2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazad van. Utána néztem. 36 méterrel magasabb volt a WTCEtooka írta:Az ikertornyok voltak a legmagasabbak...
soadroli írta:Akkora paraszt vagy, hogy anyakönyvi kivonat helyett rögtön őstermelői igazolványt kaptál!
Akkora paraszt vagy, hogy hozzátok a déli harangszó is csak két órára ér oda.
Az ikertornyok voltak a legmagasabbak...breywol írta:Az Empire State Building amúgy is a legmagasabb. Szal akkor egy annál nagyobbat kellene lerombolnia. Így nem nevettem , amúgy jó lenne.Haider írta: Sírva jön haza a suliból szeptember 10-én Bin Laden egyik kisfia.
- Mi a baj, Abdullah? - kérdi az apja.
- Karót kaptam földrajzból - bömböli az ifjabb Laden.
- Miért, mit kérdezett a tanárnő?
- Azt, hogy mi New York legmagasabb épülete.
- És te mit mondtál?
- Azt, hogy az Empire State Building - bőgi a gyerek.
- Semmi baj, Abdullah! Majd a papa megoldja.
na nekem ez a hírhttp://www.fn.hu/foci/20080708/sztarok_san_marinoi_bajnoknal/ írta: Világbajnok brazil labdarúgóval erősítene a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő San Marinói SS Murata. Sőt, még Michael Schumacher korábbi hétszeres Forma-1-es világelső leigazolása is felmerült.
...
„Momemntán 70 százalék az esély arra, hogy a játékos hozzánk igazol" - magyarázta Denis Casadei sportigazgató. Ha így lesz, Romario újra egy csapatban futballozhat a 42 éves, szintén vb-aranyérmes Aldairral, sőt, talán Michael Schumacherrel is.
Az Empire State Building amúgy is a legmagasabb. Szal akkor egy annál nagyobbat kellene lerombolnia. Így nem nevettem , amúgy jó lenne.Haider írta: Sírva jön haza a suliból szeptember 10-én Bin Laden egyik kisfia.
- Mi a baj, Abdullah? - kérdi az apja.
- Karót kaptam földrajzból - bömböli az ifjabb Laden.
- Miért, mit kérdezett a tanárnő?
- Azt, hogy mi New York legmagasabb épülete.
- És te mit mondtál?
- Azt, hogy az Empire State Building - bőgi a gyerek.
- Semmi baj, Abdullah! Majd a papa megoldja.
Monti ezek nagyon jók! A multkoriak is nagyon jók voltak! Még, még, még! A nép többet akar!Monti írta:...
Nagyon nagyPerrero írta:LoL
A randalírozók felvonulhatnak? Ha ők igen, akkor a melegek is. Mi ezzel a gond, még mindig nem értem. Vagy az jobb volt, mikor a traktorosok hetekig a Parlament előtt voltak, és csatatérré változtatták azt. Hogy a későbbiekről ne is beszéljünk. Amikor a bűz erősebb volt, mint egy sertéstelepen. elég szelektív egyesek felfogása. Csak azért, mert melegek, nem kell őket karóba húzni, megdobálni. Engemet egyáltalán nem érdekelne, elmennék egyet strandolni, vagy a Margitszigeten ejtőznék egyet, vagy a hűs szobában, valami itallal a kezemben nézném a női döntőt Wimbledonból.kovinho írta:Csináljanak amit akarnak, de ne vonuljanak fel az Andrássy úton.
Ami ha nem tévedek, a világörökség része. Ezt most odaadták a bziknak