Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
nem szeretnék orosz játékost Barca mezben látni....ennyi.zeus021 írta:http://youtube.com/watch?v=gkw-Gq2_op0
itt egy video Arshavin-ról
Erre a mai hétvégére szól ? én is néztem kemény lesz xDlionelmessi19 írta:Nem Alvessel, hanem a Sevillával, és nem a hétvégén, hanem a most következő héten valamikor. De lentebb válaszoltam nekedhenry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15927.html
már rájöttem enek a cimnek a lényegére egy spanyol szóár segitségével hogy hétvégén VÉGLEG megállapodik a barca alvessel !csak ez most kérdéses hogy hogy állapodik meg...![]()
![]()
![]()
Nem Alvessel, hanem a Sevillával, és nem a hétvégén, hanem a most következő héten valamikor. De lentebb válaszoltam nekedhenry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 15927.html
már rájöttem enek a cimnek a lényegére egy spanyol szóár segitségével hogy hétvégén VÉGLEG megállapodik a barca alvessel !csak ez most kérdéses hogy hogy állapodik meg...![]()
![]()
![]()
Úgyhogy Eto'o a madrid játékosa volt...davi10 írta:Hogyhogy EGYKORI Real játékos???lucas88 írta:Mai spanyol hírek már tényként számolnak be arról, hogy a Real Madrid egykori játékosa, Iker Casillas egyik legnagyobb ellenlábasa, Samuel Eto'o az Interhez igazolt.
...
Hogyhogy EGYKORI Real játékos???lucas88 írta:Mai spanyol hírek már tényként számolnak be arról, hogy a Real Madrid egykori játékosa, Iker Casillas egyik legnagyobb ellenlábasa, Samuel Eto'o az Interhez igazolt.
...
Meg szabad tudni, hogy melyikek is azok a mai spanyol hírek?lucas88 írta:Mai spanyol hírek már tényként számolnak be arról, hogy a Real Madrid egykori játékosa, Iker Casillas egyik legnagyobb ellenlábasa, Samuel Eto'o az Interhez igazolt.
...
Hát ezt meg honnan veszed? Se a Mundon, se a Sporton, se a Marcan nincs ilyen hír.lucas88 írta:Mai spanyol hírek már tényként számolnak be arról, hogy a Real Madrid egykori játékosa, Iker Casillas egyik legnagyobb ellenlábasa, Samuel Eto'o az Interhez igazolt.
...
Xavi? Iniesta? Henry?Ede72 írta:----------------------Buffon----------------------
D Alves-------Milito----------Puyol--------Abidal
------------Keita----------Y Toure--------------
Messi--------------Hleb--------------C. Ronaldo
---------------Ibrahimovic----------------------
Na ez egy jó brigád lenne....)
C.Ronaldo-t ki is szedhetedEde72 írta:----------------------Buffon----------------------
D Alves-------Milito----------Puyol--------Abidal
------------Keita----------Y Toure--------------
Messi--------------Hleb--------------C. Ronaldo
---------------Ibrahimovic----------------------
Na ez egy jó brigád lenne....)
1-2 észrevétel, amúgy ha a kritikák után változtatsz még, egy nagyon szimpatikus alap elképzelés.messi1994 írta:___________________________V.Valdes___________________________
___D.Alves___________Puyol______________Milito/Pique______Abidal__
____________________Keita_____________Y.Toure__________________
______Messi___________________Hleb/Xavi______________Iniesta____
_______________________Eto'o(?)/Henry_________________________
Cserepad:Krkics,Giovani,Milito/Pique,Hleb/Xavi,Eto'o(?)/Henry,Sylvinho,Arsavin(Zenit)