Oleguer Presas Renom #2
A Marca és a Sport információ szerint Presas barátunk megkapta az Ajax ajánlatát tanulmányozásra.
Ja, de a kiálitás, és előtte a büntető finoman szólva is véleményes volt. Ha Puyol csinálja ugyanazt, akkor mindenki csak a birót szidná...Xavinho írta:Szerintem megrészben igazad van! Egy szezon nyilván nem egy játékoson múlik,de a kulcsfontosságú Barca-real meccsen-ami 3-3 lett-egy félidőt emberhátrányban játszott a Barca Oleguer buta hibája miatt.Ha nem állítják ki,akkor meg is nyerhettük volna a meccset és akkor biztos nem úgy alakulnak a dolgok...Persze ennyi erővel Frank is lehetne a hibás,h minek játszatta,de ebbe már nem érdemes belemenni.Lil' Ziggy írta:Nem tudom mit keres itt ez az oleguer de jó lenne minél előbb megszabadulni tőle!!! Ha őőő nincs még meg is nyertük vna a 2006/2007-es szezont!!!
-
- Barça C
Xavinho amikor azt mondtam hogy Oleguer-en ment el a szezon elsősorban nekem is ez a meccs jutott eszembe 

- Blaugrana10
- Barça B
Itt en most nem ertek egyeseket
Azt en is latom es tudom hogy Oleguer nem egy sztar jatekos, de azert azt ismerje el mindenki, hogy szivvel jatszik es odaadassal. Szereti a klubot, szereti a Barcat. Az igaz, hogy nem Barca szintu jatekos, de kell egy ilyen ember egy csapatban. En szemely szerint nem vagyok ellene. Es, hogy voltak hibai az is igaz, de azert voltak jo idoszakai is. Forca Barca!!!

Szerintem megrészben igazad van! Egy szezon nyilván nem egy játékoson múlik,de a kulcsfontosságú Barca-real meccsen-ami 3-3 lett-egy félidőt emberhátrányban játszott a Barca Oleguer buta hibája miatt.Ha nem állítják ki,akkor meg is nyerhettük volna a meccset és akkor biztos nem úgy alakulnak a dolgok...Persze ennyi erővel Frank is lehetne a hibás,h minek játszatta,de ebbe már nem érdemes belemenni.Lil' Ziggy írta:Nem tudom mit keres itt ez az oleguer de jó lenne minél előbb megszabadulni tőle!!! Ha őőő nincs még meg is nyertük vna a 2006/2007-es szezont!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
És 2007/08 is az ő hibája???Lil' Ziggy írta:Nem tudom mit keres itt ez az oleguer de jó lenne minél előbb megszabadulni tőle!!! Ha őőő nincs még meg is nyertük vna a 2006/2007-es szezont!!!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Egy szóval nem mondtam hogy mindenkinek meghatározó egyéniségnek kell lenni és nem is gondolom így...badboyracing írta:nem értem mér kéne mindenkinek meghatározó egyéniségnek lenni?fUtBoLiStA írta:Én Oleguerrel kapcsolatban egy dolgot nem értek: Miért van ő még itt?Nem akarom bántani, de a képességei hiányoznak hogy egy nagy csapatban meghatározó személyiség legyen. Tényleg volt 2 viszonylag jó éve, de szerintem épp ideje búcsút venni tőle. Amúgy piaci értéke mennyi? (uccsó kérdésemre komoly választ várok
)
van 3-4 játékos akik a hátukon viszik a csapatot,és van a többi akik segítik öket.. Oleguer az utóbbi..vagyis próbálja..de néha szükség volt rá!

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
- Fernando
- Llegenda del Barça
Haggyátok már a tökömbe Oleguert békén. Alig játszott idén. Ellesz adva, ha meg nem akkor sem fog sokat játszani. Mit kell szidni?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça B
- Kapcsolat:
ez márt azért szánalmas..Lil' Ziggy írta:Nem tudom mit keres itt ez az oleguer de jó lenne minél előbb megszabadulni tőle!!! Ha őőő nincs még meg is nyertük vna a 2006/2007-es szezont!!!
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
- Fernando
- Llegenda del Barça
JézusLil' Ziggy írta:Nem tudom mit keres itt ez az oleguer de jó lenne minél előbb megszabadulni tőle!!! Ha őőő nincs még meg is nyertük vna a 2006/2007-es szezont!!!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça C
Nem tudom mit keres itt ez az oleguer de jó lenne minél előbb megszabadulni tőle!!! Ha őőő nincs még meg is nyertük vna a 2006/2007-es szezont!!! 

