Remélem nincs harag. Amúgy egyet értek veled, a belső védőink igencsak alacsonyak és nem lenne baj olyat venni, aki kicsit magasabb. Mondjuk Coloccini 183, Chivu 183, Caceres 178, Juan 182 (ezek a védőjelöltek, akikről olvasni lehet mostanában) sem túl magasak...barcatom írta:Hát remélem mert rettentö gyengék voltunk ebbe,, amugy meg nem kell ilyen cinikusnak lenni(majd ö kifejeli a labdát neked) azt irok ide be amit akarok , és ha nem tetszik ne szólj hozzá, ha pedig hozzá szólsz akkor valahogy máskép tedd. de különben én szivesen megbeszélem a barca nézeteimet!
Piqué jó és fiatal és elhozzuk/hoztuk és ő kifejeli neked a labdát 193 centi.barcatom írta:Én értelek és ebbe neked is igazad van, csak az a problémám hogy egész évbe nem tudtak kifejelni egy labdát, és egy ilyenre lenne esély, mert akik még igazán jók és fiatalok azok most szinte elhozhatatlanok
Hát ez a Kamikaze ember nem kell ide 2x annyi 11-est fújnának be ellenünk meg 1 jópárszor kiállítanák...Kowa írta:hááát azért padra jóó lenne Materazzi ...........Elég kemény csűávó bár futása már nem az igazi.........
Materazzi akit a csapatodba írtál mennyivel van beljebb mint Puyol?barcatom írta:Ja csak csak kéne valami jó védő mert az nemsok van nálunk Puyolon kivül, aki sajnos kifelé van bármennyire is szeretem!! Mondjak Vidic-t aki lehetetlen??
barcatom írta:Ja csak csak kéne valami jó védő mert az nemsok van nálunk Puyolon kivül, aki sajnos kifelé van bármennyire is szeretem!! Mondjak Vidic-t aki lehetetlen??
Én nem tudom miért nem lehet ezt a Mátrix dolgot elfelejteni már. Ez egy akkora kamu. Már tavaly is pletykáltak/írtak erről az okos unatkozó újságírók. Jó hogy nem mindjárt Maldinit akarjuk leigazolni, vagy Costacurtat visszahívni, esetleg a kapuba leigazolhatnánk Ballottát.Atesz írta:Be is B-Aszna, ha tényleg idejönne Materazzi. Nem kellenek papikák.
Kowa írta:hááát azért padra jóó lenne Materazzi ...........Elég kemény csűávó bár futása már nem az igazi.........
Ja csak az angol bajnokság kicsit erősebb, mint a spanyol. Ők itt azzal a kerettel bajnokok lettek volna.CFirpo3 írta:Azért a liverpoolnak lehet, hogy jó a kispadja, de mégis 4.ek lettek és addig jutottak el a bl-ben ameddig mi.Csak a Barca! írta: Nézzétek csak meg a Mu, a Chelsky, a Pool, vagy az Inter cserepadját, ott is minőségi játékosok vannak és azért elég sokáig jutottak ebben a szezonban és ez ennek az oka is.
Azért a liverpoolnak lehet, hogy jó a kispadja, de mégis 4.ek lettek és addig jutottak el a bl-ben ameddig mi.Csak a Barca! írta: Nézzétek csak meg a Mu, a Chelsky, a Pool, vagy az Inter cserepadját, ott is minőségi játékosok vannak és azért elég sokáig jutottak ebben a szezonban és ez ennek az oka is.
csabimo írta:Szerintem félreértettél, thiago és assulin feljövetelét még én sem szorgalamaznám! csak jo páran már irják öket a cserepadra...ök lesznek majd pár éven belül a jövö Barcája reméljükde a minöségi játékosokat a cserepadra idén még venni kell PL: keita piké stb...
