Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
én is! az elődöntőben még ott lesznek a spanyolok és talán a németek vagy a horvátok.szerintemCFirpo3 írta:Én holland-portugál döntőre tippelek...
Akkor szerinted az oroszok vagy a svédek legyőznék őket?Gomezinho írta:A Hollandok kiesnek a legjobb 8 között! Ennyi nekem se szimpik , a régi hollandok sokkakl inkább!
Persze hogy elismerem hogy jó a focijuk, nagyon szimpatikus az is, hogy 1-0 után is támadó cserék jöttek, de maga a csapat egyszerüen nekem nagyon nem szimpatikus.gekkodan írta:G!
Azért azt ismerd el, hogy elképesztő a focijuk. Ahogy az indexen írták, az 1978-as vb-ezüstérmes csapat mosolyog vissza a játékukból.
És van Basten pozitív csalódás, nagyon jól cserél és még a cseréi is a totális focira mennek rá, nem az eredmény tartására. Ez ritka manapság és nagyon tiszteletre méltó. Jó csapat na
G!G-Jay írta: Szerintem a korábbiak sokkal jobban megérdemelték volna. Bár lehet ezzel egyedül vagyok, de nagyon nem hatnak meg a lófejűvel az élen. Gio egyedül aki szimpi.
G.
Értem én, csak én meg pont ezért mondom, hogy nem fogják tudni tartani a formát. Kifognak egy gyengébb napot és kipottyannak, kipukkad a lufi, ennyi. Szerintem egy olyan csapat fog a végére odaérni, akire nem is nagyon számítunk (pl: franciák, olaszok, németek). De örülnék, ha nem így lenne.ozsimiki írta:![]()
+HA tudják tartani a formát,nem azt írtam pl én,h tuti tudják tartani a formát,és ez is lesz a vége.
Szerintem a korábbiak sokkal jobban megérdemelték volna. Bár lehet ezzel egyedül vagyok, de nagyon nem hatnak meg a lófejűvel az élen. Gio egyedül aki szimpi.albicelesteX írta:Bízom benne hogy végére is ez marad és a Hollandusok behúzzák ezt a címet idén!Ez a csapat megérdemelné!
Csak a Barca! írta:Ezekkel az elméletekkel az a baj, hogy az élet az ilyet mindig keresztülhúzza. Nem lehet egy Ebt olyan formában végigjátszani, mint ahogy a hollandok játszanak most. Majd jön egy olyan csapat mint a német és jól kiejti őket. Ez sajnos szinte mindig így van.gekkodan írta:Jelenleg vitán felül a következő csapatok az esélyesek a végső győzelemre
Ezekkel az elméletekkel az a baj, hogy az élet az ilyet mindig keresztülhúzza. Nem lehet egy Ebt olyan formában végigjátszani, mint ahogy a hollandok játszanak most. Majd jön egy olyan csapat mint a német és jól kiejti őket. Ez sajnos szinte mindig így van.ozsimiki írta:Szntem is ugyanez,bár ha a horvátok tudják tartani a formát akkor így módósulna:gekkodan írta:Jelenleg vitán felül a következő csapatok az esélyesek a végső győzelemre, természetesen erősorrendben:
1. Hollandia
2. Portugália
3. Spanyolország / Németország (biztosan fel fognak állni és továbbjutnak).
1.Hollandia
2.Portugália
3.Spanyol
4.Német & Horvát
Szntem is ugyanez,bár ha a horvátok tudják tartani a formát akkor így módósulna:gekkodan írta:Jelenleg vitán felül a következő csapatok az esélyesek a végső győzelemre, természetesen erősorrendben:
1. Hollandia
2. Portugália
én meglátásaom szerint az erőviszonyok így vannak:gekkodan írta:Jelenleg vitán felül a következő csapatok az esélyesek a végső győzelemre, természetesen erősorrendben:
1. Hollandia
2. Portugália
Én is örültem a kiesésüknek és a meccset látva bebizonyították újfent hogy nem érdemelték meg a 2004-es győzelmet. Olyan dühös voltam tegnap hogy ilyen antifocit játszanak, hogy legszívesebben elvettem volna az EB-címüket.Varga Tamás írta:Engem is nagy örömmel tölt el az ántifoci koronázott királyainak kizuhanása! Szégyen, amit előadnak labdarúgás címén.
Ennél már csak az szomorúbb, hogy abban a csoportban, ahol a görögök+törökök jutottak ki az EB-re, mi csak ötödikek lettünk. Ez mindent elmond a csoport erősségéről, és a mi játékerőnkről.
Remélem, ma a törökök is hazamennek.
Jó eddig egy nagy tornán sem jött össze nekik, de minden sorozat megszakad egyszerLG írta:Persze a spanyolok meg az EB győzelemNem gondoljátok komolyan
EB-t nyernekalbicelesteX írta:Jók a spanyolok!De kíváncsi vagyok meddig lesz elég a tudományuk!GO ORANJE!!!!!!!!
engem az már nem érdekel csak az volt a fő hogy kiesetek a görögökVarga Tamás írta:Engem is nagy örömmel tölt el az ántifoci koronázott királyainak kizuhanása! Szégyen, amit előadnak labdarúgás címén.kleno04 írta:kiestek a görögök áléáléálé
Ennél már csak az szomorúbb, hogy abban a csoportban, ahol a görögök+törökök jutottak ki az EB-re, mi csak ötödikek lettünk. Ez mindent elmond a csoport erősségéről, és a mi játékerőnkről.
Remélem, ma a törökök is hazamennek.
Engem is nagy örömmel tölt el az ántifoci koronázott királyainak kizuhanása! Szégyen, amit előadnak labdarúgás címén.kleno04 írta:kiestek a görögök áléáléálé