2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Annyi a para, hogy az a sok "munkás" nem tehet róla, hogy annak született, viszont aki Elton, az azzá vált. Na mind1. Egyik se jócsababarca írta: még mindig jobb mintha "napbarnított földimunkás" felvonulás lenne
Capon írta:Na srácok eljött a nagy nap D-day vagyis G-daysminkelni, bugyit húzni, magassarkut, toppot felvenni és irány felvonulni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Remélem adnak majd az összes pofájára.Capon írta:Na srácok eljött a nagy nap D-day vagyis G-daysminkelni, bugyit húzni, magassarkut, toppot felvenni és irány felvonulni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szerintem más hozni fog paradicsomot is, meg még egyéb finomságokat.Fernando írta:Támogatom őket! Kár hogy csak hang gránát.Capon írta:Én úgy volt megyek csak más dolgom akadt. De pár ismerösöm felkészült hang gránáttal meg mindenféle jóval. Elég szervezetten jönnek fel vidékről is a szurkolók.
Támogatom őket! Kár hogy csak hang gránát.Capon írta:Én úgy volt megyek csak más dolgom akadt. De pár ismerösöm felkészült hang gránáttal meg mindenféle jóval. Elég szervezetten jönnek fel vidékről is a szurkolók.
Ne is mondd, legszívesebben én is felmentem volna dobálni őket.Capon írta:Na srácok eljött a nagy nap D-day vagyis G-daysminkelni, bugyit húzni, magassarkut, toppot felvenni és irány felvonulni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haider írta:Mit csinálnak a magyar válogatott játékosai.ha megnyerik a VB-t?
Kikapcsolják a Play Station-t.
hát passzSlither írta:Frankón nyomja.![]()
Hol lehet megnézni ezt a Dance nevű versenyt?