Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még az előző oldalon beszélgettünk róla, hogy milyen jó lesz, itt majd ki lehet tiltani az ilyeneket. a figo10 nick-el nem is volt baj szerintem, de a másik kettőt nyugodtan lehetne figyelmeztetni vagy letiltani.Enrique írta:Hát ha ezt élvezi akkor egészségére....Nem szoktam lenézni az embereket de az ilyennel azt kell. Én különben már rég töröltem volna az egész gyereket a 3. regje után!
Húúú hát ezt nem tudom.Charlie írta:Mennyi a valós regisztráltak száma kb.?Vannak 1 csomóan akik regisztrálnak és még 0 hozzászólásnál tartanak,ők se járnak erre sűrűn sajnos.
C.
Hát ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni. Ha törlöm is a regisztrációját, akkor is ott marad a taglistában a neve. Csak nem tud belépni.redlions írta:Csak így nem reális a regisztrált tagok száma.Z. Iván írta: 3-at ugye, de miért ne engednénk. Amíg nem csinál rosszat.
3-at ugye, de miért ne engednénk. Amíg nem csinál rosszat.redlions írta:Miért engedtek két nick nevet használni?
Ő Figo 10 és Vamos Campeon is.tom314 írta:Melyik kettő nick az övé?Z. Iván írta: Tévedsz Charlie, ő ugyanaz az ember
Tévedsz Charlie, ő ugyanaz az emberCharlie írta:Jaj!Egy másik selejtes reál drukker,úristen,ezek teremnek vhol?NEM VOLT BENNE SOK ÖRÖMÖD![]()
![]()
![]()
adios BARCA!
a topik peidg nem sokáig élt![]()
C.
Van benne igazságis, de senki nem számolt ennyi sérüléssel. Ennyi sérülés bármely erős kerettel rendelkező csapatot súlyosan megérintett volna. Ehhez képest kész csoda, hogy veretlenül vezetjük a bajnokságot.Cooltiszo írta:Gondolkzzatok már egy kicsit! Az egy dolog hogy mi szurkolók mit akarunk meg mi a reális! A reális célkitűzés az volt, hogy idén kupát kell nyerni! A vezetőségből ki beszélt triplázásról? SENKI. Mert ahoz hogy egy csapat triplázzon kell egy nagy keret, és egy teljesen összeszokott érett csapat, namármost nálunk egyik sincs meg igazán. A kupa a legértéktelenebb sorozat a 3 közül egyértelműen. Vagyis ha mind a 3 nem lehet, akkor legalább ne azzal szúrják ki a fiúk a szemünket, hogy a bajnokkságban a végére kipukkadtunk, így csak 2.ok lettünk, a bl végére szintúgy így ott is kiestünk, de nyertünk egy szaros kupát, ahol legyőztük a döntőben mondjuk a vérmes Numanciát. Én inkább hallgatom azt hogy bajnokságot vagy blt, netatántán mindkettőt nyert a Barca. Larsson viszont tényleg összeszedhetné magát, mert már egy ideje több helyzetet hagy ki mint az utóbbi években a Celticben összesen!:(
Jaj!Egy másik selejtes reál drukker,úristen,ezek teremnek vhol?NEM VOLT BENNE SOK ÖRÖMÖD![]()
![]()
![]()
adios BARCA!
benned sincs sok öröme a világnak!Anti Pujol írta: NEM VOLT BENNE SOK ÖRÖMÖD![]()
![]()
![]()
adios BARCA!