Erre csak annyit,h Messi is meg Bojan is fiatal és mégis klasszis teljesítményt tudnak nyújtani.Az idei szezonban meg talán már a tavalyiban is elég világosan kiderült,h se Xavi se Iniesta nem tudja helyettesíteni Deco-t. Ezért kell Moutinho és nem kölcsönbe.hortobagyikrisz írta:André!!!!
De nálunk vk-ban Toure, Keita és esetleg Rafa Marquez játszik!!!!
Deco helyén játszik Xavi és Iniesta!!!!
Hát akkor meg minek ide nekünk Moutinho???
Fogjátok már fel, hogy ez a Moutinho még fiatal!!!
Ha megveszik akkor meg adják kölcsön valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy erősödjön és taktikailag is érlelődjön!!! Várjuk meg, hogy a Barca eladja e Decot!!!
Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça C
André!!!!
Ha megveszik akkor meg adják kölcsön valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy erősödjön és taktikailag is érlelődjön!!! Várjuk meg, hogy a Barca eladja e Decot!!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Meg lettem szólítva az első mondatodban...bár nem értem miért.André T. írta:Elégha az ember a nevettek elolvasa azután már nincs is kedve
senkineksem kommentolni kedves Hortobagyikrisz és Bányász!!!
On:
1.Moutinhó vk-t játszott vagyis C.Ronaldó és Decó és Simaó mellett esély
nemvolt arra hogy előrehúzódhasson ami hozzáteszem nem ez a szerepkö
re lett volna.
2.A srác mint mondtam Decó helyénjátszana elvileg vagyis tökéletes lenne
az ő helyére itt nálunk hiszen 21 éves és tehetséges és jólosztja a zsúgátt.
3.Decó a múlt és ezt felkellen fognottok már végre.
4.Én egyáltalán nem örülök annak hogy Decó most végre mutatt valamit
hiszen sajnos a Barcánál az Eb-n eddig nyújtott teljesitményéből eddig
nem mutattot semmit egyéven keresztül vagyis inkább sir az ember hogy
itt miért nem akart!!!Ezért maradása nincs szerintem hiszen nálunk gyak
orlatilag csak a hülye dumáján és a pályán mutattot botrányos viselkedé
sén kivül semmit nemcsinált.

És nem érzem miatta hibásnak magamat...
Ha már itt tartunk...elég ha az ember ránéz egy hszedre és már nincs is kedve fórumozni....

Kérlek mielőtt nekem esel olvasd el a hozzászólásomat,h mit írtam...majd értelmezd azt és utánna próbálj meg kioktatni.
Hogy valami on is legyen:
Bár ezt már az előbb leírtam,de talán most megérted,Nekem nem tetszik Moutinho játéka.Most az Eb-n se(tom,h hátrébb játszik mint szokott) és azon a kevés Sporting meccsen se tetszett amit eddig láttam.
Valamint nem szimpatikus(nem tom miért) így nem örülnék neki ha megvennénk.
Remélem ha újra elolvasod a hszem és elolvasod ezt is kedves André.T megértesz engem....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Off:Elégha az ember a nevettek elolvasa azután már nincs is kedve
On:
re lett volna.
On:
re lett volna.
Pedig kéne mer így megy fel az ára!!!Én egyáltalán nem örülök annak hogy Decó most végre mutatt valamit
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Elégha az ember a nevettek elolvasa azután már nincs is kedve
On:
re lett volna.
On:
re lett volna.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem tom,de én nem szeretném,h az új irányítónk sok akciót akadályozzon meg.Zsolti írta:Igen! Mutinnyó mellett ő volt a másik..nem csak azt kell nézni,hogy hányszor mondták a nevét..régen rossz,ha ebből indulsz ki...nagyon sok cseh akciót megakadályozott,szabályosan,vagy szabálytalanul...emellett jól osztogatta el a labdákat is.hortobagyikrisz írta:Nem tudom ti miről beszéltek, de számoltam a meccs alatt, hogy hányszor mondják a nevét!!!!! Hát a szám nem érte el a tizet!!!!!! Amugy ha jobban néztétek volna a meccset akkor csak Petit játszot védekező szerepben a középpályán!!!!!
Én azt szeretném,h nagy lasztikat adjon.Sok gólpasszt.Cselezzen,legyen nála a labda(mondják a nevét

Moutinhonál ezt nem látom...több oka van nyílván de ebbe most nem megyek bele.
A lényeg a lényeg,h nem szeretném ha Ő "irányítaná" a csapatot.Sokszor nem láttam játszani,amennyiszer láttam akkor meg nem győzött meg.
És nem is szimpatikus.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Igen! Mutinnyó mellett ő volt a másik..nem csak azt kell nézni,hogy hányszor mondták a nevét..régen rossz,ha ebből indulsz ki...nagyon sok cseh akciót megakadályozott,szabályosan,vagy szabálytalanul...emellett jól osztogatta el a labdákat is.hortobagyikrisz írta:Nem tudom ti miről beszéltek, de számoltam a meccs alatt, hogy hányszor mondják a nevét!!!!! Hát a szám nem érte el a tizet!!!!!! Amugy ha jobban néztétek volna a meccset akkor csak Petit játszot védekező szerepben a középpályán!!!!!

