Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
LOLcps46 írta:Ezek szerint Deco+Ronaldinho=2Lampard-€2M?MichaaBee írta:Deco+€7M=Lampard, vagy Ronaldinho=Lampard+€5M
Te téélleg nem érted??????21évesen szerinted az ember hány Bl meccset hány EB meccset hány Vb meccset játszott le?????az éretséget a rutint a lejátszott meccsek száma határozza meg!!!!!és egy 21 éves gyerek ne legyen má érett ******* !!!Tudod ki érett?? mongyuk xavi lampard vagy deco!!!!Ők érettek!!!Moutinho egy tehetséges fiatal!!!DaNNy írta:most amit mondassz az elég vicces. Valaki azért nem érett egy adott helyre mert 21éves?Miért ne lehetne 21évesen érett,nem értem mi az összefüggés a 2 dolog között . Mert még ha azt mondod,hogy ne rá ívelgessük be a szögleteket mert 175cm akkor ok, de Ne legyen 21évesen érett,ezt nem értem...
Szerintem bőven érett a feladatra amit el kell látnia ,de Pep persze nem hozza ide mert minek Deco helyére valaki?!
annál jobb! hát mi kell még?!?!?!? 7 milláért ilyen szintű játékos... Akkor Lampard+€7M=Deco na így már jódjtrack írta:Deconak magasabb a piaci ára mivel Lampardnak lejár jövőre a szerződése és 7 misi az ára:D több oldalon is fent volt nem is olyan régen.MichaaBee írta:Ha már az irányítóknál tartunk, mivan Frank Lamparddal? Jó irányító, védekezésből is vállal, csapatjátékos, öltözőben befolyásos, katalán feleség. Mi kell még?
Deco+€7M=Lampard, vagy Ronaldinho=Lampard+€5M, VAGY Ronaldinho+Deco=Lampard+€12M
Egy idényben készer?!danko94 írta:Ha jól tudom akkor a mallorca ellen 2x is....
Ha jól tudom akkor a mallorca ellen 2x is....Fernando írta:Mikor potyűzott idén Valdés egy óriásit?Lionel Messi Fan írta:egyvalamit nem értek hogy a kapus kérdés idén sem merült fel :S Pedig szükség lenne egy megbízható nem potyázó kapusra
Hát a hülyébbek nem is leszünkMihu írta:Azt hiszem ezt legjobban egy madridista írta le itt a fórumon. Ha jól emlékszem Sacchi volt. Próbálom szó szerint idézni:Ronaldinho&Barca írta: Nagyon remélem, hogy jövő évben számol Guardiola Samuval, mert ha nem akkor már egyből egy hatalmas bakölést követ el, amit 1000x oda vissza fogunk megbánni!
"Ha eladjátok Eto'o-t, akkor még nagyobb hülyék vagytok mint mi, amikor elengedtük"
Ettől nagyobb igazság nincs az Eto'o ügyben.![]()
De hát Pep tudja hogy mit csinál. Rengeteg tapasztalata van az edzői szakmát illetően![]()
![]()
Mikor potyűzott idén Valdés egy óriásit?Lionel Messi Fan írta:egyvalamit nem értek hogy a kapus kérdés idén sem merült fel :S Pedig szükség lenne egy megbízható nem potyázó kapusra
Az Inter le kivánja igazolni Lampardot és Deco-t is.MichaaBee írta:Ha már az irányítóknál tartunk, mivan Frank Lamparddal? Jó irányító, védekezésből is vállal, csapatjátékos, öltözőben befolyásos, katalán feleség. Mi kell még?
Deco+€7M=Lampard, vagy Ronaldinho=Lampard+€5M, VAGY Ronaldinho+Deco=Lampard+€12M
Deconak magasabb a piaci ára mivel Lampardnak lejár jövőre a szerződése és 7 misi az ára:D több oldalon is fent volt nem is olyan régen.MichaaBee írta:Ha már az irányítóknál tartunk, mivan Frank Lamparddal? Jó irányító, védekezésből is vállal, csapatjátékos, öltözőben befolyásos, katalán feleség. Mi kell még?
