Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gonosz írta:http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=60138
Ok-ok, nb1.hu, de azért csak olvassátok el...!
Én Maloudát nem csípem, de nem egy rossz üzlet!
Malouda tudna Deco posztján is játszani.Malouda is tudna Ronnie és Deco posztján nyomni.Én akkor is támogatom Berbatov-ot sztem nem rossz csatár.MQuC írta:Akár még jó is lehet. Egy új csapatban új közgben végülis minden bejöhet...Attól függ, hogyx nekik hogy fexik a mi játékunk. Be tudnak-é illeszkedni.
+még roninorbert55 írta:Én ezt már a múlthéten olvastam de azóta nagy változások történtek Ade-ügyben.A léyneg h mi kiszáltunk szinte.matyi02 írta:A Barcelona mindenben megegyezett az Arsenallal Emmanuel Adebayor átigazolása ügyében.
A spanyol Marca szerint a katalánok 27 millió fontot fizetnek a csatárért. A lap továbbá úgy tudja, az Arsenal arra kérte a Barcelonát, hogy addig várjon a hivatalos bejelentéssel, amíg a londoni klub megszerzi Adebayor utódját.
A Barca új edzője, Pep Guardiola 4-3-1-2 taktikai formációban játszatná csapatát és ebben Adebayor Henryvel alkotná a csatárduót.
A Marcának lehet hini nem ???
Am sajna Malouda melett több ok is szól.
1.A Barca jobban támogatja Maloudát mint Silvát(csak nemtom mé)
2.Anyagilag sokkal jobban járnánk Maloudával mint Silvával.
Ugyanis.Most 72 milkát költöttünk és bevétellel eggyütt - 58 milkánál vagyunk.
Ha jönne Malouda még mi kapnánk 22-t az már -36,Gudyért 6-ot az -30.
+Egy csatár olyan 30 körül lesz szal olyan - 60 lesz a kiadásunk igazolásokra(ha LAPORTÉK MARADNAK).
Én ezt már a múlthéten olvastam de azóta nagy változások történtek Ade-ügyben.A léyneg h mi kiszáltunk szinte.matyi02 írta:A Barcelona mindenben megegyezett az Arsenallal Emmanuel Adebayor átigazolása ügyében.
A spanyol Marca szerint a katalánok 27 millió fontot fizetnek a csatárért. A lap továbbá úgy tudja, az Arsenal arra kérte a Barcelonát, hogy addig várjon a hivatalos bejelentéssel, amíg a londoni klub megszerzi Adebayor utódját.
A Barca új edzője, Pep Guardiola 4-3-1-2 taktikai formációban játszatná csapatát és ebben Adebayor Henryvel alkotná a csatárduót.
alakulnak a dolgok!!!matyi02 írta:A Barcelona mindenben megegyezett az Arsenallal Emmanuel Adebayor átigazolása ügyében.
Télleg a Mrcában olvastad? Sztem ha így áll benne ak igaz kell legyen! Örülnék Adebayornak, viszont Eto'o így nem hinném h marad.matyi02 írta:A Barcelona mindenben megegyezett az Arsenallal Emmanuel Adebayor átigazolása ügyében.