2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
norbert55 írta:Tudom h már unjátok a felálláselméletem de ezt még megosztom![]()
![]()
![]()
Szal Pep erősen fog rotációzni.Erre több jel is utal.
A 4-3-3,4-3-1-2,és a 4-2-4 közt lesz a rotáció.
4-3-3:Pep nyilatkozta h a 4-3-3 mint a Barca híresebb felállása is játszatva lesz.
4-3-1-2:Ezt akarja alap felállásnak és ez lesz használva legtöbbx.Ő a 2 csatáros rendszer híve.
4-2-4:Volt egy kijelentése miszerint Alves és Messi JOBB OLDALA naon erős.És még azt is mondta h vmikor csak 2 labdaszerző kp lesz a kezdőben és akkor Touré,Keita lesz a kezdő.És ezek a leírások csak a 4-2-4-re illenek.
Többet nem írok a felállásokról MEGÍGÉREM![]()
![]()
33.MichaaBee írta:Gyerekek! Hernán Crespo hány éves????? A chelsea nem hosszabbított vele, ingyen vihető!
33 lesz szombaton.MichaaBee írta:Gyerekek! Hernán Crespo hány éves????? A chelsea nem hosszabbított vele, ingyen vihető!
De már 100% hogy az Interbe folytatjaKakáACM22 írta:Lampard nem igazolt sehova...Los Banditos írta:Lampard már eligazolt az Interbe...
Lampard nem igazolt sehova...Los Banditos írta:Lampard már eligazolt az Interbe...
MerszibokuárigátotenkjúEbdon Lake írta:www.nemzetisport.hu/Spanyolfoci_index.phplui1698 írta:Nem tudna nekem valaki olyan oldalt mondani ahol megbízható sporthíreket tudok olvasni?
Én az nb1.hu-t szoktam,de látom azt itt elég sokan nem tartják jónak.
www.sporthirado.hu
Devid16 írta:De most tényleg Arsavin annyira kell ide?Mert sztem nem.Azér mert volt 2jó meccse azért nem kell megvenni.Ez alapján sokakat meg lehetne nevezni.Meg már azt hiszem 27 éves ami nem egy fiatal tehetség életkora...Egyébként szerintem valami ismeretlen brazilt kéne szerezni aki keni a labdát és nem is akkora sztár...Dinho kérdéssel mi lesz?Ki vinné el?Senki....nemám 20 milláér....a kutya se megy érte...na mind1 majd mi fizetjük a lóvéját...ez kell...mi tettük ilyenné akkor most viseljük el...
Ebdon Lake írta:Valaki tudja, hogy Decoért a Chelsea 10 fontot vagy eurót fizetett? Mert én már mindkettő olvastam, mert nem mindegy, ha fontban akkor olyan 13-15 millió eurót fizettek.