Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
klement7
Barça C

2008.07.21. 20:48:45

kelly007 írta:
cruyff írta:Mégis mondja meg nekem valaki, mi a franc baja van Guardiolának Eto'o-val? Beszélnek itt Drogbáról aki jóval idősebb, Adebayorról, aki Eto'o cipőjét nem vihetné.... Eto'o mindegyiknél jobb és még fiatal is.... akkor mi a baj vele? Hogy nyert nekünk két bajnokságot? Hogy meccsenként 1-es gólátlaga volt??? Hogy akár egyedül is be tudja vinni a kapuig a labdát 5 védő gyűrűjében? Mi a f :oops: sz baja van Pepnek Eto'o-val???? Itt van a kezünkben a világ legjobb csatára, erre azon törjük a fejünket, hogy kit hozzunk helyette.. ezen dilemmázunk pedig itt van nálunk Eto'o... de kit hozzunk...kit hozzunk...kit hozzunk....ITT VAN ETO'O!!!....áááááááá kit érdekel....kit hozzunk....kit hozzunk....... NEVETSÉGES!!! :evil:
Nem tudhatjuk mi van a színfalak mögött!!! Én sem örülök neki, hogy Eto'o elmegy mert sztem is beleillik és tud is játszani ebben a Barcában DE mégegyszer mondom mi csak a felszínt látjuk és a statisztikákat, nem tudjuk miért de biztos megvan oka, hogy mennie kell! Ne ezen agonizáljunk már,hogy miért engedjük el... inkább törődj bele, nincs mit tenni. Igazolunk.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 20:44:29

Nyugi van gyerekek!
Szerintem, LG valamit elnézett! Ill. lehet arra próbált célozni, hogy meccsenként volt 5-6 helyzete, amiből egy-két gólt szerzett. De nem kell egyből nekiesni.
Kép
kelly007
Barça C

2008.07.21. 20:39:55

torrestoni írta:Ezek csak gólok, emellett érdemes lenne megnézni, hogyan játsik, milyen hasznosan, mennyit védekezik, s milyen jó paszokkal segít, sokszor a középpályásokat meghazudtolva.
Mennyit védekezik?
Nálam ott már baj van, ha egy csatárnak védekezni kell visszamennie.
Én 3 és fél év ifiben eltöltött idő alatt csatárként max. a félpályáig mehettünk vissza az éktársammal, máskülönben az edző összekaparta volna magát, ha a saját 16-osunknál labdázgatunk.
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.07.21. 20:39:55

LG írta:
Monti írta:Ade egy focista..lesz
Aki 20 helyzetből 4et rúg be az nem valami klafa.Mázlija vol hogy Cescék rendesen megszórták labdával.
Inkább Drogba jöjjön,vagy Berbatov szerintem mindkettő jobb mint Adebayor és szimpatikusabbak is.Bár ez szubjektív
Etoonak sem volt vmi fényes a helyzetkihasználása, az első 2 évében nálunk, 3.ban alig játszott, 4ben viszont már nagyon jó százalékban belőtte azokat. Sztem Adenak is jobb lesz 1-2 év múlva a helyzetkihasználása....na meg azt se feledjük, h helyzetbe is kell kerülni, és hiába Fabregas v. Hleb, akárkivel ők se tudnak gólt rugatni....Na meg ha idejönne, itt is tömnék labdával Xaviék, ugyhogy itt belő meccseként 5 ziccerből 1-2-t, és már meg is van a meccs :P
Tényleg most miről beszélsz Lg? :lol: :lol: :lol:
Szerintem most keversz valamit Eto'onak ez volt a 4. szezonja :roll:
Kép
Kép
Kép
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 20:36:10

