2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen, volt amikor csak erölködött!mindorokke_barca írta:meg ugyan sok lehetoseget kapott... a szezon elejen foleg.. aztan h lattak h nem hozza a szintet... csak erolkodott.. bojan kerult eloterbe... ennyi... lent van egy szamitasom miszerint.. ha szupersztar lesz belole akar 20 millio is kijohet nekunk belole... de valljuk be.. nalunk nem futhatatott volna be nagy karriert.. nem tudott volna kilepni bojan arnyekabol.. es ez egyre frusztralobb lehetett szamara... sztem itt sokan ismet csak urugyet keresnek h szidhassak laportat es tarsait... most orulnotok kene hiszen megvan akit akartatok... daniel alves!
Varga Tamás írta: Hanem 2006 júniusában. Azóta csak töketlenkedik, és mosolyog.
Én szidtam,és le is írtam róla a véleményem,teljesen egyezik a tiéddelbarca99 írta:
Mellesleg miért nem szidja senki sem Gio-t? Miért nem akart kölcsönbe menni? Az nem indok, hogy régen, akiket kölcsönadtunk, abból nem lett itt senki.
Vagy mert most mindenért őt szidod.Varga Tamás írta:Azért, mert Ő az ELNÖK! Vagy tévednék?
Azért az önző cselgépért egy klasszis irányító jött. Nem, nem olyan.G-Jay írta:Quaresma-s nekem kicsit a dolog, vagy nem?
Azért, mert Ő az ELNÖK! Vagy tévednék?Slither írta:Azt nem értem hogy miért szidja mindenki Laportát ilyenkor. Az igazolások esetében nem ő dönt elsösorban, hanem az edző + Txiki és társai. Joan bácsi kb. elmondja a véleményét, meg ha kell akkor elmegy 1-1 fontosabb tárgyalásra, de nem hinném, hogy az elnök mondaná meg mindenjátékosról, hogy kell-e vagy sem. Ő bízik a munkatársai döntéseiben, szóval max emiatt hibás, szvsz.
Csakhogy ő játéklehetőségek ,,követelt" és amikor megkapta a lehetőséget messze nem játszott olyan hűdejól (1-2 kivételtől eltekintve). A vezetők kölcsön akarták adni de ő azt mondta h ő vagy itt játszik, vagy eligazol őt ne adják kölcsön...Laportáék erre azt mondták h jól van fiam mennyél....Nandi írta:lehet benne valami, de akkor is egy normális vezetőség nem enged ki a kezéből egy ekkora kincset. kölcsön kellett volna adni, és ha meggyőző teljesítményt nyújt akkor vissza lehet rendelni
ez annyit jelent h ha 2 even belul netalan 40 millaert akarnak megvenni.. az ujabb 8 millat jelentene nekunk... vayis osszesen kb 19-et... ez mar igy nem rossz... hiaba is karogtok... marmint dos santosrol van szo...Fontos megemlíteni, hogy a Barcelona egy 20 százalékos tulajdonrészt még fönntart magának, ha a következő két évben klubot váltana a futballista. Ha a két év letelte után távozna a Tottenhamtól a mexikói, úgy tíz százalékot kapna az átigazolás összegéből a Barca.
lehet benne valami, de akkor is egy normális vezetőség nem enged ki a kezéből egy ekkora kincset. kölcsön kellett volna adni, és ha meggyőző teljesítményt nyújt akkor vissza lehet rendelnihölör írta:nekem az a tippem, hogy lehet valami köze ronaldinhonak ahhoz, hogy eladtuk/elküldtük a dos santos gyereket
lehet átragadt rá a "példakép" morálja és így mennie kellett
sztem sose tudjuk meg
Most akkor melyik?gondoltam, hogy ezek az állatok elküldik Giovanit! tényleg nem gondoltam volna....