FC Barcelona 08/09
-
- Director del Fútbol
Mindjárt megkérdezem Xavit mit javasol, mennyi felülést csináljak naponta h ilyen kockás hasam legyen 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Bojannak oda kellene adni a hetest.
Alves nem lesz kettes, szerintem tuti!
Alves nem lesz kettes, szerintem tuti!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Xavi mien kis kocka hasú! Puyol fején látszik az elszántság! Iniesta pedig erősen koncentrál valamire.
Viva Espana! (csak miattuk)

Viva Espana! (csak miattuk)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Visszatértek a hősök/bajnokok/csapatunk ikonjai!

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
ez most vicc igaz???több mint egy klubszokeresz írta:Meg tudnátok mondati mit jelent í MÉS QUE UN CLUB.???
![]()
![]()
![]()
![]()
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Meg tudnátok mondati mit jelent í MÉS QUE UN CLUB.???

- Fabregas19
- Barça C
Sztem azért mert új játékosok jönnek nem biztos hogy megkapják az elődeik számát! Sztem Messi-é lesz a a 10-s mez megérdemli! A többi meg majd elválik.
attól h vkinek a helyére jön vki nem muszáj ugyanazt a mezszámot választania.Subinho írta:sztem messi marad 19-ben, ahogy abidal is 22-ben. alves tuti 11 lesz (zambi helyére jött) ahogy hleb a 20-as (deco helyén). ha eto'o megy és drogba vagy más jön, akkor ő a 9-es... keita tuti 17. azt osztották ki tavaly is tourénak először, aztán lett a 24 az övé, hogy ini 8 és giovanni 17 lett... a 21 megmarad még egy igazolásnak, aki egy szélső támadó lesz (pl. silva)
Ha két csatárral fogunk játszani, akkor szerintem Xavi egy sorral hátrébb fog játszani. Kell még egy játékos, aki több védekező feladatot kap. Amúgy meg egy csere lesz, erre a két csatárra? Vagy ha valaki megsérül vagy neadjisten' Drogba kiállítatja magát (norbert55 írta: ---------------V.V.-----------
Alves--Puyol----Caceres---Abidal
--------------Touré---------------
--Messi-------Xavi----------Iniesta (Hleb eggyüt ez a 4-.es rotációzna)
-----------Drogba---Henry------- (Bojan)

Én részben maradnék a mostani felállásnál.
-----------------------V.Valdes-----------------------
--------------Puyol-------------Caceres-------------
Alves-------------------Touré------------------Abidal
--------------Xavi-------------------Hleb-------------
Messi------------------------------------------Iniesta
------------------------Henry-------------------------
Ha úgy jobb, akkor Hleb cserélhet Iniestaval és Drogba kezdhet Henry helyett. Nekem ez tetszene legjobban, de valszeg nem ilyen lesz, ha már Drogbat idehozzuk.
Szabad a 2-es is, egy brazil jobb bekkhez pontosan illik... 

Sztem meg nem sok mindenkinek fog változni ehez képest a mezszáma 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.23. 15:44:19-kor.
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem messi marad 19-ben, ahogy abidal is 22-ben. alves tuti 11 lesz (zambi helyére jött) ahogy hleb a 20-as (deco helyén). ha eto'o megy és drogba vagy más jön, akkor ő a 9-es... keita tuti 17. azt osztották ki tavaly is tourénak először, aztán lett a 24 az övé, hogy ini 8 és giovanni 17 lett... a 21 megmarad még egy igazolásnak, aki egy szélső támadó lesz (pl. silva)
Messinek tényleg jó lesz a 19es, amugy meg
Alvés 2
Cáceres 23
Piqué 15
Hleb 7 (ha megy Gudjohnsen, amugy 13)
Drogba 11 ha valóban jön
Keita 12/17
...
Silva 21...........reménykedjünk!
Alvés 2
Cáceres 23
Piqué 15
Hleb 7 (ha megy Gudjohnsen, amugy 13)
Drogba 11 ha valóban jön
Keita 12/17
...
Silva 21...........reménykedjünk!