Itt mindenki világklasszis játékosokat akar. Egyszerűen nem értik meg 1esek hogy ha mondjuk jönne villa akkor már nem sok emberre jutna pénz, mivel 40-50 alatt nem engedik el, és tudjuk hogy mien a tárgyalókészségük a vezetőknek. Diegoért is elkérik a 40et, mert azt hiszik hogy a bréma olyan nagy csapat hogy már nem tudna hova fejlődni. És az a baj sztem hogy nincs olyan játékos a piacon aki olyan szupertehetség, mint annak idején Dinho, akiről azt mondták hogy a világ legígéretesebb játékosa, és igazuk volt. Akit viszonylag olcsón el lehetne hozni, és a csapat vezére lenne.Balinho írta: Nem tudom itt mennyi a keret, én azt tudom, hogy ami van azt eddig dobáltuk ki az ablakon. Mellesleg ha elmegy Deco, R10 + Eto'o akkor nekem ne a jövő sztárjával pótolják, hanem aki jövőre kiveri a rezet. Ha ezen játékosok elmennek, lehet atomzsilett a védelem, de elől nagyon vélkonykák leszünk. Amúgy a névtelen 22 éves brazil szupertehetségekből Geovanni meg Rochemback óta nem hiszek. Ja igen 1. Hleb átkozottul nem a fiatal tehetség 2. Egy kumma szóval nem írtam C. Ronit, sem Kakat, hanem Diegot + van der Vaartot, akiket azért egy Brémából/Hamburgból jócskán el lehetne hozni...
Eddig kipengettünk olyan 70 milliót védekező játékosokra, amikor elmegy a támadó szekcióból 3 világklasszis és helyükre Hlebet meg Gomezek érkezhetnek. Tudom hgoy nem tudjuk megvenni Kakat meg C. Ronaldót, de ezt nem is írtam, nem is értem miért reagáltál így...
Nem tudom itt mennyi a keret, én azt tudom, hogy ami van azt eddig dobáltuk ki az ablakon. Mellesleg ha elmegy Deco, R10 + Eto'o akkor nekem ne a jövő sztárjával pótolják, hanem aki jövőre kiveri a rezet. Ha ezen játékosok elmennek, lehet atomzsilett a védelem, de elől nagyon vélkonykák leszünk. Amúgy a névtelen 22 éves brazil szupertehetségekből Geovanni meg Rochemback óta nem hiszek. Ja igen 1. Hleb átkozottul nem a fiatal tehetség 2. Egy kumma szóval nem írtam C. Ronit, sem Kakat, hanem Diegot + van der Vaartot, akiket azért egy Brémából/Hamburgból jócskán el lehetne hozni...torrentkiller írta:Már megbocsájts, de azthiszed hogy annyi a keret mint a szomszédban?Balinho írta: Eddig igazoltunk 4 védekező játékost iszonyat áron (köztük több nonszensz tranzakciót végrehajtottunk), a legfontosabb posztokra eddig semmilyen erősítés nincs, és aki felmerül, az sem az igazi. Az viszont, hogy a piacon lévő legjobbakról viszont ezen nevek hajkurászása miatt csúszúnk le, az nekem iszonyatosan b*ssza a csőröm.
Könyörgöm elmegy 3 hatalmas vezér a csapatból (R10, Eto'o, Deco). Amíg sikeres volt a Barca ezek az emberek hátukon vitték a csapatot. Nekem ne mondja senki, hogy Hlebbel vagy Hernanessel pótolhatóak ezek az emberek, de Gomezzel vagy Adebayorral sem. Igazi világklasszisok kellenek, akiket igen kumma drágán fognak csak eladni csapataik, (ezért nem kellett volna 15-öt adni Keitáért - cserének ott lett volna Crosas, vagy majd 20at Caceresért...) viszont az új Barca rájuk fog épülni és nem Keitára, sőt nem is egy egyébként ügyes jobbhátvédre (jelzem a BL-győzelem idején a szélsőink: Belletti, Oleguer, Sylvinho, Gio voltak).
Én igenis úgy gondolom, hogy a vezetőség idei munkája kritikán aluli, még inkább minősíthetetlen! Egyszer már eljátszottuk ezt a várjuk ki mi lesz a vége játékot Rijkaarddal, nem jött be, s azt hiszem legtöbbünknél elfogyott a türelem. Az szerintem érthető ha legtöbben nem Hleb, Hernanes, Gomez vagy Berbatov személyével képzeljük el a jövő nagy Barcáját.