igazad van, Iniesta nálam mindig kezdő kellene hogy legyen!Bapszi írta:Érdekes,hogy Iniestat mennyire elfelejtettétek...Ha valakit nem tennék ki akkor az ő és Messi!!
Amit még nem igazán értek,hogy miért mindenki Silvát akarja amikor olyan játékosok megszerezhetők mint: Quaresma vagy Diego Capel!!??
Ha Eto'o elmegy akkor mindenképpen Villat kell megszerzni nem pedig ien Mario Gomez vagy Güiza féléket...Henry,Bojan ..Eto'o/Villa és Sergio Garcia lenne az én 4 csatárom...Nasrirol nem tudom,hogy már aláirt e, ha még nem ,akkor nagy hiba inkább egy 27 éves hasonlo kvalitásu játékost venni ugyanannyiért(Hleb), hiszen a fiatalitás a kulcs a mostani szituban!
-
- Barça C
Nem tudom ti miről beszéltek, de számoltam a meccs alatt, hogy hányszor mondják a nevét!!!!! Hát a szám nem érte el a tizet!!!!!! Amugy ha jobban néztétek volna a meccset akkor csak Petit játszot védekező szerepben a középpályán!!!!!
Na álljon meg a menet!!!Ha nemláttad volna akkor már a 2 mecsen is csak
védekezőközépályásként játszaták vagyis esélye nem volt arra hogy vesz
élyt okozzon a kapura.Már pedig ő szerintem nem védekezőközépályás
hanem középső vagy támadókp szerintem.Vagyis nem a megszokott hely
én játszik.Arról nem is beszélve hogy szenzációs érzéke van a labdához
hihetetlen milyen pontos labdákat adott egész meccsen remekül játszott
ahogy azt egy Vk-nek kell szerintem.
védekezőközépályásként játszaták vagyis esélye nem volt arra hogy vesz
élyt okozzon a kapura.Már pedig ő szerintem nem védekezőközépályás
hanem középső vagy támadókp szerintem.Vagyis nem a megszokott hely
én játszik.Arról nem is beszélve hogy szenzációs érzéke van a labdához
hihetetlen milyen pontos labdákat adott egész meccsen remekül játszott
ahogy azt egy Vk-nek kell szerintem.
Hát igen...bár valóban furcsa Deco hozzáállása, hiszen most az EB-n valóban a maximumot nyújtja kb, de szinte tuti hogy nemfog maradni...Moutinho meg valóban jól tolta.Zsolti írta:Nemtudom melyik meccset láttad,de Moutinho igenis jól játszott...Deconak meg nincs maradása...
Igazad van nem is döntötte el a meccset egy gólpasz előtti passzal!!!!Nagyon nagy lasztit adott Deconak!!!!hortobagyikrisz írta:Hát Moutinho maradjon még a Sportingban, mert amit ma is mutatott a meccsen az egy nagy nulla,zero, semmi!! Nehiába cserélték le!!!!!
Ellenben Deco volt az isten!!!! Fizetés emelést neki és + 2 évet szerződés formájában!!!!!! Próbáljunk úgy igazolni, hogy tényleg jó legyen a csapat!!!
Szóval ne jöjjön Hleb, Moutinho és Trezegol!!! Mert fölösleges!!!
Maradjon Eto'o és jöjjön még Villa!!! Ronaldinho pedig úgy is a nyakunkon marad!!! Nincs mit tenni!!!
Ja és kezdjük ott hogy azér Deco az isten mer az ő feladata mozgatni a csapatot!!Moutinho viszább van és többet is védekezik!!!ha nem lenne Deco ő mozgatná és szerintem hasonló képpen!!!
Deco nagyon nagyott játszott ma!!Kúszik fel az ára!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
-
- Barça C
Hát Moutinho maradjon még a Sportingban, mert amit ma is mutatott a meccsen az egy nagy nulla,zero, semmi!! Nehiába cserélték le!!!!!
Ellenben Deco volt az isten!!!! Fizetés emelést neki és + 2 évet szerződés formájában!!!!!! Próbáljunk úgy igazolni, hogy tényleg jó legyen a csapat!!!
Maradjon Eto'o és jöjjön még Villa!!! Ronaldinho pedig úgy is a nyakunkon marad!!! Nincs mit tenni!!!
Joao Moutinho-t muszáj megszereznünk!!! 20-25 millió szinte semmi az "új Deco"-ért, egy 21 éves már most is kiváló irányítóért!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Oláff!
Szerintem Villa kell, ha Eto'o elmén, Gomez nem az a szint.
Silva, szintén nagyon jó igazolás lenne, és tök fölösleges Queresmával hasonlítgatni, mindketten nagyon jók, amármelyik jön, jól jár a Barca (Silva reális, iránta érdeklődünk, tök kár vitatkozni, örülni kell, ha összejön).
Mouti megintcsak jó választás, én is inkább őt látnám szívesen, mint Vdvaart-ot.
Ha ezek összejönnek, akkor mindenki elégedett lehet (és ha még Dinho is maradna és megemberelné magát amire nem olyan nagy az esély sajna).
Oláff!METÁL!
Szerintem Villa kell, ha Eto'o elmén, Gomez nem az a szint.
Silva, szintén nagyon jó igazolás lenne, és tök fölösleges Queresmával hasonlítgatni, mindketten nagyon jók, amármelyik jön, jól jár a Barca (Silva reális, iránta érdeklődünk, tök kár vitatkozni, örülni kell, ha összejön).
Mouti megintcsak jó választás, én is inkább őt látnám szívesen, mint Vdvaart-ot.
Ha ezek összejönnek, akkor mindenki elégedett lehet (és ha még Dinho is maradna és megemberelné magát amire nem olyan nagy az esély sajna).
Oláff!METÁL!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184339&
ok, tudom, hogy nem valószínü... de újabb név a kalapban...
ok, tudom, hogy nem valószínü... de újabb név a kalapban...
Egyetértek. Capel teljesen felejtős annak ellenére, h mindig tetszett amit a Sevillában csinált. Quaresmára pedig semmi szükségünk, ilyen játékosok a Realba menjenek.lionelmessi19 írta:Quaresma se, de Capel aztán végképp nincsen azon a szinten, mint Silva.
Quaresmával persze csak egy igazán problémás dolog van, szerintem lassú.
Amúgy nemhiszem hogy olcsóbb lenne mint Silva.
Ezt a transfermarkt.de-t felejtsétek már el.
Szerintem azon kívűl, h jól cselez és jól lő külsővel, elég gyenge. Sose volt egy csapatjátékos, és azt a szót, h védekezés még életében nem hallotta