Szerintem félreértettél, thiago és assulin feljövetelét még én sem szorgalamaznám! csak jo páran már irják öket a cserepadra...ök lesznek majd pár éven belül a jövö Barcája reméljükCsak a Barca! írta:Hát a Bből feljövő srácokat nehéz lenne minőségi cserének hívni. Ezt nem sértésnek szánom, de még éretlenek. Fölösleges felhozni Thiagot, meg Assulint. Inkább játszanak még ott egy évet, vagy adjuk kölcsön őket, hogy szerezzenek egy kis tapasztalatot, mert Giovanival is az volt a baj, hogy egyből be lett dobva a mély vízbe és nem tutta felvenni a ritmust, holott egy nagyon nagy playa lesz belőle, csak szoknia kell még.csabimo írta:Persze hogy rövid volt a padunk mert az ilyen szájhös edmilsonok méga cserepadon is képesek voltak megsérülni...Amugy egyetértek veletek kellenek minöségi cserék, és nem csak a b csapatbol állo fiatalok feljövetelére gondolunk szerintem.
Hát a Bből feljövő srácokat nehéz lenne minőségi cserének hívni. Ezt nem sértésnek szánom, de még éretlenek. Fölösleges felhozni Thiagot, meg Assulint. Inkább játszanak még ott egy évet, vagy adjuk kölcsön őket, hogy szerezzenek egy kis tapasztalatot, mert Giovanival is az volt a baj, hogy egyből be lett dobva a mély vízbe és nem tutta felvenni a ritmust, holott egy nagyon nagy playa lesz belőle, csak szoknia kell még.csabimo írta:Persze hogy rövid volt a padunk mert az ilyen szájhös edmilsonok méga cserepadon is képesek voltak megsérülni...Amugy egyetértek veletek kellenek minöségi cserék, és nem csak a b csapatbol állo fiatalok feljövetelére gondolunk szerintem.
Xavi 9-szer "alkalmatlankodott" úgy, hogy gól lett belőle, Iniesta pedig 4-szer, ami egy középpályástól(főleg a 9) nem rossz.André T. írta:Gólerőssek????viccelsz úgye? tényleg nem akarok kötekedeni de még a
szezonbansem nagyon tudták 20-ról eltalálni a kaputt illtv. elválalni úgy
egylövést ami kaputt találtt volna.Úgy tesszel mintha nem követted volna
az esményekett az egész szezon alatt.Mindenki tudja hogy változtatni kell
de úgyan akkor azt is tudjuk hogy egyszezon alatt labdadédelgetéssel még
nem jutunk közelebb a kapuhoz azt valakinek eliskénnelőni és sajnos ezek
az emberek alkalmatlanok kapulövésre.( KIKELETT HOGY MONDJAM!!!!)
És hogy a kérdésre válaszoljak hogy mondjak 10 olyan embert aki jobb
mint Xavi és Iniesta hát akkor ezt megteszem:C.Ronaldó,Diégó,Riqúelme
Quaresma,F.Ribéry,Sweinsteiger stb....
Persze hogy rövid volt a padunk mert az ilyen szájhös edmilsonok méga cserepadon is képesek voltak megsérülni...Amugy egyetértek veletek kellenek minöségi cserék, és nem csak a b csapatbol állo fiatalok feljövetelére gondolunk szerintem.Csak a Barca! írta:Én is erre próbáltam rávilágítani tegnap, hogy ezért jó, hogy megvesszük/vettük Keitát, mert így legalább egy újabb jó játékossal nő a kispad, ami mellesleg igencsak fontos, már mint a pad hossza.gekkodan írta:Igazad van. Mióta ezt írogatom ide: a ManU sem nyert volna BL-t, ha nem ilyen hosszú a padja. A siker kulcsa a hosszú pad. Nem mellesleg 6-8 ember távozik, úgyhogy még az is kérdéses hogy hosszú lesz-e![]()
Idén is az volt az egyik baj, hogy sok volt a sérülés és a pad is rövid volt ráadásul...