Nos, ez hogy ő nyilatkozta hogy szeretne Milanba menni, sajnos csak a milánói gárda említette eddig. Én Samut egy nagyon egyenes korrekt embernek ismertem meg, van ő olyan korrekt és szívből jövő hogy nem így hagy el minket, bár R10-nél is ezt gondoltam aztán lehet az lesz...
Ez a nyári hacuka nem hiszem hogy most arról kéne szóljon hogy az állandó bomba formában lévő csatárunkat eladjuk, persze megéri azt a 40 milkót, de pótolni nem lehet!!! Most egy két incidens miatt eladják a vezetők, akik amúgy se állnak a helyzet magaslatán mostanában meg főleg.
Én ismerem annyira Samu, hogy ő nem hagy el minket nagyon remélem, bár jegyzem meg ugyebár a kedves kis katalán drukkerek miatt van ez is akik utolsó hazai meccsén szépen kifütyülték azt az alap emberünket aki előtt inkább kalapot kéne emelni nagysága és akaratereje előtt nap mint nap. leírhatatlan az az akart és elszántság amivel ő megvan áldva, hol van még egy ilyen klasszis ember? E mellett rettentően korrekt pályán mindig oda teszi magát, ha bele is hal de végig ott van és hajt. Benne minden megvan, ami egy tökéletes futballistában megkel legyen.
Hatalmas hiba lenne őt eladni, valahogy itt kéne tartani, nagyon kedves ember ő számomra és a klub számára, rettentő nagy hiba lenne őt elengedni...

Sokszor elmondtam a véleményem róla, de ha ő elmegy én végleg összetörök, nem elég R10, bár ő már nem R10.. de Eto'o mindig Eto'o marad.
És ő nem az a játékos, akire ráadják mezt aztán játsszál, ő az aki felveszi a mezét és szívvel odateszi magát.