Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez most vicc igaz???több mint egy klubszokeresz írta:Meg tudnátok mondati mit jelent í MÉS QUE UN CLUB.???
![]()
![]()
![]()
![]()
attól h vkinek a helyére jön vki nem muszáj ugyanazt a mezszámot választania.Subinho írta:sztem messi marad 19-ben, ahogy abidal is 22-ben. alves tuti 11 lesz (zambi helyére jött) ahogy hleb a 20-as (deco helyén). ha eto'o megy és drogba vagy más jön, akkor ő a 9-es... keita tuti 17. azt osztották ki tavaly is tourénak először, aztán lett a 24 az övé, hogy ini 8 és giovanni 17 lett... a 21 megmarad még egy igazolásnak, aki egy szélső támadó lesz (pl. silva)
Ha két csatárral fogunk játszani, akkor szerintem Xavi egy sorral hátrébb fog játszani. Kell még egy játékos, aki több védekező feladatot kap. Amúgy meg egy csere lesz, erre a két csatárra? Vagy ha valaki megsérül vagy neadjisten' Drogba kiállítatja magát (norbert55 írta: ---------------V.V.-----------
Alves--Puyol----Caceres---Abidal
--------------Touré---------------
--Messi-------Xavi----------Iniesta (Hleb eggyüt ez a 4-.es rotációzna)
-----------Drogba---Henry------- (Bojan)
de jó neked. bárcsak én is ott lehetnékshearer09 írta:Hello! csak annyi hogy ott leszek a Dundee-Barca meccsen, nem gondoltam volna hogy Skociaban fogok eloszor Barca meccsre menni. Remelem azert latok szep dolgokat!
Bocsi akkor Alvés legyen a 2-esVictorValdes19 írta:Fernando lehet, hogy én vagyok a vak de kihagytad Alves tezsvíírünket nem![]()
S.Agüero szerintem is jó játéko de nem fogja megveni a Barcelonadepth írta:Szerencséremanuel írta:Én nekem amúgy csatár poszton D.Cissé és S.Agüero a kedvencem na de mindegy úgysem ezek közül fognak válogatni.
Szerencséremanuel írta:Én nekem amúgy csatár poszton D.Cissé és S.Agüero a kedvencem na de mindegy úgysem ezek közül fognak válogatni.
Abidal 2-es, Alves 11-es lesz a felkészülési meccsek alatt.Varatrix írta:Norbi!
Abidal 22-es mezbe játszik. És ha valóban jön drogba szerintem ő fog 11-esbe játszani. Akkor viszont felmerül a kérdés, Alves mibe öltözik? Hiszen a 4-es Maraquezen van.
Én azt mondanám felesleges ezen gondolkozni, hiszen még nincs vége az átigazolási szezonnak. Arról nem is beszéve hogy jönnek az ifjoncok is.
Silva az EB-n is 21-es volt, azt valszeg neki tartogathatják.A kimaradó mezszámok meg azokat a fiatalokat illeti, akik maradnak a nagycsapatnál. Egyébként fura, hogy a Barcában Xavi a 6-os, Ini a 8-as, a válogatottban pedig pont fordítva volt.Titinho írta:A 13-ast azt Pinto kapta.Fernando írta:Hleb miért nem a 13-asba nyomja? Guddy is elment az edzőtáborba...
Most olvastam a Mundo-n, hogy ezek még nem konkrét mezszámok, csak a következő felkészülési meccsekre vonatkoznak. Pl. a Mundo-n Keitának a 20-ast vagy a 21-est írják. De ezek szerint akkor kimarad a 17-es, 20-as, 21-es, 23-as.
Remélem a végén ezeket is kiosztják. Tényleg Keita lehetne a 20-as. Plussz ha még jön David Silva akkor ő 17-es, vagy 21-es. Egy a tuti: Messi10![]()
Na majd meglátjuk...