LG írta:
Aki 20 helyzetből 4et rúg be az nem valami klafa.Mázlija vol hogy Cescék rendesen megszórták labdával.
Inkább Drogba jöjjön,vagy Berbatov szerintem mindkettő jobb mint Adebayor és szimpatikusabbak is.Bár ez szubjektív
Etoonak sem volt vmi fényes a helyzetkihasználása, az első 2 évében nálunk, 3.ban alig játszott, 4ben viszont már nagyon jó százalékban belőtte azokat. Sztem Adenak is jobb lesz 1-2 év múlva a helyzetkihasználása....na meg azt se feledjük, h helyzetbe is kell kerülni, és hiába Fabregas v. Hleb, akárkivel ők se tudnak gólt rugatni....Na meg ha idejönne, itt is tömnék labdával Xaviék, ugyhogy itt belő meccseként 5 ziccerből 1-2-t, és már meg is van a meccs :P
"Eto'o-nak nem volt valami fényes a helyzetkihasználása az első 2 évben nálunk...." Bravó! Az ilyen benyögésekre tapsolni tudok! Eto'o első két évében simán bajnokok lettünk úgy, hogy Eto'o gólátlaga az 1:1-hez közelített.... valóban nem volt "fényes" a helyzetkihasználása, mert akkor meccsenként 3-as körüli gólátlagot produkált volna!!!!!!!! Ezenkívül egyedül is helyzetet teremtett, anélkül, hogy kiszolgálták volna, a társait is helyzetbe tudta hozni, középpályára is visszalépett, .... de hát a "szurkoló" könnyen felejt.....
VISCA EL BARCA!
kelly007
Barça C

2008.07.21. 20:30:33

cruyff írta:Mégis mondja meg nekem valaki, mi a franc baja van Guardiolának Eto'o-val? Beszélnek itt Drogbáról aki jóval idősebb, Adebayorról, aki Eto'o cipőjét nem vihetné.... Eto'o mindegyiknél jobb és még fiatal is.... akkor mi a baj vele? Hogy nyert nekünk két bajnokságot? Hogy meccsenként 1-es gólátlaga volt??? Hogy akár egyedül is be tudja vinni a kapuig a labdát 5 védő gyűrűjében? Mi a f :oops: sz baja van Pepnek Eto'o-val???? Itt van a kezünkben a világ legjobb csatára, erre azon törjük a fejünket, hogy kit hozzunk helyette.. ezen dilemmázunk pedig itt van nálunk Eto'o... de kit hozzunk...kit hozzunk...kit hozzunk....ITT VAN ETO'O!!!....áááááááá kit érdekel....kit hozzunk....kit hozzunk....... NEVETSÉGES!!! :evil:
Maximálisan egyetértek az itt leírtakkal.
~barcelona~
Barça B

2008.07.21. 20:29:18

henry&eto írta:sztem meglehet nyugodni mert bojant biztos nem rakják be kezdőbe a bajnokságban!még sokat sokat kell fejlődnie!
Lehet de sokkal többet fogják becserélni és játszatni a kezdő csapatban is mert bíztos vagyok benne hogy bízonyítani akar és be fog kerülni a keretbe szerintem rövid idön bellül.
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.21. 20:25:09

sztem meglehet nyugodni mert bojant biztos nem rakják be kezdőbe a bajnokságban!még sokat sokat kell fejlődnie!
---Forza Barca---
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.21. 20:24:49

Pep Henry-ra és Bojanra számít.Bojan sokkal többet lesz kezdő mint tavaly de nem kell túlzásba vinni.Ezért kell még Drogba.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 20:22:31

Bojan kezdőcsapatba állításával kapcsolatosan Csoppyval értek egyet. Nem kell túl fiatalon, túl nagy terhet rakni rá. és a teher alatt nemcsak a fizikai, hanem a pszichikai, mentális terhelést is értem. nem kell azt várni Tőle, hogy megmentse/megváltsa a világot. Szép fokozatosan kell beépíteni a csapatba, folyamatosan kell a terhet pakolni rá. Lio Messi csak egy volt, de rajta is látszódnak a koránál előbb rátett súlyok. A sok sérülésre gondolok. Nem szabad engedni, hogy 25 éves korára kiégjen. Mindent meg kell tenni, hogy még 32-34 évesen is az egyik legjobb játékosunk legyen, akire lehet számítani.
Kép
Csoppy
Barça B

2008.07.21. 20:15:30

matador írta:
Csoppy írta: Ne legyen kezdő!!!

