mert a cselszkij elhappolja előlünkRapika írta:Én a helyében idejönnék!
De miért csak 50% az esélye,hogy egy spanyol bajnokhoz jöjjön?

de ne így legyen

Izetlen ez az emberMaradona10 írta:na ezt irta az nso:
Madridban a beletörődést a következő idénybe vetett hittel próbálják meg kompenzálni, a mindig jól informált helyi sajtó szerint Florentino Pérez klubelnök arra készül, hogy két "galaktikust" és négy "csapatjátékost" vigyen a gárdához. Az előbbi kategóriába tartozik Robinho (az ő érkezését biztosra veszik), Adriano, Henry, Sevcsenko, Kaká, Gerrard és Lampard, míg az utóbbiba Emerson, Iván Córdoba, Sergio Ramos, Reyes, Joaquín, Gilardino, Júlio Baptista, Ricardo Oliveira…
és ki fog védekezni??:)
Ha már az egyik bejönne nagyon boldog lennék, ha kettő akkor nem is tudom mit csinálnék...Deco01 írta:És ez a védö lehetne Gallas!![]()
Vagy Kompany!![]()
Netán Del Horno de ö naon sokba lenne! Igaz reklámszerzödéssel!
Cs.Á írta:Mr.Master lehet hogy igazad van de 2védő biztos kell! ki van középső védőnek ? Puyol+Oleguer ,Márquez meg védekező középpályást játszik F.Navarro pedig nem jó.Szerintem a sok hiányzás miatt igenis szükség van +2védőre , a középpályára pedig kéne valaki a balszélre hogy Ronni-nak nagyobb szabadsága legyen+ még ezekenkívül igazoljuk Van B. ,csatár meg azért kéne mert Eto'o-n kivül gólerős vérbeli csatárunk nincs. Mert Larsson már öregszik nem olyan gyors Giuly inkább szélső, Messi,Maxi fiatalok kell még pár év hogy be fussanak.![]()
![]()
(Amúgy szerintem mindegyikük egy istenKIRÁLY!!!!!!)
Bodi írta:Még egy jó védő jöjjön mindenféleképpen!!!!Rapika írta:Biztosan nem fogunk eldobni egy jó vételt,mert hogy már vannak védőink!
A rotáció érdekében nem lenne gond,ha 1(vagy 2?)jó védőt venne a Barca.
Még egy jó védő jöjjön mindenféleképpen!!!!Rapika írta:Biztosan nem fogunk eldobni egy jó vételt,mert hogy már vannak védőink!
A rotáció érdekében nem lenne gond,ha 1(vagy 2?)jó védőt venne a Barca.
Hát azért Valdes nem tett olyan sokat a csapatért...Brian 20 írta:azt nem tom hogy kimegy ki jön de azt igen hogy kiknek muszáj maradniuk minden áron ök
Ronaldinho Etoo, Marquez, Puyol, Valdes, Deco, nagyon sokat tettek a csapatért igaz a többiek is
asszem xavit kifelejtetted...Brian 20 írta:azt nem tom hogy kimegy ki jön de azt igen hogy kiknek muszáj maradniuk minden áron ök
Ronaldinho Etoo, Marquez, Puyol, Valdes, Deco, nagyon sokat tettek a csapatért igaz a többiek is