2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
En mar reg ota varok arra hogy vegre ket csatarral jatszunk szerintem sokkal eredmenyesebb lenne,nem szeretem igazabol ezt az egy csataros meg oldast!Valbali irta:Én is ezen gondolkodtam, hogy R10 hiányában nincs balszélsőnk, viszont a vezetőség mindenáron csatárt akar venni, szal elképzelhető, hogy vmi kétcsatáros játékot fogunk játszani, ahova Henry mellé kell még vki.
Én is ezen gondolkodtam, hogy R10 hiányában nincs balszélsőnk, viszont a vezetőség mindenáron csatárt akar venni, szal elképzelhető, hogy vmi kétcsatáros játékot fogunk játszani, ahova Henry mellé kell még vki.Laza írta:nem,de az h elment Ronnie ki lesz a Bal közép?iniesta?mert sliva meg vdv jo lenne...esély 0%Bautista írta:Laza irta: de azrt én megis csak oda tenném Cácerest is!
meg ha leigazolnánk,Silvat,VDV-t vagy Tevezt akkor a világ legjobb csapata lehetne Guardiolaval...
miért mitt vársz vegyünk meg mindenkit minden világsztárt?
ha meg Eto'o elmegy akkor Tevez-el pótolnám...ennyi..meg nem hiszem h ezek Világsztárok...
nem,de az h elment Ronnie ki lesz a Bal közép?iniesta?mert sliva meg vdv jo lenne...esély 0%Bautista írta:Laza irta: de azrt én megis csak oda tenném Cácerest is!
meg ha leigazolnánk,Silvat,VDV-t vagy Tevezt akkor a világ legjobb csapata lehetne Guardiolaval...
miért mitt vársz vegyünk meg mindenkit minden világsztárt?
Szerk.: Bocsi nem ovlastam vissza. Egyébként énis erre gondoltam LG amit te leírtál. Tuti csak vmi kamu volt a cikk.Zozzy 5 írta:Ez nekem is fura volt egy kicsit, de gondolom nem akarta most ebben a nyilatkozatban ezt hánytorgatni, a riporter se kérdezett vissza ezekre.Fernando írta:Nagyon szimpatikus nyilatkozat volt amit adott Hleb, de egykét dolgot nemértek.
Korábban szidta Wengert, hogy nem jó a taktika stb, Fabregas is kapott, hogy önző és hasonló jelzők. Most meg a legnagyobb edző Wenger, a legjobb barátja meg Cesc.
Hát igen, ezt én is furcsállom...Fernando írta:Korábban szidta Wengert, hogy nem jó a taktika stb, Fabregas is kapott, hogy önző és hasonló jelzők. Most meg a legnagyobb edző Wenger, a legjobb barátja meg Cesc.
Ez nekem is fura volt egy kicsit, de gondolom nem akarta most ebben a nyilatkozatban ezt hánytorgatni, a riporter se kérdezett vissza ezekre.Fernando írta:Nagyon szimpatikus nyilatkozat volt amit adott Hleb, de egykét dolgot nemértek.
Korábban szidta Wengert, hogy nem jó a taktika stb, Fabregas is kapott, hogy önző és hasonló jelzők. Most meg a legnagyobb edző Wenger, a legjobb barátja meg Cesc.
mint minden játékos az új csapatában ahova igazol. Mi lenne ha azt mondaná h "nem akarok mindent megtenni a csapatomért"Patrickbarca írta:kumma szimpatikus és tényleg mindenütt azt nyilatkozza hogy bármit megtesz a csapatért
Ezt nyilatkozta:Valbali írta:Hleb ismét nagyott nőtt a szemembe, nagyon szimpatikus nyilatkozat, nem az a nagy klasszikus szövegű(álmom volt a Barca kiskorom óta stb.)
de azrt én megis csak oda tenném Cácerest is!Bautista írta:szerintem D. Alves mellet hleb volt a legjobb igazolás
Ő tökéletes a csapat pont egy ilyen játékosra volt szüksége a barcának !!
más csapatok csak irigykedhetnek ránk hogy megszereztük!
ja nem lenne rossz Arsavin csak egyelőr még a csatárgondoknak kéne megoldódniuk mert a KP-ja már úgy nagyjából összeállt és most ha Eto'o elmegy akkor oda fontosabb lenne új és JÓ embert szerezniValbali írta:Hleb ismét nagyott nőtt a szemembe, nagyon szimpatikus nyilatkozat, nem az a nagy klasszikus szövegű(álmom volt a Barca kiskorom óta stb.)hanem egy korrekt, csapatember nyilatkozata. Sztem eddig talán az év igazolása.
(Márcsak Arsavin kéne)
Tuti kamu volt...abban a cikkben olyan voltak, h Hleb azt mondta, teljesen mások az elképzelési a futballról, mint Wengernek. Ugyan már...kulcsar.l írta:Én azt érdekesnek tartom, hogy nem rég még szidta Wengert és Fabregast, most meg kijelenti, hogy ő a legjobb barátja.![]()