Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
üdv a fórumon!eM82 írta:Üdv mindenkinek !Kis átigazolási feltételezés:
A Roma védőjét Juan-t szeretné leigazolni a Barça... A védő szerződésének záradékában 10 millió Euro-t írnak. Nem tudom milyen védő Juan, de 10 milla nem lenne sok érte.
Ugyancsak Roma, ugyancsak védő: Amantino Mancini. A "17-es cikkelyt" kihasználva szerződésében, külföldre igazolhatna... így két olasz kérője a milán és a juve hoppon maradhat és a Barca lehet a befutó.
üdv.:
eM
Igen ez nagyrészt edzői hiba, de közrejátszott a sérv is. Tudjuk, hogy begyógyszerezve játszott, ami kb arra volt elég, hogy rengeteget fusson és ütközzön, meg labdát szerezzen. Lövésnél az a baj, hogy pont a hát részen van a terhelés és szerintem ez iszonyatos fájdalmat okozhatott neki. Az más kérdés, hogy a bajnokság elején még nem volt meg a sérülésecsabimo írta:De errö beszélek...ha valaki valamit megtud csinálni, akkor én vagyok az edzö, és látom h nem csinálja, akkor kérem töle! h egy mecsen igenis löjön kapura, mert olyan lövése van hogy ha eltalálja a kaput akkor az valoszinü hogy gol...ehelyett meg nézed deconak a keserves probálkozásaitalbicelesteX írta:Igen emlékszek én is mikor tavaly leigazoltuk egy csómó jutúbos videó lett róla felpakolva hogy milyen gólokat ló amellett hogy labdákat szerez!Igen ám csak ezt itt nem láttuk tőle!Pedig szívesen nézegettem volna!Ennek ellenére azt mondam talán a legjobb igazolás volt!Amiért vettük az tökéletes hogy vkp, labdákat szerez, meg ilyesmi, abban tényleg profi, de én is láttam a videokat és megörültem neki hogy emelett vannak TÁMADO ERÉNYEI is...amit a bajnokság elején bizonyitott a goljával...De utánna tudjuk h mi következett és ez szerintem EDZÖi hiba!!!
Na erről akartam vakerálni!!!gekkodan írta:Elég egyszerű a séma: ha Eto'o marad, akkor egy támadó kell, ez lehet egy olcsóbb, de hasznos csere, mint Güiza.
Ha Eto'o megy, akkor egyértelműen vele egy súlycsoportú csatár kell: Benzema, Adebayor, Drogba, Ibrahimovics, stb. Igazából ebből a 4-ből mindegy melyik, de "nagy kaliber" kell.
Persze ha Eto'o megy, akkor is lehet két "olcsóbb" igazolás: Güiza és Huntelaar. De nem hiszem, hogy Huntelaar olcsóbb lesz, főleg az EB után elég valószínű, hogy felmegy az ára. Ehhez nem kell mást tennie mint lőni mondjuk 1-1 gólt az olaszoknak és a franciáknak, főleg ha pontot/pontokat hoz a csapatának.
Szóval ennyi a dolog.
Tegnap már beirtam én is huntelaart hogy miért tartom esélyesnek: viszonylag olcson el lehet hozni, mert az ajax megint nem bl-ezik, fiatal,golerös, és a hollandoknak fekszik a spanyol foci, ezért vettük vesszük öket elöszeretettel...20-25millio ami mindjárt fele benzemának, és lehetne adni érte talán gudyt vagy decot vagy ilyesmi...Koeman írta:Keita tökéletes igazolás volt. Az árát pedig behozza majd, biztos vagyok benne.
Ha Eto'o-t valóban eladjuk, helyette nálam Klaas Jan Huntelaar a befutó. Hogy miért is?! 34 meccs 33 gól a holland bajnokságban! Sajnálhatja, hogy a holland Eredivisie-nek kisebb a szorzója, mint egy angol Premiership-nek... Jah, és még mindig csak 24 éves.