- Fernando
- Llegenda del Barça
http://youtube.com/watch?v=DZxwUjYEt8E&feature=related
De régi videó, Még Bojan is fiatal rajta.
De régi videó, Még Bojan is fiatal rajta.
Szegény.......Adjuk el gyors valami magyar sztárcsapatnak!!:D 

IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
- the Legend
- Barça B
hát ez a video...

azt ne feledjük el hogy a bl és liga gyöztes csapatnak alapembere volt jobbekk pozicioban. többet játszott mint belletti
-
- Barça B
- Kapcsolat:
vagy lehet nekünk egy felszabadításra! ő isuugyanolyan játékos aki gyengébb képességű de azért nem kéne olyanokat mondani hogy csak teher volt.ő eljutott odáig ..DaNNy írta:jah, ellenfeleinknek szükségük volt egy gyenge jobb szélre...badboyracing írta:nem értem mér kéne mindenkinek meghatározó egyéniségnek lenni?fUtBoLiStA írta:Én Oleguerrel kapcsolatban egy dolgot nem értek: Miért van ő még itt?Nem akarom bántani, de a képességei hiányoznak hogy egy nagy csapatban meghatározó személyiség legyen. Tényleg volt 2 viszonylag jó éve, de szerintem épp ideje búcsút venni tőle. Amúgy piaci értéke mennyi? (uccsó kérdésemre komoly választ várok
)
van 3-4 játékos akik a hátukon viszik a csapatot,és van a többi akik segítik öket.. Oleguer az utóbbi..vagyis próbálja..de néha szükség volt rá!
- DaNNy
- Jugador d'estrella
jah, ellenfeleinknek szükségük volt egy gyenge jobb szélre...badboyracing írta:nem értem mér kéne mindenkinek meghatározó egyéniségnek lenni?fUtBoLiStA írta:Én Oleguerrel kapcsolatban egy dolgot nem értek: Miért van ő még itt?Nem akarom bántani, de a képességei hiányoznak hogy egy nagy csapatban meghatározó személyiség legyen. Tényleg volt 2 viszonylag jó éve, de szerintem épp ideje búcsút venni tőle. Amúgy piaci értéke mennyi? (uccsó kérdésemre komoly választ várok
)
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
-
- Barça B
- Kapcsolat:
nem értem mér kéne mindenkinek meghatározó egyéniségnek lenni?fUtBoLiStA írta:Én Oleguerrel kapcsolatban egy dolgot nem értek: Miért van ő még itt?Nem akarom bántani, de a képességei hiányoznak hogy egy nagy csapatban meghatározó személyiség legyen. Tényleg volt 2 viszonylag jó éve, de szerintem épp ideje búcsút venni tőle. Amúgy piaci értéke mennyi? (uccsó kérdésemre komoly választ várok
)
-
- Barça B
szerintem ő kényelmesen elpolitizál katalóniában,és lejár edzésekre és él mint hal a vízben:D
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem, 2-3 milliónál nem ér többet. A transfermarkt 1,2 milliót ír. Több nem nagyon lehet.fUtBoLiStA írta:Én Oleguerrel kapcsolatban egy dolgot nem értek: Miért van ő még itt?Nem akarom bántani, de a képességei hiányoznak hogy egy nagy csapatban meghatározó személyiség legyen. Tényleg volt 2 viszonylag jó éve, de szerintem épp ideje búcsút venni tőle. Amúgy piaci értéke mennyi? (uccsó kérdésemre komoly választ várok
)

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Én Oleguerrel kapcsolatban egy dolgot nem értek: Miért van ő még itt?
Nem akarom bántani, de a képességei hiányoznak hogy egy nagy csapatban meghatározó személyiség legyen. Tényleg volt 2 viszonylag jó éve, de szerintem épp ideje búcsút venni tőle. Amúgy piaci értéke mennyi? (uccsó kérdésemre komoly választ várok
)

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Én Oleguert kedveltem, nincs meg benne a képesség, hogy nagy játékos legyen, de amennyit szorgalommal és akarat erővel el lehet érni ő elérte!
Volt két nagyon jó szezonja, amikor a csapatnak is nagyon ment és a legtöbbet játszatottak között volt!
Persze azért énis reszkettem amikor rávezették a labdát vagy csak hozzákerült, de ez valamilyen szinten érthető!

Volt két nagyon jó szezonja, amikor a csapatnak is nagyon ment és a legtöbbet játszatottak között volt!

Persze azért énis reszkettem amikor rávezették a labdát vagy csak hozzákerült, de ez valamilyen szinten érthető!