Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Márquez a mexikói válogatottban játszott már jobbhátvédet, sőt a 2006-os vbn is ha emlékeim nem csalnak. Beadni képtelen játékos? Szerintem meg pont hogy jó rúgótechnikája van, nem véletlenül rúgott jó pár szabadrúgásgólt is...visca el barca írta: marqueznél alkalmatlanabbat nem találnál arra posztra. rettentően lassú, és beadni képtelen játékos (láthattuk 30m-es, sehova nem szálló passzait). ő az a tipikusan jól helyezkedő, jól fejelő, középső játékos
marqueznél alkalmatlanabbat nem találnál arra posztra. rettentően lassú, és beadni képtelen játékos (láthattuk 30m-es, sehova nem szálló passzait). ő az a tipikusan jól helyezkedő, jól fejelő, középső játékosmatador írta:Piqué is eljátszhat ott, de én Márquezt is kipróbálnám ott, szerintem jól el tudna ott játszani, a képességei alapján ellenne ott...Varga Tamás írta: Márquez az életben nem játszott jobbhátvédet.
Az idén párszor Puyolt berakta Frank jobbhátvédnek, de nem jött be, mivel már rég volt, amikor ott tolta. Alves cseréje Piqué lesz a jobbon. Szerintem.
Piqué is eljátszhat ott, de én Márquezt is kipróbálnám ott, szerintem jól el tudna ott játszani, a képességei alapján ellenne ott...Varga Tamás írta: Márquez az életben nem játszott jobbhátvédet.
Az idén párszor Puyolt berakta Frank jobbhátvédnek, de nem jött be, mivel már rég volt, amikor ott tolta. Alves cseréje Piqué lesz a jobbon. Szerintem.
Márquez az életben nem játszott jobbhátvédet.matador írta:Én jobbhátvédként Alvesre és csereként Márquezre számítanék.henry&eto írta:Nóbival tutira egyetértek!minek ennyi hátvéd?amugy van több bevethető jobbhátvéd nem csak puYol!
Nekem komolyan mondom már mindegy csak jöjjön valaki...Bautista írta:szerintem meg tudnák szerezni de inkább ade jöjön vagy berbatov
nemzetisporton olvastam. hát nem tudom valóban szükségünk van-e rá, tele vagyunk hátvéddel...zolee008 írta:hallotátok az új hírt mi szerint Gallast le akarjuk igazolni ??szerintem jó lenne amig fel nem épűl a G.Milito.
Aug.31-ig van nyitva a piacsoadroli írta:Most ha Eto'o-t eladjuk,kb 1 hét múlva,(remélem ez nem történik meg),akko mennyi időnk lesz egy csatár leigazolására??
De , én úgy tudom,hogy a Bolognához igazolt...G-Jay írta:Pavlyucsenkó már nem aláírt valahol Olaszországban egy szerződést?
G.