Terheléses teszt?gnorbert írta: Azt gondolom, hogy a Juve elleni tréning után igenis érdemes lenne egy füst alatt lezúzni a csepeli focit is, ugyanis a Tornán is kerülhetünk hasonlóan pörgős helyzetbe (ahogy volt is rá példa).
üdv: gnorbert
Charlie írta:Hello.Szombaton vagy Vasárnap lenne ez a foci?Attól függ.Merre lakx Miskolcon?Cáratyuska írta:Üdv!!!
Charlienak szólnék. Látom miskolci vagy s élénken érdeklődsz a barca foci iránt. Most hétvégén Juve-Barcelona derbi lesz. Én megyek. Ha gondolod s van kedved felmehetnénk együtt.
ciao!!!
FORZA JUVENTUS!!!
C.
Hello.Szombaton vagy Vasárnap lenne ez a foci?Attól függ.Merre lakx Miskolcon?Cáratyuska írta:Üdv!!!
Charlienak szólnék. Látom miskolci vagy s élénken érdeklődsz a barca foci iránt. Most hétvégén Juve-Barcelona derbi lesz. Én megyek. Ha gondolod s van kedved felmehetnénk együtt.
ciao!!!
FORZA JUVENTUS!!!
Gábor írta:Na srácok.... Nekem van kedvem menni... Van szombatra valami programom de nem tom pontosan mikor. Ha belefér, akkor megyek. Vigyek Barca mezt? Az aréna előtt találkozunk vagy hol e?
Én azt kérdeztem hogy Ronaldinho 17-e esetleg ez a srác aki Barca cuccban van?De azt mondtátok nem ő az.mucs1 írta:Ha jol olvastam, Charlie nem azt kédezte, hogy ez a forma-e a titkozatos kicsitjo, hanem hogy ez ronaldinho-e?és nem ő az, de attól még kicsitjo sem, ugyanis ez a srác még nem volt egy focin se velünk. Szerintem.
Ronaldinho17, kérd el magad, különben nem nagyon leszünk meg! Kapust megpróbálok hozni, holnapig kiderül, jön-e!