Ez nem a margit, itt gazdálkodni is szokás. Azon kívül ha nem vetted vna észre az idény 2/3adában a védelem nem állt a helyzet magaslatán. Laportáék is tudják az alapszabájt, hogy ha jó támadójátékot akarsz akkor kell egy MEGBÍZHATÓ védelem. Ami idén nem igen volt meg. Azonkívül nem egy galaktikus csapatot akarnak létrehozni hanem fiatalokat keresnek akik a jövő nagy sztárjai lesznek. Nem várd hogy egyből CRt meg Kakát igazoljuk le. (igaz a nagypofájú szépfiú nem is kéne nekem)
De BL-t akarsz nyerni nem? BL-re már érdemes berendezkedni!Mosquito írta:Szerintem a primerában nem akad hasonló.
Nem is állítottam, hogy nem tud gólt fejelni a kameruni, és hogy hagyjuk ki a szögleteket és a beíveléses taktikai elemeket, erre utaló írást nem találsz tőlem, viszont ha nem az erősségei közé tartozik, tehát ha jobban passzol, lő távolról/közelröl, cselez stb... akkor inkább a lapospasszos játékra kell összpontosítani. Nem ésszerű?Mosquito írta:Ez jó vicc. Bojannak is van még mit fejlődnie mégis rúgott egy valag gólt. Attól, hogy valakinek nem a fejjátéka az erőssége még tud gólt fejelni. Azért Eto'o-nak nem egy mezei Barca szurkoló szintjén van a fejjátéka. Nem kell lemondani erről a taktikai elemről csak mert 3-ból 2 célt tévesztene. Ennyi erővel hagyhatnánk a francba a szögletrúgásokat is mert az sem erősségünk. Lehet ezért nem lövünk távolról is, mert a játékosok kijelentették nem megy nekik?![]()
Mindenesetre én nem emlékszem sok rossz fejesre a kamerunitól, pár gólra viszont igen amit így szerzett.
4 játékost igazoltunk leG-Jay írta:Ember, még csak Alvest, Keitát és Cacerest igazoltuk le. Ezek szerint minddel egyet értesz. Majd ha már aláírnak az említett játékosok, akkor lehet hőzöngeni, meg hupákolni itt. Még csak keresgélnek, nézelődnek, sőt a fele mindennek pletyka, ez mindíg így van. Majd ha aláírt 3 raty játékos, akik tényleg rosszak, akkor lehet mondani, hogy felelőtlen rossz vezetőség, és edző.gekkodan írta: Megnyugtatlak, hogy továbbra is az vagyok aki vagyok. Egyszerűen Alvest, Keitát és Cácerest leszámítva nem értek egyet az igazolási politikával. Baromira nem.
G.
Azt hiszem ezt legjobban egy madridista írta le itt a fórumon. Ha jól emlékszem Sacchi volt. Próbálom szó szerint idézni:Ronaldinho&Barca írta: Nagyon remélem, hogy jövő évben számol Guardiola Samuval, mert ha nem akkor már egyből egy hatalmas bakölést követ el, amit 1000x oda vissza fogunk megbánni!
Szerintem a primerában nem akad hasonló.Danka00792 írta:Nem konkrétan az MU-ra céloztak szerintem, hanem a Ferdinand - Vidic féle védökre, mint utána le is irta a svédekkel. Kemény védökkel pedig sürün találkozni.![]()
Ez jó vicc. Bojannak is van még mit fejlődnie mégis rugott egy valag gólt. Attól, hogy valakinek nem a fejjátéka az erőssége még tud gólt fejelni. Azért Eto'o-nak nem egy mezei Barca szurkoló szintjén van a fejjátéka. Nem kell lemondani erről a taktikai elemről csak mert 3-ból 2 célt tévesztene. Ennyi erővel hagyhatnánk a francba a szögletrugásokat is mert az sem erősségünk. Lehet ezért nem lövünk távolról is, mert a játékosok kijelentették nem megy nekik?Danka00792 írta:És valyon miért lapos paszokkal játszunk? Ez a taktika, mert Eto'o már többször is kijelentette, hogy a fejjátékában van mit fejlödnie. Tehát okkal játszik laposan a Barca.