2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elsősorban nem a spórolás miatt nem adjuk meg Alves árát szvsz. Egy ekkora klubbnál az a +5 millió euró aprópénznek számít! Fontos dolog az igazolási stratégia, ez egyfajta erőfitoktatás is egyben a klub vezetőségének részéről! Ha mindenkiért megadnánk elsőre azt a pénzt amit kérnek, akkor minden klubb csak lehúzná a Barcát, ahogy azt teszik a Madriddal ill. a Chelseaval. Alves ára túlzó bármilyen jó is, ha rá is bólintanánk az üzletre a következő igazolásnál már megintcsak nehéz dolgunk lesz! Például ott van Cáceres valszeg nem ér meg 20 milliót, a Villareal rászámolt alapból 1-2 misit, plussz most ha látták volna hogy Laporta rábólint mindenre akkor alapból 25ről indulna Cáceres ára is!norbert55 írta:30-at akarunk érte adni 5 milkát csak összecsövezünk vhogy...Mental_Theo írta:hát igen, ha innen-onnan lefaragunk 1-2 millát, akkor Alvesért 35 kijönne a megtakaritásokból.
Azért ez már nagyon túlzás ez a spórolás.
Laza írta:mi lenne ha nem vennénk meg Alvest és Puyol játszaná a jobb védőt es inkább meg vezsünk Cercset(vagy kit)!!meg imbra helyet en inkább PROBERNYAKOT venném a zenitből!ugyan az mint imbra csak fiatalabb es feleannyi...
30-at akarunk érte adni 5 milkát csak összecsövezünk vhogy...Mental_Theo írta:hát igen, ha innen-onnan lefaragunk 1-2 millát, akkor Alvesért 35 kijönne a megtakaritásokból.
"kászeresz"-nek kell mondani.norbert55 írta:Szászereszmaxilopez írta:Caceres hogy kell ejteni?
Szerintem meg Kászeresz.norbert55 írta:maxilopez írta:Caceres hogy kell ejteni?
Szászeresz
KÁSZERESZ...norbert55 írta:maxilopez írta:Caceres hogy kell ejteni?
Szászeresz
maxilopez írta:Caceres hogy kell ejteni?
8 milliót?!?! Ki az a bolond, aki ennyiért eladna egy csiszolatlan gyémántot? Patot mennyiért vette a Milan? Vagy Banegat a Valencia? Ha elengedik, akkor minimum annyit kell érte kérni, mint az említett 2-ért fizettek. De miért kell egyáltalán eladni???Titinho írta:Az El Mundo is beszámol a Tottenham offenzijáról Giovaniért, de itt már konkrét összeget is említenek, mégpedig 8 millió €-t. A hétvégén lezárulhat az átigazolása a mexikóinak.
miihii írta:Valós árak?Ugyan már,annak a korszaknak vége,h egy adott spílert a reális árán (vagy legalább a környékén) meg lehessen venni.Szerintem azóta,h a cselszkij beújította abramovicit és a feneketlen zsebet.Olyan borzasztó ngy pénzek kezdtek el hirtelen röpködni, -ráadásul sztem jóval kevesebbet érő playákért- h csak na.Elszabadult a piac,irreális összegeket kérnek már egy olyan csákóért is,aki 2 egyeneset bele tud rúgni a bőrbe...Hát még ,ha esetleg konyít is vmit a futballhoz,pfff...Csak sajna nem minden csapat mögött áll egy ilyen orosz játékos,aki kiköhögi farzsebből a lét.ZS10 írta:Én Dani Alvest a világ legjobb jobbhátvédjének tartom, de 35 millió euró egy védőért elképesztő ár! 35 milliót egy világklasszis támadóért esetleg... Anno Ronnie-t vettük meg kb. ennyiért a PSG-től, na de Ő mégis csak egy támadó volt aki meccseket döntött el. Én Dani Alvest nagyon szeretem, de a valós árának 20 körül kellene mozognia.
Szerintem...
Más,ha 35 mila az ára Daninak,akkor monjuk úgy is lehet nézni,h ingyen lesz.Mielőtt lehülyéztek,elmagyarázom: az idei sikerszezonnak "köszönhetően" megspórolt a klub 36 milkát a prémiumokon.Szal lényegében ippeg pont egy Dani Alvest "kerestünk" az elbaltázott szezonnal![]()
Le kell csengetni del nidonak a kottát,és aztán egyenként felnyomkodni a bankókat abba a testrésébe,amire gondolok