Náluk Silva hasznosabb, Quaresmanál olcsóbb is.
ezt kb. ilyen Barca sí, Inter quizás, Tottenham no. legszívesebben a Barcában maradna, lehetséges célpont az Inter, a Tottenhambe biztos nem akar menni a BL-hiány miatt.krisz100 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=730227
Eto'o marad???
H a t t r i c k
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
-
- Jugador del Barça
nincs hír sehol erről!!csabimo írta:Valaki irja már meg hogy honnan jött ez a Qauresma téma!!! Lehet hogy csak én vagyok ilyen buta hogy egy árva hirt sem hallottam róla?
Amugy meg szerintem nem illene bele a játékstilusnkba, mert inkább csinál 3cselt minthogy passzolna egy szépet, a rugotechnik jo, de szerintem nem csapatjátékos...olyanok meg nem köllenek nekünk
csak valaki előhozta, hogy jobb, mint Silva és inkább őt kéne leigazolni!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
- csabimo
- Capitá del Barça
Rosszul tudod mert nem ott kezdte...Csak a portoban lett igazán nagy játékos...ÉS ne egy szélsö akarja irányitani a csapatot!, ha csak nem ronaldinhonak hivjákKhjui írta:Szerintem Quaresma sokkal jobb lenne mint Silva mert nekünk inkább egy olyan játékos kell aki irányítani tudja a csapatot. Quaresma a Portoban is elég nagy szerepet kap. Ha jól tudom Deco is ott kezdte...

- kilibarca
- Capitá del Barça
Azt nem tudom honnan vettétek hogy önző mert aki nézi leglább a portugál összefoglalót az láthatja hogy nem. Azzal sem értenék egyet hogy lassú de ezt bizonygati is felesleges.
Ott a pont hogy ajánlatot sem tettünk érte és valószinüleg nem is teszünk.
norbert55 : szerintem ha össze számolnánk hány játkost akartál már ide hozni 90-100 fős keretünk lenne
Ott a pont hogy ajánlatot sem tettünk érte és valószinüleg nem is teszünk.
norbert55 : szerintem ha össze számolnánk hány játkost akartál már ide hozni 90-100 fős keretünk lenne
- csabimo
- Capitá del Barça
Valaki irja már meg hogy honnan jött ez a Qauresma téma!!! Lehet hogy csak én vagyok ilyen buta hogy egy árva hirt sem hallottam róla? 
Amugy meg szerintem nem illene bele a játékstilusnkba, mert inkább csinál 3cselt minthogy passzolna egy szépet, a rugotechnik jo, de szerintem nem csapatjátékos...olyanok meg nem köllenek nekünk