Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek télleg egy [auto_cenzúra] ez a felállításnicandro írta:Barcaman14 írta:sztem v. valdes elég gyenge!!ahelyett hogy világklasszis játékosoban gondolkodnak, egy jó védelmet kéne először összeállítani.Mondjuk boruc sztem nem rossz kapus!! 11-em:
Boruc
d.alves puyol milito abidal
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
Én így álnék fel.A védelmünk jó lenne,támadó felfogású szélső védőkkel.Xavi és Iniesta remekül megértik egymást és kitűnő labdákat adnak.Ez egy összeszokott középpálya.Messi zsenialitásáról nem kell beszélni,úgy ahogy roni-éról sem.Hiszem hogy összetudja kapni magát.Deco-nak az eb-n mutatott játék alapján itt a helye.Eto'o ,ő pedig ha rosszformában van akkor is rugdossa a gólokat.mit gondoltok?
LOOOOOL
hát [auto_cenzúra] akkor tényleg sokat változik a csapat tavalyhoz képest.......szakadok xD xDDD
Barcaman14 írta:sztem v. valdes elég gyenge!!ahelyett hogy világklasszis játékosoban gondolkodnak, egy jó védelmet kéne először összeállítani.Mondjuk boruc sztem nem rossz kapus!! 11-em:
Boruc
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
Én így álnék fel.A védelmünk jó lenne,támadó felfogású szélső védőkkel.Xavi és Iniesta remekül megértik egymást és kitűnő labdákat adnak.Ez egy összeszokott középpálya.Messi zsenialitásáról nem kell beszélni,úgy ahogy roni-éról sem.Hiszem hogy összetudja kapni magát.Deco-nak az eb-n mutatott játék alapján itt a helye.Eto'o ,ő pedig ha rosszformában van akkor is rugdossa a gólokat.mit gondoltok?
Ronie helyére biztos jobb lenne arshavin vagy hleb ronni it a barcában már soha sem lesz olyan jó formában mint 2005-2006-os szezonban de egyébként tetszik a fellállítás talán még a borucba köthetnék bele sztem v. valdes nem rossz kapus az elmult idényben volt jónéhányszor h ő volt a barca lagjobbja és nagy bravúrokat mutatott be de azé hozzáteszem azt is h boruc nem rossz kapusBarcaman14 írta:sztem v. valdes elég gyenge!!ahelyett hogy világklasszis játékosoban gondolkodnak, egy jó védelmet kéne először összeállítani.Mondjuk boruc sztem nem rossz kapus!! 11-em:
Boruc
xavi iniesta
messi deco ronaldinho
eto'o
egyetértek,boruc majomVaratrix írta:Bocsi de ez nevetséges!Barcaman14 írta:sztem v. valdes elég gyenge!!ahelyett hogy világklasszis játékosoban gondolkodnak, egy jó védelmet kéne először összeállítani.Mondjuk boruc sztem nem rossz kapus!! 11-em:Valdes nagyon régóta véd ennél a klubbnál, méghozzá nagyon jól. És lecserélnéd egy olyan semmitmondó, majomra mint Boruc...Elég szomorú hogy így gondolod.
Szeretjük Valdest!
Bocsi de ez nevetséges!Barcaman14 írta:sztem v. valdes elég gyenge!!ahelyett hogy világklasszis játékosoban gondolkodnak, egy jó védelmet kéne először összeállítani.Mondjuk boruc sztem nem rossz kapus!! 11-em:
Igazad vanmanuel írta:Szerintem ha tényleg a jövő barcájátt akarják épitteni akkor ebbe Ronaldinhónak véleményem szerint nincs helye.
1 ok:amelett hogy egy teljes éven keresztül végig nézte azt hogy hogyan szenved a csapatt miközben ő különféle szórakozóhelyekrejárt,és itt most nem a sérülésel kell kifogásolni hát azért 1 éven keresztül könyörgöm!2.ok:Én a vezetés helyébe már csak azért is megmutattnám hogy Ronaldinhó nélkül is van élett a csapatnál.Arról nem is beszélve hogy szinte már az egész világ kiismertte a játékát.Szóval én szerintem R10 semmiféle szempontból nemérdemli meghogy maradjon és hogy sajnáljuk.Aki meg annyira sajnálja akkor annakl pedig azt mondanám hogy kérdezze meg R10-t hogy ő vajon sajnálta a fiúkatt az egész szezon alatt.
uj szerepkörben lehet h csillogna,utána persze szép áron mehet felőlem is,főleg ha mondjuk az arsenalba menne mondjuk egy fabregas ajánlat részekéntmanuel írta:Szerintem ha tényleg a jövő barcájátt akarják épitteni akkor ebbe Ronaldinhónak véleményem szerint nincs helye.
1 ok:amelett hogy egy teljes éven keresztül végig nézte azt hogy hogyan szenved a csapatt miközben ő különféle szórakozóhelyekrejárt,és itt most nem a sérülésel kell kifogásolni hát azért 1 éven keresztül könyörgöm!2.ok:Én a vezetés helyébe már csak azért is megmutattnám hogy Ronaldinhó nélkül is van élett a csapatnál.Arról nem is beszélve hogy szinte már az egész világ kiismertte a játékát.Szóval én szerintem R10 semmiféle szempontból nemérdemli meghogy maradjon és hogy sajnáljuk.Aki meg annyira sajnálja akkor annakl pedig azt mondanám hogy kérdezze meg R10-t hogy ő vajon sajnálta a fiúkatt az egész szezon alatt.
de azért az én jelölte gólérzékenyebb,távoli lövései félelmetesek és nagy veszélyt hordoznak magukban és ehhez még egy ball láb is társulDaNNy írta:egyetértek, vagy +10el Silvakovacsmisn írta:arshavin árából már inkább más játékost vennék,sztem 5 milla plusz ráforditással lenne egy van der vaartunk,aki minősigibb megoldás lenne,de ez csak az én szerény véleményem sajnos
egyetértek, vagy +10el Silvakovacsmisn írta:arshavin árából már inkább más játékost vennék,sztem 5 milla plusz ráforditással lenne egy van der vaartunk,aki minősigibb megoldás lenne,de ez csak az én szerény véleményem sajnos
Szerintem is jó ötlet lenne,egy próbát megérkovacsmisn írta:támadószekció...lenne egy érdekes felvetésem...milenne ha ronit huznánk vissza egy sorral és ő lenne a támadások agya továbbra is,de már nem kapná az ivet h a robbanékonyság meg lendület meg hasonlók!!!sztem támadó középpályás poszton tökéletets fegyver lenne és az uj szerepkör élvezettel tölthetné el!!!Remélhetőleg ujra világklasszis szinten jáccana,padonültetni baromság,eladni bagóért szintén az,akkor már egy próbát megérne,főleg h régebben még a barca előtt jáccot is ien szerepkörben,szal én megkockáztatnám!!!
Ez mind szép és jó,de akkor még mindig minket terhel majd a csillagászati fizetése...kovacsmisn írta:támadószekció...lenne egy érdekes felvetésem...milenne ha ronit huznánk vissza egy sorral és ő lenne a támadások agya továbbra is,de már nem kapná az ivet h a robbanékonyság meg lendület meg hasonlók!!!sztem támadó középpályás poszton tökéletets fegyver lenne és az uj szerepkör élvezettel tölthetné el!!!Remélhetőleg ujra világklasszis szinten jáccana,padonültetni baromság,eladni bagóért szintén az,akkor már egy próbát megérne,főleg h régebben még a barca előtt jáccot is ien szerepkörben,szal én megkockáztatnám!!!