Aszzem ezzel bizonyítást nyert hogy viselkedésben Eto'o biztosan nem üti meg a Barca szinvonalat. Jó játékos, de...

off: van aki nagy reményeket fűz hozzá és máris megváltóként kezeli és van aki egyáltalán nem hisz benne, mint pl én(de kellemesen szeretnék benne csalódni)gonosz írta:Miért becsülöd ennyire alá Pepet???
Mire? Az olasz bajnokságra? Mert mást nem nagyon nyert. Amúgy nem azt írtam hogy semmit nem bizonyított, csak azt hogy nem annyit mint samu. Gólpasszból tényleg többet nyom. Ami a szakmát illeti nemrég nyilatkozta róla az egyik olasz ikon talán Capello, hogy őt tartja a világ legtúlértékeltebb játékosának.Gomezinho írta: Rengetegen adnánal neki aranylabdát barátom!
Miért becsülöd ennyire alá Pepet??? Szerintem jó csapatot fog csinálni abból a bandából, ami végülis összeáll. Azt sem tudod még, hogy milyen csapat lesz...a nevek meg minden nap másak! Nagyon meggondolatlan és hülye lépés kritizálni azt, ami tul.képp még nem is létezik..majd ha kialakul a bő keret (legalább), akkor lehet ilyen szinten kritizálni a dolgokat, ahogy te teszed.Gomezinho írta:HA már ezek a nevek vannak , és belőlük lehet válogatni akkor Zlatant hoznám! Ő legalább világsztár! Hleb elmegy egynek! de a többi igazolásunk .. meg a tervek .... siralmas kezdve az edző megválasztástól! De reménykedjünk de jövőre labdába nemfogunk rugni a bajnoki cimért folyó harcban!
akkor nezd meg ezt......szerintem jobban járnánk de azert ha nem muszáj ne adjuk el Eto'o-tdr. Mezey írta:Hát egyrészt már a feje irritál. másrészt emlékszem mikor a Horvátokat balkánizta, pedig azért neki sem viking vér csordogál az ereiben. Harmadrészt a sunyi könyöléseit sem bírom sztem alattomosan játszik. Negyedrészt szerintem még annyit nem bizonyított mint samu.norbert55 írta:Nemértem mi a bajotok Ibrával.Nagyon jó játékos jól fedezi a labdát jól lő teknikás és a viselkedése is türhető.Én örülök neki h valszeg jön.
mintha csak én írtam volna. lehet h jó edző lesz PEP de nem kellett volna őt választani!!!Gomezinho írta:HA már ezek a nevek vannak , és belőlük lehet válogatni akkor Zlatant hoznám! Ő legalább világsztár! Hleb elmegy egynek! de a többi igazolásunk .. meg a tervek .... siralmas kezdve az edző megválasztástól! De reménykedjünk de jövőre labdába nemfogunk rugni a bajnoki cimért folyó harcban!
Hát egyrészt már a feje irritál. másrészt emlékszem mikor a Horvátokat balkánizta, pedig azért neki sem viking vér csordogál az ereiben. Harmadrészt a sunyi könyöléseit sem bírom sztem alattomosan játszik. Negyedrészt szerintem még annyit nem bizonyított mint samu.norbert55 írta:Nemértem mi a bajotok Ibrával.Nagyon jó játékos jól fedezi a labdát jól lő teknikás és a viselkedése is türhető.Én örülök neki h valszeg jön.
norbert55 írta:Én is örülök Hleb-nek és Caceres-nek is.Nagyon jó vételek lesznek.Caceres sokkal jobb igazolás mint Coloccini.
Eto'oKaka10 írta:Egyetértek!!!Nagon jó csatár!!!Ha megy Eto'o akkor ő kell nekünk!!!Én is örülnék neki,de első helyen Eto'o van!!!norbert55 írta:Nemértem mi a bajotok Ibrával.Nagyon jó játékos jól fedezi a labdát jól lő teknikás és a viselkedése is türhető.Én örülök neki h valszeg jön.
Egyetértek!!!Nagon jó csatár!!!Ha megy Eto'o akkor ő kell nekünk!!!Én is örülnék neki,de első helyen Eto'o van!!!norbert55 írta:Nemértem mi a bajotok Ibrával.Nagyon jó játékos jól fedezi a labdát jól lő teknikás és a viselkedése is türhető.Én örülök neki h valszeg jön.