Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huntelaar... Minden nagy csapatnál főtéma, 2 éve. Idén biztos hogy elmegy az Ajaxból, de nem 15 millióért... Ára szerintem olyan 25-30 millió között lesz, főleg hogy csatár, és a csatárok nem egy olcsó szerzetek.Fernando írta:Klaas Jan Huntelaar
15 millió euró az ára.
Jó reggelt Nekedis!albicelesteX írta:Jó reggelt!Fernando!Nem lenne rossz bolt!!!
Nasrira pont jó a leírás.Sjanálom, h nem ő jön ide.CFirpo3 írta:Ronaldinho-t nem is lehet pótolni és nem is kell szerintem. Egy olyan játékos kell helyére, aki barca színvonalú és előtte áll a jövő. Silva pont jó lenne helyette még, ha nem is lesz olyan, mint R10 3 éve.bando8 írta:szerintem hleb jó játékos de ti nem érziket úgy h a középpályánkkal eddig sem votl probléma? és most igazoljuk keitát és hlebet... ronaldinhot sztem ők nem tudják pótolni. és úgy érzem inkább csatár és védő kéne... még kicsit elégedetlen vok az igazolásokkal, bár tudom nincs még vége. remélem igazolunk még értékes játékosokat.
transfermarket.de szerint 27,5 millió eurótarich írta: A real milyen jól járt Sergio Ramossal...anno ő mennyi volt?
A real milyen jól járt Sergio Ramossal...anno ő mennyi volt?Dave87 írta:Persze sztem sem ér 30 milliót, egy védőért ez sok pénz, főleg szélső védőért. Voltak már nála nagyobb játékosok is a védelem szélén, mégsem volt ennyire magas az áruk (Zambrotta is volt ennyire jó, mikor idehoztuk, mégsem volt ilyen drága, még ha akkor pácban is volt a Juve és viszonylag olcsóbban kaptuk meg). Ez az elnökük hüyesége.
Del Nido miatt mondom, mert az alatt nem engedi el ( legalábbis ezt állítja, eddig tartotta is magát ). Hosszú körök lesznek még itt, mire megegyezünk. Sok kombináció végig fog futni, míg augusztus lesz.
Mindegy, lényeg az, h Alvés tuti h nem lesz jövőre a Sevilla játékosa, erre most mernék tenni.
Jó lenne, jó lenne...igen. De ha nem sikerül, majd keresünk mást.
Amúgy nem sírnám el magam, ha nem ide szerződne ez a gyerek.
csak annyi hogy átrohantak rajta 10böl 8szor ebben az idényben.. viszont támadni jol tudnak...bando8 írta:szerintem hleb jó játékos de ti nem érziket úgy h a középpályánkkal eddig sem votl probléma? és most igazoljuk keitát és hlebet... ronaldinhot sztem ők nem tudják pótolni. és úgy érzem inkább csatár és védő kéne... még kicsit elégedetlen vok az igazolásokkal, bár tudom nincs még vége. remélem igazolunk még értékes játékosokat.
Ronaldinho-t nem is lehet pótolni és nem is kell szerintem. Egy olyan játékos kell helyére, aki barca színvonalú és előtte áll a jövő. Silva pont jó lenne helyette még, ha nem is lesz olyan, mint R10 3 éve.bando8 írta:szerintem hleb jó játékos de ti nem érziket úgy h a középpályánkkal eddig sem votl probléma? és most igazoljuk keitát és hlebet... ronaldinhot sztem ők nem tudják pótolni. és úgy érzem inkább csatár és védő kéne... még kicsit elégedetlen vok az igazolásokkal, bár tudom nincs még vége. remélem igazolunk még értékes játékosokat.
Hát Del Nidonak nem fog kelleni. Nem jött be a spanyol foci Gudinak, magas fizetés ehhez képest a neve miatt, spanyol épeszű klubelnöknek nem kell. Menjen csak vissza a fizikailag neki passszoló angol területre, ott még villoghat.Dave87 írta:Most olvasom csak, tényleg eküldték Henk-et a Chelsea-től?
Na, ezen most kaptam egyet. De jó lenne, ha visszajönne!!!!
Alves-ért kevés lesz a 30...kit lehetne bevonni?
LPKeke írta:Oké hogy most elküldték Henket a cselzitől és normális hogy minden jó érzésű Barcás arra apellál hogy jöjjön vissza. De gondoljatok bele: Pepnek megvan a másodedzője, Ten Cate az apja lehetne és megnézném amikor összeveszenek valamin és a fiatal kioktatja az öreget. Tény, nagy igazolás lenne ő, de jelen pillanatban ne jöjjön mert nem fér meg itt.
Gudi???Dave87 írta:Most olvasom csak, tényleg eküldték Henk-et a Chelsea-től?
Na, ezen most kaptam egyet. De jó lenne, ha visszajönne!!!!
Alves-ért kevés lesz a 30...kit lehetne bevonni?
de lehet, hogy ő még azt sem tudja.messinho19 írta:azt még énis tudokCFirpo3 írta:Arra kiváncsi lennék, hogy egyátalán tud-e dekázni és közben ATW-ket nyomni.![]()
pedig csak a KISE-be jáccok
azt még énis tudokCFirpo3 írta:Arra kiváncsi lennék, hogy egyátalán tud-e dekázni és közben ATW-ket nyomni.