Ne felejtsd el Owen esetét. Akkora tehetség volt, hogy még partedlivel lett először Házi gólkirály a liverpoolnál. Ő volt az első kedvenc játékosom akit istenitettem még mielőtt befutott volna, hat évig tökéletes futballista imagét festett magáról, de kijött rajta a terhelés, hogy 17 éves kora ót lejátssza a szezonkénti 30+ meccset. Most kimegy a pályára, és bármelyik vastagabb fűszál keresztszalagszakadást csinál nála.
Ne terheljük le ennyire ijen fiatalon...
Fantasztikus tehetség, de szoktassuk hozzá a szervezetét.
Ez igaz, de ne feledd, hogy ez a Primera Division, és nem a Premier League...itt nem akkora a tempó, szerintem kibírná, ha évente 25 bajnoki meccset játszana közel végig...és Owen más eset, neki mindig is voltak sérülései, karrierje elején is...igaz, komolyabbak csak most jöttek ki, de szerintem most már kilábalt a sérüléshullámából...ne játszon minden meccset végig, folyamatosan szoktassák hozzá a nyomáshoz, de szerintem azért nem kell annyira nagyon óvni...
szoktassuk.

Ez csak egy párhuzam. Nem azt mondom, hogy ne játsszon, én azt mondom, hogy egy tinire ráépíteni a csapatot elég veszélyes dolog. Bojan még nem bizonyitott sokat a nagyok között, de két éven belül fog, csak az a kérdés, hogy a varázsa két évig fog tartani, vagy évtizedig. Nem kell óvni annyira a gyereket, csak ne játsszon Xavi meg Puyol (Owen) mennyiségű perceket, és ne rakjunk túl nagy terhet a vállára.
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
matador
Jugador d'estrella

2008.07.21. 20:00:49

Csoppy írta: Ne legyen kezdő!!!

Ne felejtsd el Owen esetét. Akkora tehetség volt, hogy még partedlivel lett először Házi gólkirály a liverpoolnál. Ő volt az első kedvenc játékosom akit istenitettem még mielőtt befutott volna, hat évig tökéletes futballista imagét festett magáról, de kijött rajta a terhelés, hogy 17 éves kora ót lejátssza a szezonkénti 30+ meccset. Most kimegy a pályára, és bármelyik vastagabb fűszál keresztszalagszakadást csinál nála.
Ez igaz, de ne feledd, hogy ez a Primera Division, és nem a Premier League...itt nem akkora a tempó, szerintem kibírná, ha évente 25 bajnoki meccset játszana közel végig...és Owen más eset, neki mindig is voltak sérülései, karrierje elején is...igaz, komolyabbak csak most jöttek ki, de szerintem most már kilábalt a sérüléshullámából...ne játszon minden meccset végig, folyamatosan szoktassák hozzá a nyomáshoz, de szerintem azért nem kell annyira nagyon óvni...
vd17
Barça B

2008.07.21. 19:53:31

Lehet,hogy megköveztek érte,de szerintem hármójuk közül a leginkább Berbatov illik bele a mi játékrendszerünkbe,játékfilozófiánkba...Az az elegancia és egyszerűség amivel helyzetbe kerül és az esetek többségében szemrebbenés nélkül bevágja,akár Almunia-nak is az emirates-ben szinte nullszögből!Szerintem egyedülálló a tudása,kiváló vétel lenne Henry cseréjének,vagy akár lezdőnek is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 19:51:34

Drukker
Jugador d'estrella

2008.07.21. 19:46:16

Azt nem mondom hogy drogba szimpatikus de ha csatárt igazolunk akkor már inkább ő mit ade és berbatov. Elsőt azt sokszor állítanák ki és nem passzol a Barca játékstílusához utóbbi pedig még nem igazán bizonyította hogy mit tud góllövésben.
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.21. 19:24:02