Your village called. Their idiot is missing.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem:
Alvés 17
Cáceres 23
Piqué 15
Messi 19, szerintem jó ez neki
Hleb 10
Drogba 11 ha jön...
Keita 21, ha jól tudom ezel játszott a Sevillában is...
Alvés 17
Cáceres 23
Piqué 15
Messi 19, szerintem jó ez neki
Hleb 10
Drogba 11 ha jön...
Keita 21, ha jól tudom ezel játszott a Sevillában is...
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
de jó neked. bárcsak én is ott lehetnékshearer09 írta:Hello! csak annyi hogy ott leszek a Dundee-Barca meccsen, nem gondoltam volna hogy Skociaban fogok eloszor Barca meccsre menni. Remelem azert latok szep dolgokat!

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Hello! csak annyi hogy ott leszek a Dundee-Barca meccsen, nem gondoltam volna hogy Skociaban fogok eloszor Barca meccsre menni. Remelem azert latok szep dolgokat!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bocsi akkor Alvés legyen a 2-esVictorValdes19 írta:Fernando lehet, hogy én vagyok a vak de kihagytad Alves tezsvíírünket nem![]()

Szerk: tudom h Pinto a 13-as de nemhiszem, hogy akkora gond lenne átadnia a mezszámát Hlebnek.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ~barcelona~
- Barça B
S.Agüero szerintem is jó játéko de nem fogja megveni a Barcelonadepth írta:Szerencséremanuel írta:Én nekem amúgy csatár poszton D.Cissé és S.Agüero a kedvencem na de mindegy úgysem ezek közül fognak válogatni.
Szerencséremanuel írta:Én nekem amúgy csatár poszton D.Cissé és S.Agüero a kedvencem na de mindegy úgysem ezek közül fognak válogatni.

Ha a vezetőségnek Drogba és Trezegué kell akkor nincs mit tenni!!!Visszont énsem érttem azt hogy mi a lófallosztnak ide 30 éves csatárok.
Én nekem amúgy csatár poszton D.Cissé és S.Agüero a kedvencem na de mindegy úgysem ezek közül fognak válogatni. 

Abidal 2-es, Alves 11-es lesz a felkészülési meccsek alatt.Varatrix írta:Norbi!
Abidal 22-es mezbe játszik. És ha valóban jön drogba szerintem ő fog 11-esbe játszani. Akkor viszont felmerül a kérdés, Alves mibe öltözik? Hiszen a 4-es Maraquezen van.
Én azt mondanám felesleges ezen gondolkozni, hiszen még nincs vége az átigazolási szezonnak. Arról nem is beszéve hogy jönnek az ifjoncok is.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Norbi!
Abidal 22-es mezbe játszik. És ha valóban jön drogba szerintem ő fog 11-esbe játszani. Akkor viszont felmerül a kérdés, Alves mibe öltözik? Hiszen a 4-es Maraquezen van.
Én azt mondanám felesleges ezen gondolkozni, hiszen még nincs vége az átigazolási szezonnak. Arról nem is beszéve hogy jönnek az ifjoncok is.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Silva az EB-n is 21-es volt, azt valszeg neki tartogathatják.A kimaradó mezszámok meg azokat a fiatalokat illeti, akik maradnak a nagycsapatnál. Egyébként fura, hogy a Barcában Xavi a 6-os, Ini a 8-as, a válogatottban pedig pont fordítva volt.Titinho írta:A 13-ast azt Pinto kapta.Fernando írta:Hleb miért nem a 13-asba nyomja? Guddy is elment az edzőtáborba...
Most olvastam a Mundo-n, hogy ezek még nem konkrét mezszámok, csak a következő felkészülési meccsekre vonatkoznak. Pl. a Mundo-n Keitának a 20-ast vagy a 21-est írják. De ezek szerint akkor kimarad a 17-es, 20-as, 21-es, 23-as.
Remélem a végén ezeket is kiosztják. Tényleg Keita lehetne a 20-as. Plussz ha még jön David Silva akkor ő 17-es, vagy 21-es. Egy a tuti: Messi10![]()
Na majd meglátjuk...