Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
senki nem hozta fel Messit hogy ő jobban megérdemelné...fir3bird írta:
sztem ez nemvicc....nagyonis megérdemli, az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott, lazán belefér hogy ő kapja...miért szted Messi jobban megérdemli?? az elmúlt szezonban ő sem sokat csinált...miért lenne a futball szégyene?? szvsz simán megérdemli!
Az eddigi egyetlen és utolsó eset, hogy kapus kapja az Aranylabdát, az Lev Jasin volt. Svsz a világ legjobb kapusa.fir3bird írta:sztem ez nemvicc....nagyonis megérdemli, az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott, lazán belefér hogy ő kapja...miért szted Messi jobban megérdemli?? az elmúlt szezonban ő sem sokat csinált...miért lenne a futball szégyene?? szvsz simán megérdemli!csababarca írta:Mi ez a Casillas érdemli az aranylasztit szitu a madridistán?![]()
Komolyan mondom a legjobb vicc oldal![]()
Casillas kétségkívül a legjobb kapusok egyike...de azért kapusnak nem osztogatnak csak úgy olyan bogyót![]()
ha meg megkapja az a futball szégyene lesz...
Mi segítsük Oleguert aranylabdához légyszi![]()
![]()
sztem ez nemvicc....nagyonis megérdemli, az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott, lazán belefér hogy ő kapja...miért szted Messi jobban megérdemli?? az elmúlt szezonban ő sem sokat csinált...miért lenne a futball szégyene?? szvsz simán megérdemli!csababarca írta:Mi ez a Casillas érdemli az aranylasztit szitu a madridistán?![]()
Komolyan mondom a legjobb vicc oldal![]()
Casillas kétségkívül a legjobb kapusok egyike...de azért kapusnak nem osztogatnak csak úgy olyan bogyót![]()
ha meg megkapja az a futball szégyene lesz...
Mi segítsük Oleguert aranylabdához légyszi![]()
![]()
lehagytad a végéről azt hogy-az örömtől-hol láttad az uj real mezt?kivi vok rá h mibe törlik majd akönyüket
hol láttad az uj real mezt?kivi vok rá h mibe törlik majd akönyüketfir3bird írta:Az új hazai Barca mez, elég gyengére sikeredett, a tavalyi sokkal jobb volt sztem.Bár nekem a 2005-06-os Barca mez tetszett, jó sok volt benne a csík, de ez az új, kétszínű az egész, sztem az kevés.Bár az új Madrid mez sem tetszik,a tavalyi az bejött nagyon.
Ha a madridért utasította vissza az Intert és a Roma-t ,akkor nemhiszem,h a Barcához jönneValbali írta:"Huntelaar a Roma és az Inter ajánlatát is visszautasította, hogy a Real Madridba szerződhessen. Valószínűleg ez jövőre történhet meg, a következő szezont vagy opcióval vagy kölcsönben még jelenlegi együttesében töltené. Amennyiben Ronaldo nem érkezik, abban az esetben viszont már idén a spanyol fővárosba kerülhet. /AS/"
Ha lemaradunk róla, az hatalmas érvágás lenne. Sztem sokkal jobb, mint Adebayor.
Azért két idény alatt több, mint 60 gólt rúgott az Ajaxban, azt hiszem nem sorolhatjuk a középszerű csatár kategóriába.hajimegaben írta:Valbali írta:"Huntelaar a Roma és az Inter ajánlatát is visszautasította, hogy a Real Madridba szerződhessen. Valószínűleg ez jövőre történhet meg, a következő szezont vagy opcióval vagy kölcsönben még jelenlegi együttesében töltené. Amennyiben Ronaldo nem érkezik, abban az esetben viszont már idén a spanyol fővárosba kerülhet. /AS/"
Ha lemaradunk róla, az hatalmas érvágás lenne. Sztem sokkal jobb, mint Adebayor.
Szerintem Huntellar teljesen középszerű csatár Adebayor-t se tartom sokra de Hunti még kevesebbre /magánvélemény/
Valbali írta:"Huntelaar a Roma és az Inter ajánlatát is visszautasította, hogy a Real Madridba szerződhessen. Valószínűleg ez jövőre történhet meg, a következő szezont vagy opcióval vagy kölcsönben még jelenlegi együttesében töltené. Amennyiben Ronaldo nem érkezik, abban az esetben viszont már idén a spanyol fővárosba kerülhet. /AS/"
Noh ne essünk az egyik végletből a másikba, azt a szezont megnyerte volna a Madrid David nélkül is, másrészt túlzás azt is állítani, hogy nem tud focizni, a 2006-2007-es szezont sokkal inkább Nistelrooynak köszönheti a Madrid, David beadásai semmit sem értek volna, ha nincs olyan befejező csatár mint ő, főleg hogy 25 bajnoki gólt lőtt.kilibarca írta:Beckham nem tudott fociznimynameis-earl írta:Már nem azért, de Beckham és Ronaldo között nem kicsi különbség van. Utóbbi focizni is tud...![]()
![]()
Capello féle bajnoki címet egy az egyben neki köszönhetik. Minden beadása életveszélyes volt. Én személyszerint örültem, hogy eligazol arra gondoltam gyengébbek lesznek.
Ronaldo szerintem 85% madrid.
Beckham nem tudott fociznimynameis-earl írta:Már nem azért, de Beckham és Ronaldo között nem kicsi különbség van. Utóbbi focizni is tud...