Ade egy focista..lesz
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.21. 19:20:54

barcafan0911 írta:Ha eladjuk eto-t akkor már simán megvehetnénk adebayort, lenne rá lóvé, a tavalyi szezonban láttam az arsenál majdnem összes meccsét és akármilyen pénzéhes is de játéktudása különleges. Tipikus gólzsák, bármikor képes gólt lőni, úgy termelné a gólokat mint nistelroy a realban.
:o :o :o
Azért van különbség Ruud meg Ade között!
Ruud tényleg 1 született gólzsák aki mindig a jó helyen áll!
Ade legnagyobb baja hogy hangulata nagyon kihat a játékára!Van hogy 3 meccsen lő 6 gólt máskor meg 2 hónapig semmi !
Nem rosszabb mint vN de van még mit tanulnia.És a Barca jó iskola lehet neki! :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.21. 19:12:32

Ha eladjuk eto-t akkor már simán megvehetnénk adebayort, lenne rá lóvé, a tavalyi szezonban láttam az arsenál majdnem összes meccsét és akármilyen pénzéhes is de játéktudása különleges. Tipikus gólzsák, bármikor képes gólt lőni, úgy termelné a gólokat mint nistelroy a realban.
:o :o :o
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.21. 19:00:52

henry&eto írta:mégis sztetek mennyi pénzünk maradt átigazolásra?mert sztem már nem sok%!
Ez nagyban függ attól, hogy Laportáék mennyiért passzolják el a játékosokat. Nem kell sokat engedni és marad pénz. Ugyanakkor nem hiszem hogy bármiféle pénzügyi gondok lennének. Amúgy meg az igazolási szezon elején megmondták hogy sokat akarnak költeni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 18:58:16

Mégis mondja meg nekem valaki, mi a franc baja van Guardiolának Eto'o-val? Beszélnek itt Drogbáról aki jóval idősebb, Adebayorról, aki Eto'o cipőjét nem vihetné.... Eto'o mindegyiknél jobb és még fiatal is.... akkor mi a baj vele? Hogy nyert nekünk két bajnokságot? Hogy meccsenként 1-es gólátlaga volt??? Hogy akár egyedül is be tudja vinni a kapuig a labdát 5 védő gyűrűjében? Mi a f :oops: sz baja van Pepnek Eto'o-val???? Itt van a kezünkben a világ legjobb csatára, erre azon törjük a fejünket, hogy kit hozzunk helyette.. ezen dilemmázunk pedig itt van nálunk Eto'o... de kit hozzunk...kit hozzunk...kit hozzunk....ITT VAN ETO'O!!!....áááááááá kit érdekel....kit hozzunk....kit hozzunk....... NEVETSÉGES!!! :evil:
VISCA EL BARCA!
Csoppy
Barça B

2008.07.21. 18:53:43

LG írta:Lehet merésznek hangzik, de én azt sem tartom kizártnak, h Bojan bejátsza magát kezdőnek a csapatba, és ő lesz az 1. számú csatár. Tavaly is mindig megállta a helyét, mindig 1re jobb lett, ugye nyáron meg fog erődödni, jó lesz, én sokat várok tőle.

Ne legyen kezdő!!!

Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Bautista
Barça B

2008.07.21. 18:46:36

a barcánál nincs olyan hogy átigazolási keret
FORCABARCA
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.21. 18:45:31

mégis sztetek mennyi pénzünk maradt átigazolásra?mert sztem már nem sok%!
---Forza Barca---
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 18:33:09

Ez jó kérdés, h meg szerezhető-e egyátalán, legalábbis reális összegért. Sztem nem nagyon, legalábbis a Valencia egyenlőre ugy áll hozzá. 25 milliónál többet adni érte, meg sztem egyenesen bűn lenne...
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.21. 18:25:24

az biztos de megszerezhető e silva?még ő érte sem tettünk ajánlatot!
---Forza Barca---
Lezárt