Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..csabimo írta: moutinho( semmit nem mutatott az eb-n)
Van Niselroy csatár , neki nem nehéz beleszokni. ugyanugy tömik labdával mint korábban...Barcelona144 írta: most jól figyelj ez az én elképzelésem azt is odaírtam hogy Xavi ott van a középpályán ha neked úgy tetszik Keita helyett. továbbá sztem te mg nem láttad Arshavint játszani. Nem a kor számít Pl. a te Xavid nézd meg hányéves ha jóltudom 28. ÉS nem nehéz belejönni a játékba pl. utálom de hogy megértsd leírom szóval pi. Van Nistelroy
ehez csak annyit hogy Amramovics is meg akarja szerezni a chelseanek és ha ő meg akarja szerezni.............pénzeszsák,de én azért még remélem hogy mi szerezzük megMR.Barca írta:Arshavint a Barcába küldenék az oroszok!!!!!!!
Arshavin már az UEFA-kupa küzdelmeiben is felhívta magára a figyelmet, de a svájci-osztrák közös rendezésű Eb-n is ragyogó teljesítményt nyújtott. Angol és olasz klubok egyaránt keresik a lehetőséget, miként szerezhetnék meg az orosz klasszist, ám az orosz szövetség elnöke szerint Arsavin ha lenne, a Barcelona ajánlatát fogadná el.
- Andrej nagy álma válna valóra, ha a Barcában focizhatna. Szerintem nagy hasznára lenne a katalánoknak, hasonló képességekkel rendelkezik, mint Deco - nyilatkozta Butke.
A Newcastle és a Manchester City már megtette ajánlatát a 27 éves játékosra, ami körülbelül tizenöt millió euró.
ehez csak annyit hogy Amramovics is meg akarja szerezni a chelseanek és ha ő meg akarja szerezni.............pénzeszsák,de én azért még remélem hogy mi szerezzük megJOEY20 írta:Hogy minek Arhsavin?Talán mert magasan a legjobb IRÁNYÍTÓ akit meglehet szerezni.Nem mellékesen a legolcsóbb is.Aki meg kételkedik a képességeiben az nem ért a focihoz.2-3 éve folyamatosan a Zenit legjobbja.Sokan mondják hogyha olyan jó miért játszik még 27 évesen is a Zenitben?Azért mert ott eddig mindene megvolt(4 millió euro/év,saját divatcég stb).A Zenitet felvitte a csúcsra(Uefa kupa) ez a maximum.Itt az ideje hogy egy szinttel feljebb lépjen ami meg külön szimpatikus hogy ide akar jönni.Ő lenne Alves mellett az év fogása
2 év kellene neki? Szerintem pár hét is elég. Szvsz elég ritka az olyan játékos, aki nem tudja megszokni ezt. Henry is megtudta szokni, nem ezért nem ment neki.DaNNy írta: Minek Arshavin ?? Mondja már meg valaki, 27éves 29lesz mire belejön a spanyol ligába. Silva sokkal fiatalabb és már megszokta ráadásul spanyol is.
Jól látod ennek a cspatnak nem a középpálya lenne az erőssége. Elárulom direktcsabimo írta:Quma jo felállás, de valahogy szerintem hányingerem lenne mecsset nézni...Melyik csapat ellen akarunk felállni 4 védövel és kettö db vkp-val?-betis, mallorca, santander? Megint messitöl vártok mindent? hol van a nagy igazolásod az irányitoközéppályás??? ja értem Arshavin csak elörerakod csatárnakBarcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
------------------------VV------------------------
Alves--------Puyol---------Milito---------Abidal
--------Keita---------Toure-------Iniesta-------
Messi----------------Henry-------------Arshavin
a középpályán még Xavira számítanéklol....
kifejezetten jó tetszikCS-KO írta:Sokan írjátok, hogy 2 vérbeli csatár mellett nem lehet szélsőkkel játszani, nekem pedig úgy tűnik, hogy a spanyol válogatottnál ez mégis működik!
ott így állnak fel:
Xavi Senna
Iniesta Silva
Torres Villa
És szerintem elég ütősek![]()
Úgyhogy nálunk is működhet!
Xavi Toure
Messi Iniesta/arshavin
Henry Villa/Eto
Szerintem így sem lenne rossz!
Quma jo felállás, de valahogy szerintem hányingerem lenne mecsset nézni...Melyik csapat ellen akarunk felállni 4 védövel és kettö db vkp-val?-betis, mallorca, santander? Megint messitöl vártok mindent? hol van a nagy igazolásod az irányitoközéppályás??? ja értem Arshavin csak elörerakod csatárnakBarcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
a középpályán még Xavira számítanék
most jól figyelj ez az én elképzelésem azt is odaírtam hogy Xavi ott van a középpályán ha neked úgy tetszik Keita helyett. továbbá sztem te mg nem láttad Arshavint játszani. Nem a kor számít Pl. a te Xavid nézd meg hányéves ha jóltudom 28. ÉS nem nehéz belejönni a játékba pl. utálom de hogy megértsd leírom szóval pi. Van NistelroyDaNNy írta:Ja végülis csak a legnagyobb vízhordót hagyod ki a csapatból és a legjobb kkp-t ( Xavi.) Minek Arshavin ?? Mondja már meg valaki, 27éves 29lesz mire belejön a spanyol ligába. Silva sokkal fiatalabb és már megszokta ráadásul spanyol is.Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
Még jó,hogy nem ilyen emberek fogják eldönteni az igazolásokat és a felállást,akik látnak néhány embert az EB-n, VB-n és akkor ő kell, az kell, ő is kell ! ilyen fejjel nem lehet igazolni...
Az is érthetetlen,hogy KEITA TOURÉ cseréje lesz,ezt mondták...
A Zenitnek? Szerintem összekevered a CSZK Moszkvával. Wikipédián is azt írja, hogy CSZK Moszkva, és Chelsea.MichaaBee írta:tudtommal a Zenitnek is ő a tulajdonosa
Ja végülis csak a legnagyobb vízhordót hagyod ki a csapatból és a legjobb kkp-t ( Xavi.) Minek Arshavin ?? Mondja már meg valaki, 27éves 29lesz mire belejön a spanyol ligába. Silva sokkal fiatalabb és már megszokta ráadásul spanyol is.Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
ha számítasz Xavira, akkor hol van?Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
van beleszólása, de ha nem kap a BArcától ajánlatot... REMÉLEM KAPBarcelona144 írta:sztem ilyenkor a játékosnak is van beleszólása!MichaaBee írta:Arshavin a Barcába jönne, addig oké. De nem mondta, hogy mondjuk a Chelseatől visszautasítana egy ajánlatot. Márpedig abrapapa biztos, hogy oda vinné, mivel tudtommal a Zenitnek is ő a tulajdonosa
nekem már elegem van a 4-3-3-as fölállásbólBarcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
tudtommal Pavlyuchenkolopakodo írta:26 évesKaka10 írta:Pavjucsenko vagy hogy kell írni hány éves???decemberben lesz 27
ja és Roman Pavljucsenko