2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Saha tudtommal elhagyja a MU-t.barca99 írta:Fergie-nek miért kell Benzema? Vigye helyette Gudjonzent.
Nem vicc. Van két nagyon jó csatáruk Rooney és Tevez személyében, minek oda egy harmadik ember a kezdőbe? Főleg, hogy Ronaldo is bevethető csatár poszton.
A padon meg ott van (?) Saha, Guddy meg simán jó lenne nekik padra.
Nagyon együtt van ez a MU, szerintem felesleges bele most ilyen kaliberű játékosokat venni.
itt engem csak a forrás zavar... nem elég hiteles... olyan mint ha a blikk írta volnaeM82 írta:/ha már volt, akkor bocs.../
A Man Utd - 30m £-ért bejelentkezhet Benzema-ért.
(forrás: The People)
Ennyit már végképp nem ér meg sztem a Barcanak.
Karashu írta:Hasonló gondolatok kavarognak bennem, mint benned is! Agüero tényleg nagyon jó játékos, és olcsóbb is mint Benzema! Ibrahimovics menjen a túróba, nekem nem kell! És sztem a klubnak sem! Ha már Eto'o-nak menni kell, akkor mondjuk Agüero jöjjön.Szabika69 írta:nemtom mi a [auto_cenzúra]ér kellett eladni Zambit 8.5 ér???és kit veszünk a helyére???!!!Alvest abban az ügyben még semmi sem biztos h idejön és akkor milesz ha nem ide fog igazolni akkor meg Zambrotta helyett lesz 1 full [auto_cenzúra] játékos?!Ez itt a nem mindegy.Megkéne venni Kün Agüerot és Eto'o meg mehet a Elton favágóstílusú Inetrbe!Do Santos is elkéne adni a [auto_cenzúra] semmit se ér Bojan 1000szer jobb és még fiatalabb is!Ronaldinho meg maradjon nem kéne eladni mert hátha ebbe az évbe alkot valamit és megjön a kedve!
CSak akkor ha igaz a hír.dickricsi írta:A Mundo szerint a gyökér Ibra 2013-ig szerződést hosszabbított az Interrel. Állítólag évi 12 millát fog kapni, amivel ő lesz a legjobban fizetett focista a világon.
Ha Eto'o-t eladják, ő már biztosan nem jön helyette.
Senkitől sincsen távolabb, egész egyszerűen nem eladónak van nyilvánítva, bizonytalan időre. Bár valószínűleg az EB után ez a státusza megszűnik.henry&eto írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 30053.html
fordítson valaki please!sztem egyre távolabb van tőlünk silva nem?
És egy híres football szakértő írta a cikket. Fedor Jánosmrlevy írta:Most olvastam a foci24.com-on hogy állítólag alves a manchesterbe megy![]()
![]()
Remélem nem igaz a hír
![]()
![]()
![]()
![]()