De errö beszélek...ha valaki valamit megtud csinálni, akkor én vagyok az edzö, és látom h nem csinálja, akkor kérem töle! h egy mecsen igenis löjön kapura, mert olyan lövése van hogy ha eltalálja a kaput akkor az valoszinü hogy gol...ehelyett meg nézed deconak a keserves probálkozásaitalbicelesteX írta:Igen emlékszek én is mikor tavaly leigazoltuk egy csómó jutúbos videó lett róla felpakolva hogy milyen gólokat ló amellett hogy labdákat szerez!Igen ám csak ezt itt nem láttuk tőle!Pedig szívesen nézegettem volna!Ennek ellenére azt mondam talán a legjobb igazolás volt!
Igen és ez szerinted kinek a hibája, hogy a bajnokság elején lö egy bombagolt!(oké nem volt gol de nem ez a lényeg!), a monacoban lötte a golokat! nálunk meg a golja után a következö 10 forduloban kapura sem lött!!! Hol van ilyenkor az edzö??? És ne gyertek nekem azzal h nem ez a feladata, meert ö vkp...azt maximálisan elláta idén azzal mindenki egyetért! De ha pluszban golok lennének a lábában akkor miért nem lö kapura???(azért mert a mi csodálatos edzönk nem kérte töle!!!)Bokke írta:Szia!
Keita szerintem nagyon jó igazolás, mert szinte minden spanyol bajnokit nézek és láttam egy pár Sevilla meccset is, így kiderült hogy kell nekünk!
Mondom ezt azért mert az egész szezon során kábé 1 gólt lőttünk 25 méterről azt is Toure szerezte és az se volt gól, még a szezon elejé
Emlékszem rá. A Bilbao ellen. Talán első 3-4 forduló valamelyikében volt. Énis hiényoltam a távoli lővéseket. Nah nem azokat amiket Deco eresztett el, mert 1 vagy 2 ment kapura az egész szezonba.Bokke írta:Szia!
Keita szerintem nagyon jó igazolás, mert szinte minden spanyol bajnokit nézek és láttam egy pár Sevilla meccset is, így kiderült hogy kell nekünk!
Mondom ezt azért mert az egész szezon során kábé 1 gólt lőttünk 25 méterről azt is Toure szerezte és az se volt gól, még a szezon elejé
Oké-oké! Szervusz. Jo fórumozást. Mit gondolsz Keitáról?Bokke írta:Sziasztok!
Én egy új tag vagyok. Régóta olvasgatom a hozzászólásokat, és mostantól próbálom megosztani veletek a gondolataimat.
Üdvözkök mindenkit!
egyáltalán nem lenne drága, Benzemáshoz képest legalábbis nem.Asys írta:Huntelaar nagyon drága lenne kb mint Benzema!
Én kedvelem a holland játékát de magát az embert nemegy felfuvalkodott hólyag, nincs meg benne az alázat ami ide ebbe az újjáalakuló Barcába kell!!!
Arra pedig mérget vehetünk, hogy itt igazolás mostmár nemnagyon lesz egy ideig!Nóbi írta:Úgy látszik beindul a szekér, ma Piqué is aláírhat a spanyol lapok szerint.
Más: remélem ez a bohóckodás a bizalmatlansági indítvánnyal remélem nem befolyásolja negatív irányban az igazolásainkat...
Üdv a fórumon! Reméljük értékes tagja leszel a közösségnek.Bokke írta:Sziasztok!
Én egy új tag vagyok. Régóta olvasgatom a hozzászólásokat, és mostantól próbálom megosztani veletek a gondolataimat.
Üdvözkök mindenkit!
Huntelaarnak 2010ben lejár a szerződése az Ajaxnál, uhogy már nem sok idejük van, hogyha még pénzt akarnak érte kapni. Egyébként Klass Jan is azt mondta, hogy szívesen tovább állna onnan. Nem is csoda, hisze nem egy életcél örökre az Ajaxban focizni. Az ára olyan 20-25 milla körül mozoghat kb, ez sokkal kevesebb mint Benzemaé.Asys írta:Huntelaar nagyon drága lenne kb mint Benzema!
Én kedvelem a holland játékát de magát az embert nemegy felfuvalkodott hólyag, nincs meg benne az alázat ami ide ebbe az újjáalakuló Barcába kell!!!